Tuesday, September 14, 2010

Reinfeldt tycker våldet mot en del politiker är acceptabelt.

Nu går det bra för Moderaterna, därför säger partiet att man inte ska göra något korkat nu i valkampanjens sista dagar. exp

Men Reinfeldt själv gjorde bort sig. Han säger angående våldet mot SD politiker och andra, att de har sig själva att skylla. Reinfled sade bla.:

— Jag vill gärna påpeka att de som lever på att driva upp ett vi- och dom-tänkande och ett i grunden hatfullt sätt att se på relationer mellan människor inte ska bli förvånade om sådant händer
Han legitimerar våldet efter att han vet att våldsvänstern försöker misshandla, hota och mörda partiarbetare. Moderaterna måste ta avstånd från det Fredrik Reinfeldt sade. Vi kan inte tolerare att en partiledare tycker våld är legitimt mot vissa partier beroende på deras politiska åsikter. Reinfeld erkänner att SD har rätt när han inte ens vågar ta debatt med dem, "jag kan inte vinna en debatt med SD" sade han. Nu har SD 7 % i stöd, blir våldet mot SD mer legitimt när SD växer stort, Herr Reinfeldt? Våld mot konkurrenter är en farlig ståndpunkt.

Att dessutom en statsminister sätter tonen i valet på det sättet efter att politiker från olika partier torterats, misshandlats, hotats, fått sina hem förstörda och drivits ut ur landet i exil av våldsvänstern och av farliga invandrade "valarbetare". Partier får sina möten och sin yttrandefrihet stoppad av våldsvänstern som Reinfeldt regeringen ger kulturella bidrag till.

(Media talar om politiker i andra länder som gör bort sig men de vägrar kritisera våra egna politiker som dagligen gör bort sig. )

Liknande våld mot Lars Vilks åtgärdar man inte heller. Hans tal stoppades trots att polis fanns på plats. SDs valmöten avbryts av polisen är de inte vill konfrontera våldet. Våra myndigheter är så svaga att de inte ens kan eller törs slå ner mot våldet och bevara mötesfriheten och yttrandefriheten i Sverige. Det är därför vi måste få valobservatörer från andra länder. Vi som Zimbabwe och andra bananrepubliker har ju inte fritt tal här och nu hetsas våldextremisterna ännu mer av vår Statsmininster.

Det är en skam för demokratin att M ledaren uttrycker sig på det sättet, partiet måste ta avstånd från hans uttalande.

Polisen måste skydda partiarbetare och valmöten och Moderaterna måste ta avstånd från det Reinfeldt sade. Skäms Reinfeldt. svd dn dn hd dn dn svd svd svd ab svd

Övrigt;
En M politiker delgavs misstanke om hot. hd

Franska senaten antog slöjförbud och burkaförbud. Sverige går i motsatt riktning, mer tolerans för Sharia lagar och muslimska inslag. Reinfeldt tillät och sponsrade muslimska programledare i M styrda SVT som ville stena svenskar till döds. dn svd

DN hetsar mot den danska partiledaren Kjaersgaard. dn

Kommunistfilm som klagar på Bildt får reklam i DN. dn

New York Times skriver om SD och om åsiktsförtrycket i Sverige. Baylan (s) kommer till tals och erkänner att SD har rätt på många punkter. Fria Nyheter. Ny T

3 comments:

 1. Att statsministern i ett västerländskt samhälle på detta sätt sanktionerar våld mot vissa oliktänkande är inget annat än ett totalt nederlag för vederbörande lands demokrati. Världssamhället har hitintills fördömt liknande uttalanden i Somalia, Iran och Irak. Att Sverige idag gjort dessa länder sällskap i uttalad förakt för demokrati och alla medborgares lika rättigheter är inget annat än en skandal som måste uppmärksammas i alla EU länder. Allt annat vore ett hån mot demokratin! Förklara för mig hur Fredrik Reinfeldt skulle kunna sitta kvar som representant för ett demokratiskt land efter detta uttalande?

  ReplyDelete
 2. Reinfeldt smutsar ner sig själv med ett så vidrigt uttalande. Var först helt säker på att det handlade om en felcitering, men icke; här är videolänken:

  http://www.corren.se/24corren/#category=0&date=playlist&clip=0&startTime=0m0s

  Förra gången röstade jag blått. Det är inte aktuellt nu.
  Jag upppmanar alla normala moderatpolitiker: Gå ihop och manövrera ut dessa kräk som tagit över ert parti. Bort med Reinfeldt och anhang!

  ReplyDelete
 3. Snacka om att ta saker ut kontext, SD säger för mycket skitsnack och läger ut namn på sina tidningar på folk som är fredfulla motståndare till SD..man ska inte kasta sten i glashus SD folk..

  ReplyDelete