Thursday, September 2, 2010

FP's valbomb vill ta SD väljare.

FP vill stoppa massinvandringen, FP vill göra det svårare att få asyl i Sverige, säger FP ledaren Jan Björklund. sds

Isåfall råder jag Jan Björklund och folkpartisterna att välja Sverigedemokraterna.

FP's hycklande valbomb syftar enbart till att försöka ta SD väljare. FP föreslår nu tjugo år efter Sverigedemokraterna att asylpolitiken ska stramas åt. FP ledaren säger att "- vi måste göra det svårare för asylsökande att få fristad i Sverige".

Hur kan någon tro Folkpartiet som i Alliansen fördubblade sossarnas massinvandring och tagit in runt 400 000 flyktingar och anknytningsfall på bara 4 år, ett världsrekord i massinvandring. FP drev dessutom igenom en flyktingamnesti 2003. FP ledaren Jan Björklund som höll ett bra förtroendeingivande valtal några dagar sedan visar sig nu vara en patetisk lönare när han svarar nej på frågan om han försöker ta SDs väljare med det nya förslaget om asylbegränsning. Totalt hyckleri, vem går på en sådan lögn?

Hur kan någon ha förtroende för FP och Jan Björklund efter det?

Man kan bara reagera på ett sätt, se till att FP åker ur riksdagen med sitt hycklande försök att ta SD väljare. Man förlorar allt förtoende efter ett sånt patetiskt försök att nu rätta till det som de själva varit orsaken till och skapat.

FP förslag är som om Fi plöstligt säger att "vi hatar folk som bränner pengar, vi måste få tillbaka pengarna som brändes upp". Det är ju omöjligt att göra ogjort, och det var ju Fi som brände upp pengarna, ingen annan.

Valrörelsen blir en underlig teater där partierna inte har en klart formulerad politik eller välmotiverade åsikter. Alla partier kommer ut med desperata utspel som går i rak motsats till vad de förklarade några dagar tidigare. Partiernas valarbetare vet inte ens om vad partiledarna sagt, de kan inte svara på frågor, de kan inte förklara någonting.

Partierna och deras valarbetare är en sorglig samling okunniga individer som inte ens bestämt internt vad de ska säga, vad partiernas politik är. De hoppas bara att folk är så ofantligt korkade att vi inte ser igenom deras okunskap och deras ytliga babbel som i slutänden inte ger ett enda klart besked i en enda fråga.

Valet blir som en slutplädeirng i en rättegång, man behöver inte hålla sig till fakta eller sanningen, man kan ljuga och förleda med smart vilseldande skitprat som vilken begagnadbilförsäljare som helst.

De sista dagarna kommer att bli ännu mer förvirrande, fler utspel kommer att dyka upp som en kort rubrik som glöms och därefter kommer ingenting, ingen förklaring från partiet om de verkligen står för sin endagsrubrik som spreds i alla media. Vi kan inte lita på politikerna. Har Allinsen gjort det vi trodde de skulle genomföra 4 år sedan? Svaret är nej. De förstörde Sverige ånnu mer än sossarna, allt kostar mer nu. Det enda postiva är lägre fastighetskatter, de kan vi behålla när vi ger de ljugande hycklarna sparken i valet.

Det är säkrast att bestämma sig i tid, rösta i förtid på det enda parti som bryr sig om Sverige och låt stollarna i riksdagspartierna komma med sina hycklande förslag som egentligen bara är desperat lögn och förbannad dikt som till 100 % bara motiveras av maktbegär, inte av en minsta gnutta omsorg för Sverige. sds svd svd svd

Centern och KD är två överflödiga partier, nu sällar sig Fp till den gruppen. Rösta ut dem ur Riksdagen så vi slipper lögnare och Sverige-saboterande partier.

Övrigt.
Mona Sahlins talskrivare går över till Centern. svd

SD vill förbjuda förnedrande tvågsklädsel, burkan stoppas. dn

Rinkeby skakades av våldsamma upplopp. dn

6 comments:

 1. Politiker och andra försöker förbjuda SD
  Har vi inte fria demokratiska val??

  ReplyDelete
 2. Valfläsket tar tlut dagen efter valet. Rösta på original, SD.

  Mvh / FreeBird

  ReplyDelete
 3. Folkpartiet 2010! Yes! Rösta Björklund!

  ReplyDelete
 4. Men ge er SD, det räcker med de vanliga partierna, om FP nu skärper invandringen så kan man få både det och den förnuftiga borgerliga finanspolitiken.
  Vad har SD för trovärdig ekonomisk politik?

  ReplyDelete
 5. Och hur ska ni bli vågmästare om vi röstar ut C, Kd och Fp? Noll koll eller?

  ReplyDelete
 6. Peter, du kanske inte kommer ihåg FPs liknande löfte förra valet? sedan ger de flyktingamnesti och annat efter detta val också.Det är ett överenskommet utspel i alliansen så FP håller sig ovan spärren och tar röster från SD. Men folk BORDE komma ihåg vad som hände förra gången, tycker man ju...

  ReplyDelete