Friday, September 3, 2010

Socialister propagerar i statlig TV, vilken överraskning.

Det måste ha kommit som en fullständig överraskning att vänstern använder statlig media som propaganda organ, vem kunde anat det (ironiskt menat)?

Det som verkligen är förvånande är att ingen har stängt ner vänsterns propagandaorgan SVT och SR.

Vänstern har ju tillräckligt med mediakontroll i så gott som all press, deras makthunger har inga gränser därför gör de allt för att ta makten över alla institutioner som Sverige har. Det brukar ge bra resultat i valtider eftersom inga journalister undersöker poltikerna, inga kritiska granskande frågor ställs till dem. De sista dagarna i varje valkampanj domineras av en valkupp som vänstern iscensätter för att smutskasta de partier de väljer ut som offer. Med några dagar kvar till valet, då finns det inte tillräckiligt med tid att avslöja deras falska storys som säkert dyker upp även i årets val.

Det ryktades om att sossarna i år tänkt komma ut med falska anklagelser om Fredrik Reinfeldt. Oavsett vem blir årets offer när vänstern i media sätter igång så kan vi vara säkra på att nyheterna är falska och enbart skapade för att ljuga och smutskasta vissa partier.

Man kan vara säker på att varken S, kommunistpartiet V, eller MP kommer att bli utsatta för årets valkupp som säkerligen dyker upp i alla media om några dagar.

Valet 2006, Infiltrerade sossar i FP och extremister på SVT försökte sänka Folkpartiet med falska anklagelser om inbrott i sossarnas datasystem. Sossarnas antidemokratiska politiska attentat misslyckades och borgarna vann valet.

Valet 2006. SDs hemsidor stoppades av dåvarande S regeringen som använde SÄPO i ett attentat mot demokratin vilket stoppa SDs väntade inträde i riksdagen. Sossarnas antidemokratiska attentat lyckades. En kriminell S politiker offrades och fick sparken med bibehållna förmåner, hon straffades inte ens.

Valet 2002, SVT och Josefssons valstugereportag som gjort hemliga videoinspelningar och anklagade Moderaterna för rasism, Sanningen som kom ut långt efter valet var att samtliga partier hade spelats in och i stort bara M anklagades. M förlorade valet, sossarna valkupp lyckades. Men någon rasism förekom aldrig, det var bara ett påhitt av extremisterna på SVT. Bara generella klagomål bland de etablerade politikerna om för stor massinvandring spelades in.

Verkligt undersökande journalister borde fråga S och M varför de nu föreslår höjd pensionsålder från 65 till 69 år. Är det ett första steg att göra höjd pensionsålder obligatorisk eftersom de slösat bort vår välfärd?

Hur kan vi som har betalat världens högsta skatter i alla år tvingas acceptera en kraftigt sänkt välfärd? Varför talar ingen i klartext vad dom håller på att hända med Sverige? Väljarna vill faktiskt veta varför man skär ner överallt tar bort stora pensionsfonder, tar bort försvaret medan alla kostnader går upp? Vad har ni gjort med våra pengar? Det är våra pengar, inte era.

No comments:

Post a Comment