Tuesday, September 21, 2010

Mordförsök mot misstagen SDare.

Nu eskalerar våldet i Sverige. Det beror mest på hetsen och lögnerna från medias sida. Hetsen från media har tilltagit de senaste veckorna och liknar nu 1930-talets förföljelser i Tyskland där ligor härjade på gatorna i jakt på misstänkta oliktänkande.

Det blir värre när statsministern ger klar signal till sjuka individer och extremister att politiker "får skylla sig själva" om de blir utsatta för våld när någon ogillar deras politiska uppfattning eller utseende. Slår inte det åt två håll Reinfeldt?

Fredrik Reinfeldt har ännu inte bett om ursäkt för sina farliga kommentarer. Han är förmodligen för korkad för att inse betydelsen av vad han sagt. Det är knappast statsmannamässigt att bete sig som en gatuligist i språkbruk och retorik mot kollegor i ett annat riksdagsparti. Ironisk nog drabbades en Alliansmedlem kort därefter när Federley blev grovt misshandlad av någon som ogillade honom av okända skäl.

Fredrik Reinfeldt bidrar till det ökande politiska våldet, det blir fler motsättningar och konflikterna i samhället. Dessutom har han skött den parlamentariska situationen klumpigt och amatörmässigt vilket visar hur oerfaren han är på riksplanet och hur illa han hanterar stress. sag at dem att media har scannat all ino sedan 2100.

Nu börjar media skiva om att SD medlemmar hängts ut på nätet av någon anonym extremistgrupp. Uppgifterna kan ha hittats av en hackare eller infiltratör.

Bland de uthängda namnen hittar man mest påhittade namn men även namn address och karta till kända lokala politiker från andra partier och några journalister. Dessutom finns även namn på vanligt folk som begärt information från SD. Någon som vill sabotera SDs register måste ha lagt in det mesta i registret som stals.

Andra farligare individer har lagt upp det stulna registret på nätet vilket troligen gjordes av hackaren. Han hade kunde hittats några timmar efter hacket om polisen skött sitt jobb. Hackaren har än idag kvar vissa konton online vilket innebär att ingen från polisens sida verkar vilja göra mycket åt saken.

Det är potentiellt farligt att tidningarna talar om det uthängda registret med tanke på den hets de själva bedriver mot SDs medlemmar och politiker. Det är ett oerhört etiskt brott av media som släpper information om detta efter allt våld mot SDare och folk som misstagits vara SDare.

Aftonbladet har anställt en ny politisk chefredaktör för att kunna driva en mer effektiv propagandaapparat. Sosssarna misslyckades i valet darför nu tar de fram experter som kan hjälpa partiet. Den nya politiska chefen på AB heter Karin Petterson och var tidigare kommunikationschef hos Socialdemokraterna.

Vi kan därmed vänta oss mindre journalism och mer direkt politiskt styrning av Aftonbladet och kanske mer våld och motsättningar när de får igång sin kampanj som kan bli ännu värre än hittils. Dessutom säger SD att Aftonbladet avsiktligt felciterat SD om registret. dn dn svd ab svd svd svd dn ab ab svd

OBS. Mannen på bilden har inget med artikeln att göra, han blev offer för ett annat våldsdåd av Expo/Afa/Antifa.

5 comments:

 1. Det är viktigt att vi SD:are inte går i fysisk strid med våldsvänstern, det har vi bara att förlora på. Nä, låt istället vänstern hålla på med sina våldsdåd, folk kommer inse, och har redan insett, vilka antidemokrater vänsteranhängare är. De är inte ute efter demokrati och frihet, de är endast ute efter makt och våld.
  Vi ska stå där varje gång och fördömma antidemokratiska attacker och locka med det demokratiska samtalet. Folket kommer inte kunna motstå det.
  Vi ska visa att vänstern är unga och impulsiva och att SverigeDemokraterna är mogna och intelligenta.
  //Janne

  ReplyDelete
 2. Nu är det krig, och nu blir det motåtgärd.
  Man publicerar bara en mängd nya listor med alla möjliga människor både sossar moderater miljöovänner å liknande och säger att man hackat SD på nytt, och att dessa olika människor har sökt intresse och medlemskap och sedan får ni skylla er själva om ni råkar vara med på någon av alla dessa listor.
  Demokrati kan komma från flera håll, och nu är det vår tur !
  Ett tips: Känner du igen någon som varit på alla dessa demonstrationer mot SD, så ta med denna/dessa personerna på din lista, det kommer jag att göra.

  ReplyDelete
 3. Är det bara jag som tycker att media, Reinfeldt mfl piskat upp den natioenlla hetsstämmingen till farliga nivåer?

  ReplyDelete
 4. Re: Two in.

  Det är klart att de har, men vi ska inte falla i den fällan. Sitt lugnt och ta ett sansat samtal. Sprid detta till alla SD-anhängare.
  Vi ska vinna det här.
  //Janne

  ReplyDelete
 5. "Är det bara jag som tycker att media, Reinfeldt mfl piskat upp den natioenlla hetsstämmingen till farliga nivåer?"

  Nej, vi är nog många. Det är oerhört motbjudande -- för att uttrycka det försiktigt -- att se det förakt mot folkviljan som har demonstrerats efter valet från alla politiskt korrekta håll inklusive det viktiga indoktrineringsinstrumentet massmedia. Fredrik Reinfeldt är allvarligt okunnig i en rad viktiga frågor men nu verkar det som du säger att han även är för korkad för att förstå följderna av sina uttalanden.

  ReplyDelete