Monday, April 16, 2012

Moskepartierna i regeringen gräver en grav åt Sverige.

Trots ett massivt folkligt motstånd mot det så envisas regeringspartierna med att prioritera flyktingar som söker asyl här och flyktingar som inte ens har kommit hit ännu.

Anders Borgs budget kommer enligt regeringen att prioritera "unga och utrikesfödda som vistats kort tid i Sverige".  DN

Alla omfördelningar regeringen gjort de senaste åren syftar till att öka resurserna för asylsökande och minska resurserna för behövande svenskar.  "De borgerliga partierna" eller islampartierna som är en mer passande beteckning på dem, de har redan diskriminerat svenskar genom att erbjuda arbetsgivare 80 % av lönen om de avskedar en svensk och anställer en flykting i hans ställe. Det är en stor ekonomisk muta som de flesta har svårt att motstå.
"Flyktingbarn", läs mer om den stora flyktingbluffen som politikerna lurat på Sverige i www.avpixlat.info

Trots den enorma summan som lockbete för att byta ut svenskar mot flyktingar på arbetsmarknaden så anser partierna att de måste göra mer. De vill dela ut mer pengar och resurser till flyktingpolitiken.

Men om 80 % av lönen inte räcker, näste steg blir väl bidrag till 100 % av lönen.

Invandrare verkar inte ha lockats till arbete trots de enorma satsningarna. Inget verkar kunna bryta deras vilja att leva på bidrag, gå kvar på SFI i flera år, förtidspensionera sig, osv. Inte konstigt eftersom bidragen kanske är större än lönen som är låg och måste beskattas och vad skulle de arbeta med utan språkkunskaper.

Regeringen säger att efter 10 år i Sverige så arbetar den genomsnittlige invandraren minst en timma per vecka. Ingen säger hur lång tid det tar innan de arbetar på heltid, det håller politikerna hemligt.  Den nya  definintionen för "arbete" gjordes efter att arbetslöshetssiffrorna blev för höga. Politikerna friserade ned siffrorna och kallar det "arbete" om man bara jobbar en timma per vecka, man behöver inte ens få betalt för att tas bort från arbetslöhetsstatistiken.  Smart om man vill ljuga om de riktiga siffrorna, men 100 % oärligt. Och igen, vad är orsaken man avsiktligt vill ljuga om arbetslösheten?  Jo, politikerna har misslyckats.

Regeringen envisas med att prioritera flyktingar, en snabbt växande belastning för hela systemet. Ingen förstår varför regeringen gör det, politikerna själva tiger om anledning till det.

En av Saddam Husseins kärnvapenexperter fick asyl, men ingen verkar utnyttja hans kunnande. Vi behöver inte kärnvapen, men det finns väl annat han kan göra så vi slipper bekosta hans uppehälle.

Här i Affes statistikblog kan man läsa som hur demografin förändras i Sverige, de går skrämmande snabbt nu.  Flyktingar växer i antal tio gånger snabbare än svenskar. Sverige får över 1100 fler invandrare varje vecka utan att vi har några resurser till dem.  svd dn dn dn dn ab svd svd

Här syns ett exempel på en grupp flyktingar som Moskepartierna numer prioriterar och vill ha hit fler av, be politikerna förklara varför dessa fick gå omkring lösa, de hade redan begått brott innan detta hände:

No comments:

Post a Comment