Thursday, September 30, 2010

Misstänkt mördare/våldtäktsman vet "ingenting" trots bevis.

Den 22-årige misstänkte som greps och anhölls för mordet och våldtäkt på Elin Krantz säger att han inte vet någonting om brotttet.

Han filmades på övervakningskameran på spårvagnen antastande Elin. Han har inget alibi, han har lämnat spår efter sig på mordplatsen.

Han har erkänt närvaro på platsen och att han fanns på spårvagnen.

Han bor i närheten och är enligt polisen är han skäligen misstänkt vilket betyder att de är säkra på att han är skyldig till brottet.

Ett stort antal mord och våldtäkter har inträffat, knappt någon skyldig har dömts en domstol, 97 % av våldtäktsmännen går fria. Ska man göra något åt det eller bara låta sånt hända?

Sverige borde skämmas eftersom man knappt löser några grova brott, dessutom har vi tyvärr rekord i grova våldsbrott.

Elins kropp ska ha hittats svårt sargad enligt polisen. Mördaren kan ha försökt gömma kroppen under ett stenblock som kan ha krossat kroppen.

Om man vill sörja mordoffret Elin så finns det ett par facebookgrupper, en grupp vill göra mer än bara sörja, man vill göra mer. Här hittas den gruppen: Elin Krantz.

En annan grupp vill bara sörja utan att göra något åt våldet, den hittas här.

Den misstänkte mördaren ska ha bott i Sverige i ett år och har två barn.

7 comments:

 1. Aha... han har två barn... då kommer han inte att bli utvisad... man vill ju inte splittra fina familjer...

  ReplyDelete
 2. Att flirta med någo på vagnen är inte ett brott. Men att han hävdar att han inte har något minne av kvinnan(Elin) överhuvudtaget när man ser att han sätter sig bredvid henne och pratar med henne hela resan är ytterst suspekt. Kanske han troratt han är förhands dömd eftersom han var på samma vagn, är invandrare etc....En annan märklig sak är att det är FLERA mannsröster inspelat på Elins telesvarare. Den här mannen är uppenbarligen ensam? Vi får vänta på DNA proven innan vi rullar fram giljotinen eller?

  ReplyDelete
 3. Giljotin?! Skojar du? I detta land straffar man väl bara skattesmitare och övriga ekobrottslingar!

  ReplyDelete
 4. Ännu en mördare som det är synd om.Kommer att hamn inom rättspsykiatrin och kosta oss skattebetalare 9000/dygn.Hjälp jag vill gå ur skatteverket.

  ReplyDelete
 5. Malou Sivers kommer att intervjua denne man omvälvd av ett antal professionella gråterskor!

  ReplyDelete
 6. Han används nog en hjälte i något "tycka synd om program" i TV. Kanske sen som ett exempel på hur han anpassat sig efter det "brutala" straffet 2 veckor i fängelse.

  Jag håller med Sanna Rayman som i dagens SVD skriver att vårt rättssystem har havererat. Dessutom har asylsystemet havererat när man ständigt ökar antalet kriminella asylsökande. De måste ju skickas hem, vi måste sluta dela ut uppehållstillstånd och livstids socialhjälp till alla som frågar. Det är bokstavlig talat en livsfarlig politik.

  ReplyDelete
 7. ut ut utvisning när han blivit dömd för detta vansinnes brott, jag vill också gå ur skatteverket, det måste bli ett slut på allt elände

  ReplyDelete