Saturday, September 4, 2010

Partierna slipper ta upp viktiga saker, de får frikort, ingen granskar dem, media är deras PR firma.

Två veckor kvar till valet men inte en enda artikel, inte en debatt, inte ett enda uttalande har gjorts om våra viktigaste problem.

Partierna reser runt i landet som en bisvärm, de vill övertyga väljarna att de kämpar för Sverige, att de vill vårt bästa, de vill förbättra våra levnadsvillkor.

Nej vänta, de försöker inte ens övertyga oss om att de kan förbättra Sverige, de behöver inte göra det eftersom väljarna är kravlösa, ingen ställer krav på politikerna. Journalister ställer inga svåra frågor, politiker ställs inte till svars för politiken de fört. Sanningen är att vi innerst inne vet att ingen politiker kommer att minska vårt totala skattetryck, ingen kan göra något åt våra låga reallöner i Sverige. Därför gör det detsamma vem som får makten, ungefär.

En stor skillnad mot tidigare val profilerar sig nu. Det är vänsterblocket som vars S ledare nu förfaller ha gett styret till Lars Ohly (v), kommunisten. Sossarna har alltid styrt sitt parti och blocket förut, de har aldrig gett så mycket makt till kommuninstpartiet och miljöpartiet som Mona Sahlin gör nu, men de har 30 % så väljarna bryr sig inte så mycket om det.
Allt politikerna pratar om är hur de ska fördela en mikroskopisk andel av skattepotten, 20 miljarder ska fördelas och partierna tjafsar om pensionärerna ska få 20 kronor eller inte.

Det stora elefanten i rummet som ingen pratar om är de 200 - 300 miljarder kronor som årligen slösas bort på ett hemligt projet. Det är hemligt eftersom ingen vågar beröra saken, den som yttrar ett ord kallas rasist och hängs ut media som asocial.

Ingen vet varför man införde projektet, vissa säger att det handlar om att lätta vårt samvete, att framstå som rik och givmild. Omvärlden ska få intrycket att vi är ledande i både givmildhet och rikedom.

Hundratusentals asylsökande lockas hit med löften om ofantliga belopp som de tilldelas av blonda vikingar i ett litet land vid nordpolen, välmenande vikingar men korkade.

Elefanten i rummet är hundratusen nya flyktingar om året som oftast får socialhjälp i all framtid. Det projektet har politikerna lyckats hemlighålla igenom hela valkampanjen. All debatt om det har tystats ner innan ett enda ord hinner nå ut. Vad priset är, hur mycket de kostar får ingen veta. Vi ska vara tysta och bara betala oavsett vad kostnaden är, alla sju riksdagspartier är överens om det.

Därför är debatten om de 20 miljarder de lockar oss med sorglig. De vill få oss att tro att vi kan få en hundring lägre skatt om vi väljer dem. De skar ner försvaret och omfördelade i hemlighet besparingen tilll asylpolitiken, vi fick ingenting. Varför ska vi välja partier som slösar bort 300 miljarder årligen, en summa som ökar hela tiden och sedan bara ger oss 20 miljarder i skattesänkning?

Vill vi verkligen välja partier som aldrig vågar säga ett ord om de kostnaderna, väljer vi partier som erkänner att de inte ens vågar ta en debatt med kritiker om invandringspolitik och asylpolitik?

Vem vill ha politiker som inte vill redovisa kostnaderna. Ger väljarna en frisedel till politikerna som lurat oss i alla år, ska vi fortsätta ge dem en blank check, ska vi låta dem slösa bort nästa års skatter du kommer att betala och alla framtida skatter du och dina barn kommer att betala?

Varför ska vi betala dubblet så mycket för allt vi köper i Sverige jämfört med andra länder, vart går alla skatter och varför når man aldrig det utlovade välståndet så skatterna kan sänkas till humanare nivåer?

Vill du fortsätta betala rekordbelopp för att tvingas leva med de livshotande samhällsproblem som massinvandringen ger oss.

När är det dags att säga stopp, vi har fått nog nu? svd svd dn ab ab exp dn dn svd svd svd svd svd dn dn svd svd dn ab ab
Övrigt:
Ledande kommun politiker dömd för mord. exp ab

No comments:

Post a Comment