Wednesday, September 15, 2010

Mona Sahlin (s) vill förbjuda burkan? S ett "rasistparti"?

Enligt Expressen sade hon att "man ska kunna se ansiktet". Det måste betyda att hon inte vill ha burka.

Om det stämmer och om man använder sossarnas egen logik så "fiskar S i grumligt vatten" och "S är främlingsfientligt".

Att hennes utspel kommer bara 4 dagar innan valet och aldrig talats om tidigare måste bero på att S ser SD öka till rekordstora 7.5 % och att de vill ta udden av deras framgångar.

Det betyder att nu alla partier mer eller mindre år "rasistpartier". Alla partier har någon slags avigsida till antingen burkan/slöja, SFI, hedersmord, barnäktenskap, tvångsgifte, sexslavar i Rosengård, antalet invandrare, mm.

Men om man nu börjar köpa in sig på Sverigedemokraternas program så är det bättre att köpa originalet istället för en dåligt gjort kinatillverkad kopia som FP eller S.

Man kan lita på orginalet, en dålig kopia som smälter vid närmare granskning är meningslöst att satsa på. Varför tro andra partier när de solklart bara gör utspel för att stjäla väljare.

De har aldrig någonsin haft de förslagen i sin politik, tvärtom än idag kämpar de med alla medel i motsatt riktning.

Tidningarnas hets mot SD skapar mer våld på gatorna, alla valmöten som SD skulle haft stoppades av polisen. Enligt uppgift skulle Afa/Expos stöveltramande trupper försöka ta till våld mot SDs valarbetare och polisen.

Det blev en vanlig dag ytan yttrandefrihet, utan mötesfrihet i Sverige och politikerna tiger trots att de bär ansvaret för att skydda valmöten, partier, yttrandefriheten och demokratin. Sådana "detaljer" är tydligen oviktiga.

Boken "Världsmästarna" kom just ut, den har getts ut av författaren Julia Caesar. Hon skriver om hur Sverige blev världens största socialbyrå och hur statsskulden skenar iväg mm. Läs mer om boken på Aktualia.

· Hur Sverige blev världsmästare i godhet.

· Människosmugglarnas marknad och asyllotteriet. I tre kapitel granskas asylpolitiken, människosmugglingen, de så kallade ”ensamkommande flyktingbarnen” och anhöriginvandringen.

· Ideologin och dess verktyg. De ideologiska rötterna till det eniga riksdagsbeslutet 1975 om att förvandla Sverige till ett mångkulturellt land analyseras, liksom diskrimineringsombudsmannens (DO:s) verksamhet.

· Integrationsfiaskot. Om bidragsförsörjda etniska enklaver, svartjobbande imamer och import av analfabeter.

· En totalitär ideologi. Islamiseringen av Europa och Sverige i synnerhet.

· Importerad kriminalitet. Den kraftigt ökande våldsbrottsligheten och försöken att mörklägga den. svd svd svd dn ab


No comments:

Post a Comment