Saturday, December 11, 2010

Likdelarna flyger över julshopparna.

En teckning av en rondellhund är orsaken till att muslimer nu spränger sig i stycken och vill mörda svenska flickor och pojkar.

SÄPO säger ingenting, de har troligen inte en aning om vad som håller på att hända i Sverige.

Bombarna skickade ett meddelande till TT och SÄPO före exposionerna. Där hänvisade de till Lars Vilks teckningar och svenskarna i Afghanistan och förklarar krig mot det svenska folket. De skrev
"nu ska era barn, döttrar och systrar dö..."
Påminn mig om vem det var som ville ha hit hundratusentals muslimska analfabeter och varför vi borde ta hit dem. Ingen har förklarar varför våra politiker gör allt för att just muslimer ska känna sig hemma här, de får moskeer och allt annat de kräver, de tolereras när de stoppar vara valmöten och offentliga debatter. Knappt någon straffas och de få dömda kriminella utvisas inte ens.

Vad ska man göra nu när Iraks kaos finns i våra städer? Om man följer Fredrik Reinfelds logik så vill han nog med statlig TV skapa ett debattprogram där självmordsbombare intervjuvas och får gråta ut om allt de tycker är fel med Sverige innan de spränger sig.

Då kan vi ju "förstå" dem bättre och då kan folket fördummas mer så vi inte begriper det självklara som måste göras med oidentifierad flyktingar. svd dn dn svd svd sds ab ab svd dn dn ab metro ab skanskan hd hd

32 comments:

 1. Antagligen, om den sifferabblande imbecille hyperimkompetente sk statsministern får som han vill. Personligen säger jag bara kasta ut packet. Ingen mer tolerans för Islam och stryp alla bidrag så sticker nog de allra flesta iväg inom ett par månader. Enkelt att lösa men som vanligt i Sverige ska det väl daltas istället för att ta tag i saker och ting.

  ReplyDelete
 2. det var bara en tidfråga med tanke på sveriges lilla trupp i talibanland. bara en sak som är värre än att släppa in packet, och det är att åka dit och kriga för ingen vinning

  ReplyDelete
 3. Skrämmande är det och värre kommer det att bli, Sverige är inget undantag terror.

  ReplyDelete
 4. Oj, oj, oj. Vilka stora ord man ser i både inlägg och kommentarsfält. Låter nästan som man kommit till NSDAP:s partikongress. Att man överhuvudtaget kan dra alla över en kamm är för mig oförståeligt och är i sig ett hån mot svenskheten.

  Patetiskt.

  ReplyDelete
 5. Nej du Alexander - det är snarare du som är ett hån mot svenskheten. Om inte ens en självmordsbombare får dig att inse vartåt det barkar är du bara att beklaga. Men, du kanske har någon snusförnuftig politiskt korrekt förklaring till detta?

  ReplyDelete
 6. Alexander behöver fan rycka upp sig lite. Nästa gång är det din familj som ryker åt helvete. Vakna, dumskalle.

  ReplyDelete
 7. Det här är en false flag från pentagon alliansen. I england iscensatte de en bil med spik och gas tuber som aldrig gick av. Det är säkert en bärplockare som blev spräng av underrättelsetjänsten.

  ReplyDelete
 8. Alexander, vad har partikongresser med självmordsbombare att göra? Håll dig till ämnet.

  ReplyDelete
 9. Det är efter att ha läst Alexanders inlägg här inte enbart muslimer man måste akta sig för utan även sin socialistiske/kommunistiske/liberala granne...vem som helst kan vara ens fiende eller i alla fall sympatisera med dem! Tänkvärt! Dags att välja sitt umgänge ännu mer varsamt!

  ReplyDelete
 10. Först när ni kan definiera vad en svensk är så tycker jag att ni har mandat att döma en miljard människor. Idioter och fanatiker finns det överallt. Ni och de är beviset.

  ReplyDelete
 11. Slänger vi ut hela rasket, så behöver man ju inte oroa sig för att en muslimsk självmordsbombare blir kvar i alla fall...

  ReplyDelete
 12. Förmodligen finns det en hel del mohammedaner inom SÄPO också. Blir svårt att bevisa men det är väl rätt sannolikt att det är så när man väl känner till deras MO om infiltrering. Så vi ska nog inte räkna med för mycket därifrån. Snarare är dom med fienden skulle jag tro.

  ReplyDelete
 13. Jag tror att det är ett stort misstag att se det här som en slags politisk terrorism.

  Sådana här personer är snarare ett fall för psykiatrin än för nationella insatsstyrkan.

  ReplyDelete
 14. RedViper. Terroristerna sympatiserar uppenbarligen med Taliban och Al Qaida. Möter man hotet från Afghanistan och de som vill mörda oss med att sända över ett antal vårdare? Nej, det blir mer uppenbart att bara militärt självförsvar hjälper, poliser och vårdare hjälper inte i de fallen. Det här handlar inte om den typen av psykfall som slår sitt eget huvud i väggen. Dessa vill begå massmord mot oss, och mot alla t.o.m. andra muslimer som inte är tillräckligt radikala. VI måste sluta ge dem pengar.

  ReplyDelete
 15. Hej!
  De grundläggande övergrepp som Sveige utövat mot andra icke Svenskar är så djupa och förnedrande som tyvär kommer att tvingar fram många avyttringar-
  Systemet har tappat kontakten med verkligheten, Fysisk avrättning är avskaffad men förnedra människor till psykiska vrak uppdaterats med stor fin och skiklighet.
  Det är frågan om systemet har styrka att utan men och kosmetiska ingrepp ,gå till läggen och rättar till övergreppen, överhuvudtaget om det är möjlig.
  Välbetald okunniga kosulter matar systemets ruttna inre organ med felaktiga råd, och staten med social våld håller arbetande individer utanför, Som svensk och utlänning borde alla utan fördomar med hjärtat och intellektet inse bristerna och ansträngasig för förbättringar.
  Rotskotten av socialfasismen i form av den ruttna socialdemokratiska traditionerna grävt så djupa sår i folksjälen, herraar och damer i blodröda kostym o klänningar agerar som i ett helt annan planet än det jordnära ,kalla norden.
  Liberalism och marknaden bryr sig mest om tillväxten och miss o föbruk av
  stimulentia,spirit, spel,och frågor som -isolering, mobbnig, utanförskap, väld, och de kvalitativa livsfrågor är inte perioterad.
  En tilfällig köpråd med någon form av uppiggande inslag,: film, musik, mat ,sex, sprit,....
  skall tifredställa medborgarna och tal om något annat betraktas som förräderi.
  Vart är vi på väg med vår för förenklad virtuella värld av verkligheten, kan vi se varandra som människor eller enkom som verktyg för tillfälliga njutningar.
  Varje människa borde i den vacker lång kungliga landet se över sitt hus och frågar sig : hur kunde de kastrera oss så lätt att vi inte reagerar på något annat än en pålägg på lönen? Finns det inga andra inslag i livet mer än sex o spel som vi borde mobiliserar oss för? Vad är skillnaden mellan växt-djur och människoliv?

  ReplyDelete
 16. Men era tragiska små idioter. Detta va en galenpanna som troligen har någon psykotisk diagnos och så börjar ni tjafs om en invasion av islamister osv. Fan va tragiska ni är. Ni verkar ju sakna all form av rationellt tänkande!

  ReplyDelete
 17. panem.. , Galenpannan som verkar sakna rationellt tänknde är självmordsbombaren och de som i någon slags panikartad stress försöker försvara honom och mena att alla muslimer är helt ofarliga. Ni tycker att allt är vårt fel, vi som klagar på mördarna. Det är vi som är tragiska idioter, vi saknar rationellt tänkande enligt dig, inte mördarna, jaha ja. Kan du inte förutse hur du målar ut dig själv?

  ReplyDelete
 18. Nej jag målar inte in mig. Pust... Är ”lasermannen” i Malmö ett bevis på hur farliga vi (åtminstone jag) etniska svenskar är? http://www.expressen.se/1.143805

  ReplyDelete
 19. ”Det är vi som är tragiska idioter, vi saknar rationellt tänkande enligt dig, inte mördarna ”. Men va fan!? En person som är psykotisk saknar ju rationellt tänkande. Ni är ju bara lyckliga över att han verkar varit muslim för det ger ju vatten på er kvarn.

  ReplyDelete
 20. Pc - Det är väl ingen som är glad över terror ? Det enda du verkar göra är att tala om vad bra det är med muslimer och att dåd som detta begås av virrpannor. Jaha ja gott om dom inom muslimska ledan då du. Om du inte kan fördömma terror utan helre vill vråla om vad bedrövligt det är med den högervind som nu kommer storma över det här landet, är upp till dig. Förvänta dig inte folk har förbarmelse över sådana som dig när allt är över bara.

  ReplyDelete
 21. PC: "Detta va en galenpanna som troligen har någon psykotisk diagnos och så börjar ni tjafs om en invasion av islamister osv. "

  Visst pc, en galenpanna med psykotisk diagnos. Problem är att det finns många miljoner likadana pucko. Och de tror på en viss pedofil som de kallar Muhammed.

  / free bird

  ReplyDelete
 22. Är detta den hotfulla islamistiska terror som debatterats så hårt de senaste åren!? Det verkar ju vara planerat och genomfört av någon förståndshandikappad. Mer pengar till den svenska psykvården så slipper vi liknande ”terrorattentat” i framtiden. Va fan ha hänt med svenska skolor? Folk verkar ju sakna minsta form av logiskt tänkande.

  ReplyDelete
 23. Haha, Med era resonemang så skulle jag kunna gå ut och spränga mig själv, skriva att jag är muslim i ett brev och sedan är det hela den muslimska världens fel...

  Men vilken kultur är det ni hyllar? Den kristna missionerande som fört med sig misär i Afrika, Amerika, Asien och Västindien?

  Skärp er. Lär om, uttala er rätt...

  ReplyDelete
 24. Dessa idioter har tror även på Jesus som en lika stor profet som Muhammed... må det kanske vara Jesus som beordrat bombningarna?

  ReplyDelete
 25. En till, måste bara... så jäkla kul med sådanan som ni:

  Mijailo Mijailović sa att det var djäluven som sa att han skulle mörda Anna Lindh... Håller Balkan på att planera ockupation av Sverige?! Jävlar...

  ReplyDelete
 26. panem .. , "Lasermannen" är bara en av tusentals personer som mördat och skjutit folk de senaste åren. Varför skulle vi dra en slutsats av en brottsling? Det finns något som kallas statstik, i den hittar vi trender, där ser vi vilken entnicter som är högst representerade i olika typer av brott. Tex, Palestiner är den grupp som begår flest mord i Sverige.

  ReplyDelete
 27. Och kom inte med statistik tjafset. De sverigedemokrater jag debatterat med har snabbt visat sig extremt inkompetenta när det kommer till att tolka empirisk data. Så jävla pinsamma.

  ReplyDelete
 28. Det verkar som att det finns många efterblivna som skriver här. Sådana som inte har fattat, efter tio år, att de större attackerna i Väst begicks inte av muslimer utan var falsk flagg attacker, inkl. 9/11 ( se här t.ex Firefighters For 9/11 Truth Debunk Assange
  http://poorrichards-blog.blogspot.com/2010/12/firefighters-for-911-truth-debunk.html
  World Trade Center Eyewitness Paul Lemos NIST FOIA
  www.youtube.com/watch?v=2HsUPK_LbSc

  ). Klart att om hatet är så viktigt för en eller man har en agenda, så spelar man med.
  Sen måste givetvis varje land ha kontroll över gränser och invandring. MVH

  ReplyDelete
 29. Det är roligt att du påstår att palestinier begår flest brott i Sverige. För om du själv sätter dig in i, och studerar brottsligheten i Sverige, så ska du se att de flesta brotten utgörs av Norrmalmsbor. Men det är väl så att man tar reda på det man vill höra...

  ReplyDelete
 30. Jag har velat vara tolerant mot bara privata "bedjarna", men i dagsläget undrar jag om det inte blir nödvändigt för Sveriges och svenskarnas fortsatta existens att "bussa ut" dem allihop? Ingen icke islamist ska tro att de inte skulle betraktas som "otrogen" och ska våra barn och barnbarn dömas till att leva sina liv som paria pga idiotiska politiker som sossarna, V, mp och allianspartierna? Den där förbannade Reinfeldt han har ställt till det värre än han har resurser att begripa! Förr eller senare kommer säkert en eller några politiker bli mördade av dem eller deras döttrar bli våldtagna, men vore det förståndigt att vänta till dess? Känner politiker inget ansvar för sina egna barn och barnbarn?

  ReplyDelete
 31. Problemet är att det är gammal jantelagsmentalitet som har skapat detta eländiga samhälle och inte alls enbart någon islamisering.

  Islam är samma skit som alkisens sprit!

  Flyktingarna får inga vettiga jobb och det får många av de vanliga svenskarna inte heller. Det är för dyrt att bygga bostäder och framtidsutsikterna är kanske inte så ljusa.

  Skulle inte förvåna mig om SD och muslimerna hade ett hemligt samarbete eftersom det skrivs så mycket om de i dagspress, och skrivs det mycket så kan de värva medlemmar i varsin sekt!

  ReplyDelete
 32. Alexander (December 11, 2010 11:42 PM):

  "Låter nästan som man kommit till NSDAP:s partikongress."

  Hur så? Finns det paraleller? Då vore det lämpligt om du kunde bemöda dig att räkna upp vilka paraleller som finns (eller snarare som du anser finnas).

  ReplyDelete