Monday, September 20, 2010

De värsta politikerna återvaldes, men av vem och varför?

De två värsta kommunpolitikerna i Sveriges historia får sitta kvar vid makten. De blev återvalda i respektive kommun. Illmar Reepalu (s) i Malmö och Anders Lago (s) i Södertälje. Bägge har drivit sina städer till ruinens brant. Nästan all kommunal service brister och är överbelastad och underfinansierad. Bägge politiker har i många år bedrivit en kommunal massinvandring av flyktingar och anknytningsfall trots att bägge städer för många år sen redan var överfyllda långt över bristningsgränsen.

Vad gjorde att de blev återvalda och får sitta kvar efter att de förstört sina städer?

Svaret ligger nog i att de kanske inte valdes in av svenskar? De kanske valdes in av en stor andel invandrare och en liten andel svenskar.

Invandrare får rösta i kommunalvalen även om de inte är medborgare.

En öppen fråga är hur många av de som valde S i de två kommunerna var svenskar och hur många var invandrare?

Var det 60 % invandrare och 40 % svenskar, eller 80 - 20, 90 - 10?

Det är ett skrämmande faktum att de värsta politikerna i vår histora återvaldes.

Rationellt tänkande svenskar skulle omöjligt välja in farliga politiker som förstört orten. Sunt förnuft talar emot det.

När invandrare i kommunerna blir tillräckligt många kan de starta ett eget parti, de kan vinna val och de kan förändra orten. Om de har en majoritet så kan de omfördela alla lokala resurser. De kan med andra ord göra som Reepalu (s) och Lago (s) gjort, de kan skapa en arabisk stad i kommunen.

Det kanske har blivit så attt Socialdemokraterna är invandrarnas parti? De verkar göra allt i sin makt för att ta in så många fler de kan utan att ha resurser till det. Sedan kräver de mer resurser i kommunala utjämningsbidrag och från staten. De suger ut alla resurser från sin egen stad och fortsätter att suga upp resurser från hela landets skattebetalare.

De är med andra ord livsfarliga men sitter ändå säkert pga att en mycket stor andel av befolkningen är invandrare och röstar på dem så de kan få fler fördelar.

Vi kan i många kommuner ha nått en brytpunkt där oavsett vad den svenska befolkningen vill så kan de inte genom val få igenom sina önskemål. Orsaken är att andra nationaliteter är numerärt överlägsna och bestämmer.

Kommunal rösträtt för invandrare kan därför bli en katastrof för hela landet.

Motargumentet är att invandrare vill ju landets väl, varför ska inte de få rösta? Svaret är att en flykting är en temporär besökare som ska hem när läget tillåter.

Men invandrare som anpassat sig och bott här länge? De som bott här länge och följer alla lagar och bryr sig om Sverige har kanske blivit medborgare. Det är ett universellt tecken på att en person bryr sig tillräckligt och vill satsa på landet de bor i.

Därför ska bara medborgare få rösta.

Vi kan bli styrda av politiker som inte bryr sig om Sveriges väl och det är exakt där vi är idag.

Det kan vara orsaken till att samtliga riksdagspartier, SD undantaget, driver en politik som sätter svensken sist och flyktingar först. Det kan förklara varför partierna engagerat sig så mycket för att få flyktingväljare trots att flyktingar av självklara skäl måste sändas tillbaka så snart som möjligt, de kan knappast ha minsta intresse av vår interna politik förutom det som gör att de får stanna och bli försörjda om möjligt.

Ett oberoende land ska inte kunna styras till någon del av andra nationaliteter. Vi är inte bara ett av flera län i något annat land. Vi har ett land med gränser och med medborgare som ska kunna besluta om vårt land, icke-medborgare ska inte få rösta.

Andra nationaliter ska inte kunna bestämma svenskarnas framtid, de ska inte kunna välja att landet återgår till medeltiden om de väljer det. Sunt förnuft kräver att vi återgår till att ge endast medborgare valet att förstöra eller förbättra landet. svd svd svd dn dn dn dn ab ab ab svd svd svd dn ab ab svd

6 comments:

 1. Så sant! Man ger knappast en åtta-åring ett laddat vapen, men man ger någon som har så dåliga språkkunskaper att de knappt har förstått att det är val, långt mindre vad det handlar om möjligheten att avgöra viktiga politiska beslut.
  Men som sagt; för (S) handlar det bara om att komma åt köttgrytorna och fortsätta sin korruption av allmänna medel.

  ReplyDelete
 2. Vår i Sverige extremt obegripligt genomhycklande dubbelmoraliska liberalvänster - när skall då deras ögon och samvete vakna? - vill naturligtvis ha en förstaklass-biljett i resan mot ättestupet - det är de naturligtvis värda enligt eget menande. Medan resten av befolkningen får hålla till godo i de alltmer skraltiga coh lappade valboskaps-vagnarna.

  – Så kära vänner & kamrater: glöm nu bara inte de kilometerlånga skygglapparna hemma. Ty VERKLIGHETEN vill vi ju naturligtvis som vanligt minst av allt betrakta på denna härliga sista resa!

  ReplyDelete
 3. Jag har suttit hela dagen igår i min valstuga för att bevaka SDs sedlar. Mycket konstigheter kunde jag bevitna och tala om för valpersonalen. Somaliska kvinnor dirigerades av sina män, på deras språk hördes deras språk mellan skärmarna, sedan kunde de inte ens stoppa en sedel i kuvert, fick göra om och om igen. En gammal mamma över 80 år till en 60-årig man från MENA land dirigeras på samman sätt, kunde inte ett enda ord svenska (sonen tolkade) och fick välja tom till riksdag. En grupp invandrare (vuxna barn med två åldriga mammor stoppade sina valsedlar utanför vallokalen tillsammans och sedan tågade dem tillsammans till röstboxen. Tom en personal från äldreboende (utlänsk man) påverkade en halvdement gammal kvinna som hade sedlar för sossar och folkparti i handen. Snabbt drog han henne bakom skärmen och tom hjälpte henne stoppa sedlar i kuvert.Jag påpekade allt detta men fick olika svar från valpersonalen. Det berrode på från vilket parti ordförande var. När det var en sosse, fortsatt slapphet, när det var en centerpartist, blev bättre.

  Malmö och Södertälje är förlorad, men vi kan öppna ögon för resten av landet.

  ReplyDelete
 4. Som Mona så vackert uttryckte det i TV; Detta är dagen då alla har en röst,,
  My ass, knappast sant. En del kan rösta både i Sverige (landst, kommunalt) och i "hemlandet"..
  En del är mer värda än andra..
  //WR

  ReplyDelete
 5. ang. att rösta både i Sverige och i hemlandet (sista kommentaren): innan jag var medborgare här så fick jag rösta i landstings- och kommunalvalen, men då sket jag faktiskt i att rösta i hemlandet - vad hade jag där att göra, jag hade ju flyttat därifrån? Kan dock tillägga att det var ett EU-land ;)
  Det går nog att argumentera före och emot båda varianterna. Har för mig att mitt gamla land krävde en underskrift att jag inte valde i ett annat land för att få rösta i hemlandet, men jag är osäker på om det gällde på alla nivåer. Hursomhelst är väl något sådant svårt att kontrollera om det efterlevs?

  ReplyDelete
 6. Grattis Anders Lago ! Hoppas du kan fylla Södertälje med 25000 invandrare till,för jag vill se resultatet från ett forsknings perspektiv.

  ReplyDelete