Tuesday, September 7, 2010

Bränna koranen, lustigt upptåg med allvar bakom.

Kampanjen "Bränn koranen dagen" stoppades av facebook men den internationella kampanjen fortsätter.

Att bränna en bok kan vara ett lustigt upptåg, men allvaret bakom går inte att ta miste på. Muslimer lyckades begå det största massmordet i modern historia den 11 september 2001. Deras tro var orsaken och koranen var boken de lärt sig allt om motivet till sina gärningar.

Boken som lär ut dessa sataninska verser vill man nu bränna den 11 september på olika offentliga platser runtom i världen. Allvaret bakom är givetvis att koranen som än idag följs av obildade enkla människor runtom i världen är källan till terrorism, våld, mord och massmord i alla världsdelar.

Förr fanns bara svärdet och spjut som vapen, nu finns det granater, gevär och bomber och huvudkapningar. Allt används idag av troende muslimer i det som de uppfattar som ett krig mot "de otrogna", dvs krig mot de som inte är djupt troende muslimer, boken beordra krig, hat och erövring mot oss. De använder även steningar, lynchningar som straff för att man är socialt avvikande. Vi är deras fiende, det lär de sig i koranen och i predikningar i moskeer, i TV, i radio och på nätet.

Deras primitiva världssyn har inte ändrats på över tusen år eftersom religionen inte tillåter omtolkningar eller en modernisering av koranen.

Koranen och islam har ingen ledande talesman eller styrande rådgivare. Koranen tolkas enbart av imamer eller s.k. lärda personer som har god kännedom om koranen.

Det betyder att vilken självutnämnd tolkare som helst oavsett om han är sinnesjuk eller helt frisk kan utfärda dödsdomar som kan leda till massmord.

Därför är islam den enda politiska rörelse och religion som kan ha miljoner olika uppfattningar, alla lika korrekta om hur koranen ska tolkas.

Den primitiva synen fungerade kanska för tusen år sedan i ett primitivt arabiskt nomadsamhälle. Att anvanda den rörelsen - ideologin idag vore en befängd ide om man har lite utbilding och lite kunskaper om koranen.

Därför är det bra att markera att koranen är en världsfrånvänd politisk rörelse - religion som hör hemma i en het öken för tusen år sedan bättre än i ett modernt samhälle dar man inte mördar varandra pga av religion, klädsel, trohet, eller åsikt. Islam och koranen hör inte hemma i någon civilisation någonstans.

Därför ska vi bränna koranen på en offentlig plats. Den 11 september är en lämplig dag så vi kan påminna folk om hur religiösa troende muslimer agerar.

Bränn de sataniska verserna och se om någon beter sig som primitiva skapelser ur en sjuk bok. Det vore isåfall ännu ett bevis på att verserna är sataniska och islam måste avpolitiseras, avslöjas och stoppas.

Islams största hyllare i Sverige vid sidan av Mona Sahlin, Reinfeldt vars parti kontrollerar statliga SVT skapande som bekant Halal-TV var syfte var att skapa tolernas för islam. Programmet skapades efter att en av programledarna sade att hon ville att otrogna, dvs icketroende svenskar ska stenas till döds. Reinfeldt har inte erkänt att det var ett misstag, tvärtom hans parti är ute på turne och lovar moskeer och vikta jobb åt muslimer om de går med i partiet. De lovar mer djurplågerislakt, sk. Halaslakt och andra underliga saker som ingen normal svensk gått med på.

Oraken politikerna obekymrat kan lova en större islamisering är dels att de andra ledande partierna är ense om det och dels att media inte belyser det. Media hjälper politikerna att tysta ned alla obekväma fakta, därför har media gjort sig 100 % opålitig och därför vinner fri media mer mark varje dag. Läs och jämför de hur olika nyheterna är som rapporteras. svd dn dn svd dn ab svd svd

5 comments:

 1. Medan världen förfäras över att en liten grupp på ca 30 personer FUNDERAR på att elda upp en koran (det är viktigt att påpeka att de inte gjort det än) så GENOMFÖR muslimer i muslimska länder dagliga övergrepp mot kristna genom att bl.a bränna ner kyrkor till grunden.

  Vänta lite nu...
  Att FUNDERA på att elda upp en koran är värre än att verkligen bränna ner kyrka efter kyrka till grunden.

  Har sagt det förr, säger det igen. Världen är totalt upp och ner.

  Varför är det accepterat när muslimer leker rövare? Varför är det INTE accepterat att svara på deras aggression?

  ReplyDelete
 2. Våra företrädare, i Alliansen och Sosseriet, saknar en Ledares viktigaste egenskaper: mod att säga som det är.

  ReplyDelete
 3. "Boken som lär ut dessa sataninska verser"? Det kan man väl tycka om koranen ifall man tror på bibliska sagoböcker. Men då ska man veta med sig att man inte är annorlunda än de där djupt troende muslimerna, vars primitiva världssyn i grunden inte skiljer sig från sin egen. Och bokbål? Om jag inte minns fel var det något nazisterna sysslade med på 30-talet. För att inte säga kyrkan då, på tiden då man därtill även brände häxor på bål. Tycker mig se att Halal-TV låg på ungefär samma nivå av infantilism som detta blogginlägg.

  ReplyDelete
 4. värsta massmord? haha roligt skämt :D

  ReplyDelete
 5. Som stolt "islamofob" är jag ändå mot bokbål. Visst ska västerländsk civilisation sitta på en högre pinne än islamiska religiösa psykopater.

  / free bird

  ReplyDelete