Friday, September 3, 2010

Centern villl inte att svenskar utbildar sig.

Alliansens högskolepolitik går ut på att utlänningar ska få studera på svenska högskolor helt gratis utan någon kostnad. Det är en unik politik som Sverige är ensamt om. Alla andra länder kräver att utländska studenter ska betala för sin utbildning, de ska helst betala mer än vad det kostar inhemska studenter så inhemska studenter kan subventioneras.

Nu säger Centerledaren Maud Olofsson att kvinnor inte tjänar på att utbilda sig.

Bondkvinnan vill "prata med parterna" om det istället för att att ge svenskar företräde till högskolorna där nu utlänningar prioriteras.

Olofsson och Alliansen menar tydligen att svenskor (och svenskar) ska jobba i låglöneyrken som inte kräver utbildning, de ska inte bry sina små obildade hjärnor.

Allinsens politik visar sig överallt, det finns knappt några svenska läkare, nästan alla är utlänningar, många kan knappt tala svenska. Sossarna hade samma politik, de sju riksdagspartiern skiljer sig knappt alls. Alliansen fortsätter S politiken som ledde till att vi bara utbildar en arbetarklass till låglönejobb. Vi ska inte utbilda en medelklass eller överklass. Doktorer tjänar ju bra och kanske röstar borgerligt, en borgarklass vill politikerna inte skapa, det skapar ju "klyftor" och "löneskillnader", sånt tolereras inte i ett jämställt Kuba, jag menar jämställt Sverige.

No comments:

Post a Comment