Saturday, September 11, 2010

30 % av väljarna är flexibla, men vem väljer de och varför?

En oerhört stor grupp väljare kan tänka om och har inte bestämt sig, men vilka frågor berör dem mest? Vad är viktigt inför årets val?

En personlig historia handlar om en affärsbekant som i USA fick besök av en stor grupp svenskar, de flesta kände inte varandra.

Samtliga svenskar sade till min bekant att Sverige är helt förlorat eftersom partierna och politikerna ar enade om att bygga invandrarghetton i hela Sverige, världens högsta skatter förgiftar företagsatmosfären, ingen vågar prata om invandringsproblemen och yttrandefrihet finns inte och alla svenskar kallas rasister efter att invandrarbrottsligheten mot svenskar slår årliga rekord.

Sverige har helt enkelt blivit ett dårhus enligt dessa svenskar, där ingen klok vuxen kan skapa sig en framtid eller ens vilja leva kvar i.

Dessa flexibla svenskar vill lämna Sverige, vi har just nu rekord i massutvandring av skattebetalande välutbildade svenskar. Moderaternas argument i förra valet var att de ville fixa alla problem och ta makten i Sverige, soassarna hade misslyckats, nu är det "vår" tur.

Men, nu har Moderaterna som regerande parti inte gjort mycket. Ekonomin håller på att stagnera ännu mer, slöseriet med skattemedel fortsätter i ännu större grad och M regeringen fördubblade den redan oerhört stora massinvandringen av flyktingar. Eftersom asylfallen egentligen är eviga socialfall så kostar det en hel del men våra politiker säger att det är gratis.

Vem ska vi tro?

Det är grundfrågan, vem ska de osäkra väljarna tro, är de 100 000 årliga flyktingarna gratis som ALLIANSEN försäkrar oss om, eller kostar det en stor del av välfärd, ljuger politikerna?

Vänstern chockades av Alliansens oerhörda ökning av massinvandringen men nu har de anpassat sig och partierna slåss om vem som ska importera flest asylfall. Över 95 % av asylfallen är inte ens riktiga flyktingar enligt flera statliga rapporter.

De flesta svenskar säger att vi inte kan skapa ett normalt Sverige oavsett vem som regerar. Vi har interna strider, dagligt våld, konflikter och hat. Det har gått för långt därför måste vi (som kan) emigrera.

Om de osäkra väljare valde samma parti, ett parti som vill rädda Sverige, kan vi inte rädda landet då? Jo, om alla 1.2 miljoner eller vad siffran nu är röstar på Sverigedemokraterna så kanske vi kan rädda hemlandet.

Vad är risken med att välja unga nya ideella politiker som är ärliga och vill prata om våra viktigaste och största problem?

"Risken" är att Sverige kan räddas och att vi kan spara 300 miljarder kronor om året.

Om vi låter riksdagspartierna vinna, samtliga risdagspartier vägrar redovisa kostnaderna för massinvandringen, de vägrar ens diskutera sin politik. Om vi låter dem vinna valet så har vi förlorat Sverige till ett ghettoland som ingen svensk vill bo i, vi vet inte ens vad det kostar.

Ska vi välja partier som ljuger om sin asylpolitik och dess kostnader, ska vi välja partier som inte vågar tala om den invandringspolitik de för, ska vi välja de partier som inte vågar ta debatt?

Hur kan en hel valkampanj fortgå utan att något parti vågat prata om sin asylpolitik, varför är den hemlig?

Det handlar om 1/4 - 1/3 av statsbudgeten, det är vår största kostnadspost och alla riksdagspartier håller siffrorna hemliga. Men de vill minsann skära ned på kaffebrödet till pensionärerna.

Vad är viktigt just nu i valtider? Viket parti talar om saningen om vår situation? Ska vi låta politikernas babblande struntprat, klyschor och lögner påverka oss att än en gång välja ett parti som förstör Sverige? Det är upp till väljarna. Er framtid skapas av partierna ni väljer, men skillnaden är oerhörd, välj rätt, ett ghettosverige eller inte, valet är ert. Välj Sverigedemokraterna. svd dn dn dn dn ab svd svd dn dn dn ab ab ab ab ab

Övriga nyheter;

Mordförsök mot Sverigedemokrat i hemmet. kvp sds

Bygge anställer utländsk arbetskraft till flyktingförläggning för 15 kr / timme i Moderatstyrd kommun. Helt OK enligt regeringen lönedumpning-regeringen. kvp

Moderat vill atombomba för Rosengård, full med asylsökande invandrare. En väldigt "moderat" politik? sds

Malmös (nazi) (S) politiker Reepalu inviger miljardbygge åt politikerna. Stolle politikerna flyttar in utan att veta kostnaden. De lämnar tomma lokaler efter sig utan att ens ha dem uthyrda. Frågan är om Malmö sitter på guld- och diamantfyndigheter som motiverar deras bygge? Ingen väljare har hittils klagat vad vi vet. sds

Kjaersgard kritiserar Sahlin och Reinfeldt. "Det finns ingen fri debatt pga media och poltikerna". svd dn

2 comments:

  1. Att påstå att svensk ekonomi stagnerar när den ökar med 4.6% är som att svära i kyrkan och visar på din totala inkompetens. Slutade läsa då vilket de flesta med kompetens säkerligen gjorde också.

    ReplyDelete