Wednesday, September 22, 2010

Moderaternas löfte om en moske till Rinkeby gav dem bara 43 röster.

Moderaterna hemliga löfte till muslimerna i Rinkeby att de skulle få en moske och vikta jobb som svenskar inte fick söka gav dem endast 43 röster.

Moderaterna fick 8.8 % av rösterna i Rinkeby mellersta. Sossarna tog hem jackpotten, 72.2 %, kommunisterna blev 2:a med 9.8 % av rösterna.

Sverigedemokraterna gjorde ett bättre val än Centern och Folkpartiet med 0.8 % av rösterna vilket är vad C och Fp fick sammanlagt där.

Ingen politiker eller beslutsfattare har offentliggjort vad det kommer att kosta kommunens skattebetalare att bygga den utlovade mosken i Rinkeby. En annan moske har redan planlagts i grannorten Tensta bara ett par kilometer bort. Den kommer att kosta runt 400 miljoner kronor att bygga plus värdet av marken.

Om vi antar att Rinkebymoskeen kommer att kosta lika mycket som den i Tensta, 400 miljoner kronor och ser antalet väljare M fick så kostade varje moderatväljare de fick den oerhorda summan över 9.3 miljoner kronor.

Moderaterna köpte sina 43 muslimska väljare för nästan tio miljoner kronor styck, ett oerhört slöseri med skattemedel och korrupt på köpet. Dessutom ett hopplöst försök eftersom vänstern får invandrarrösterna oavsett hur många moskeer Moderatern ger dem. De 43 kanske ändå hade valt M, pinsamt M.

Så ska de egentligen gå till, väljare ska inte låta sig mutas med gåvor.

De andra partierna godkände Moderaternas nya moske till Rinkeby, de var helt överens. Trots dyra moskebyggen med skattemedel fick SD bara drygt 3 % av rösterna i Stockholm.

Alla har lärt sig något om valet och det är ett sorgligt faktum att väljarna bryr sig så lite om sina egna städer.

Många har röstångest, de skulle hellre valt SD om de visste hur de andra partierna skulle reagera med sitt hat och sina antidemokratiska manipuleringsförsök av demokratin. De agerar som om valetresultatet inte har någon betydelse. svd dn dn dn ab svd svd dn ab ab ab smp vf dagblad1 d2 gp nwt svd svd mvt TA

Fakta on Rinkeby mellersta:
Totalt röstade 494 personer till Riksdagsvalet i Rinkeby mellersta. 952 personer var medborgare och röstberättigade vilket ger ett valdeltagande på 51.9 %.

Somalisk islamist invald till Riksdagen för Modraterna. Fria Tider.

8 comments:

 1. Vill ni bygga moskéer, så bygg de för f...n i Saudi Arabien eller andra länder som accepterar er medeltids kvinnosyn! Inte i min närhet, tack!

  ReplyDelete
 2. Klart sossarna tar hem Rinkeby och andra socialbidragsberoende förorter! Det är de enda sossarna kan räkna med idag: arbetsskygga, socialberoende, muslimska immigranter som bara väntar på att ta över makten i vårt vidöppna samhälle!

  ReplyDelete
 3. Fan lallar ni om? Kostnaderna för bygget kommer dom inte få gratis. Inte statens uppgift att finansiera religion/tomtetro överhuvudtaget.

  ReplyDelete
 4. Jag håller inte med om er syn som har skrivit här ovanför men det bör vara självklart att skattemedel inte skall tas till kyrk- eller moskébyggen. Staten tar ju, vad jag vet, inte ens omhand de kyrkor vi har i Sverige, varför skulle man då bekosta byggen av moskéer? Jag skulle vilja bygga en ny frikyrka, vill kommunen betala?

  ReplyDelete
 5. Såvitt jag vet så är det bara moskeer och moskeskolor de enda slags bönehus som finansieras av skattemedel av kommuner och stat. Har aldrig hört talas om att en kyrka finansierats med skattemedel annat än kyrkoavgifterna, KD godkänner skattefinansierade moskebyggen, vilket går emot all logik.

  ReplyDelete
 6. Two Invandrare.
  Du har aldrig hört talas om kyrkoskatten möjligtvis? Eller du har väl inte haft ett arbete än förstår jag.

  ReplyDelete
 7. anonym 9:45 Det var just kyrkoskatten/avgiften jag refererade till i sista kommentaren. Läs en gång till.

  ReplyDelete
 8. Jag tror att den där "droppen negerblod" som Reinfeldt själv svamlade om att han nog hade för att vinna röster innan förra valet gått karln åt huvudet! På något vis har ändå hans omdömesförmåga visat sig t o m vara mer bristfällig än hos någon i sossetoppen - om vem kunde tro det? Vad ska bli nästa? Att han uppträder i kaftan eller nöjer han sig med en palestinasjal med ena änden nochalant slängd över axeln? Den mannen jobbar hårt för sin politisk undergång... Låt oss infria detta år 2014 vilket då gäller både alliansen och de andra! Gärna tidigare...

  ReplyDelete