Tuesday, February 28, 2012

Vidrigt beteende av Reinfeldt Regeringen.

En muslim ville inte gå en matkurs, hon påbörjade inte ens kursen.

Fastforward, då fick muslimen 60,000 kronor i "skadestånd" som "diskriminerad".

Dårhus javisst.

Detta kommer aldrig ta slut så länge vi har dårar som styr landet. De vill förnedra oss, de vill påminna oss om att vi inte har något att säga till om.

Sunt förnuft och självklarheter har begravts tillsammans med rättvisa och nationell gemenskap. Politikerna stryper livet ur Sverige.
Är Sverige utsatt för ekonomisk terrorism när pensionen och välfärden elimineras?

Politikerna som styr måste bara bort, de måste försvinna från maktens korridorer. De vill förgöra Sverige och driva medborgarna till vansinne.

Det räcker inte med mardrömmen som Reinfeldt introducerade, att vi inte får pension förrän vi blir 75 år gamla. Innan dess ska även de sista kronorna mjölkas ur skattebetalarna så vi inte ens får pension vid 75. Politikerna ljuger och lurar oss alla. Då vi blir 75 år och hoppas på en 20 %-ig pension säger de att det inte finns några pengar kvar. Och samtliga ansvariga politiker har pensionerat sig som stenrika utomlands.  dn

Och, jo det finns folk som tycker Sverige bedriver en "inhuman" politik, de vill ta ännu mer av det lilla som återstår när politikerna fördelat våra pengar till 200 nationaliter,  de vill ge bort resten av välfärden. Men ingen av dem har behövt jobba ihop några pengar, de lever på statens allmosor som olika former av statsanställlda etc. De slipper säkert vänta till 75 år innan de kan pensionera sig. dagen

2 comments:

  1. "Helröret / 75:an" Reinfeldt & Co. är som besatta av att eliminera allt "etniskt svenskt"!
    Men samtliga i Sverige kan, av förklarliga skäl, inte härstamma från en "invandrad afrikansk lopp_cirkus_direktör", detta är inte en "myt", men är tydligen satt som en ny svensk norm för att vara Sverige värdig!

    ReplyDelete
  2. Något är ruttet i sverige.

    ReplyDelete