Monday, September 20, 2010

Hatarna demonstrerar mot yttrandefriheten.

De som hatar visar upp sig, de som inte vill godta valresultatet demonstrerar.

De bittra hatfyllda männisorna är ungefär samma personer som stör SDs valmöten, angriper SDs valarbetare och gömt SD valsedlar i vallokalerna.

Efter tusentals incidenter av valfusk mot SD så är de ändå inte nöjda.

Det vill inte ha demokrati och fria val, de vill att deras kamrater i hat, Lars Ohly (v) och Mona Sahlin (s) helt enkelt förbjuder dem. Men den förra socialdemokratiska regeringen kunde ju inte förbjuda demokratin, det har de aldrig gjort, öppet. Innan förra valet använde S regeringen SÄPO för att stoppa alla SDs online sidor.

Så var det tidigare, nu har väljarna sagt sitt. De vill inte ha den gamla generationens korrupta politiker oavsett vilke färg de har. De valdes bort eftersom de förstört Sverige, de stoppade yttrandefriheten, de döljer viktiga fakta och de struntar i folkopinioner.

Därför valdes Sverigedemokraterna in och därför ökar de överallt, mer i varje val.

Valet hade lite med invandringspolitik politik att göra men mycket med det väljarförakt som politikerna visar. Det handlade dessutom om de stora frågorna som de sju i riksdagen aldrig pratade om, brottsligheten, omfördelningen av välfärden från svenskar till andra nationaliteter, asylpolitik, kaos och våld i skolorna, lönedumpning mm.

Väljarna undrar varför vi ska ha värdens högsta skatter, få nedskärninga inom alla välfärdsområden och samtidigt tvingas bekosta hundratusentals asylfall som borde sökt asyl i ett grannland på andra sidan jordklotet.

De har inte med tolerans, generositet, humanism eller öppenhet att göra. Vi kan ha alla de egenskaperna utan att svindla skattebetalarna på deras rättmätiga belöning efter ett liv av hårt arbete och slaveri under ett skatteförtryck utan motsvarighet i världen. svd svd dn ab dn svd svd dn

De 5000 som demonstrerade motsvarar antalet flyktingar som kommer till Sverige under en period av två veckor vilka vi måste bekosta för resten av livet i många fall. Det är inte svårt att lista ut om de är med och demonstrerar.

Riksdagspartierns skapar ett vi och dem, konflikt, konfrontation och upplopp, det bli en kamp om välfärden men vem når målet först. SDs illustration med nödbromsen passar därför så bra in, det handlar om vem som kommer fram först.

1 comment:

  1. Vi ordnar också charterresor från mellanöster (Latin-Amerika och Afrika vid hehov)

    One-way 60.000 U(SD) .. bostad och uppehälle ingår, inga papper behövs.

    Gärna unga, friska med god ekonomi. 60.000 dollar är mycket pengar, men efter 2 år går du med vinst!

    Här finns yttrandefrihet och demokrati, vi accepterar demokratiska valresultat.

    ReplyDelete