Friday, September 17, 2010

Om Borg oroar sig för kostnader, varför vägra redovisa?

Fianansminister Borg (M) chattar om ekonomin. Bara i en chat kommer man undan med ytliga och helt meningslösa svar. Tex när Borg förklarar de komplicerade ekonomiska krafterna som gör att vår valuta kan förlora sitt värde, vår kreditvärdighet kan sjunka och våra skatteintäkter går ned.

Borg säger att Sverigdemokraternas uppenbara intåg i riksdagen "kan kosta mycket".

Utan med ett ord till förklaring så hoppas Borg att väljarna ska godta ett så krokat påstående. Han verkar tro att vi inte begriper att Sverigedemokraternas neddragning på den helt onödiga och samhällsförstörande massinvandringen sparar stora belopp.

Det kostar inte något annat än att Moderaternas politik och slöseri kommer att avslöjas inför hela svenska folket. Med SD i riksdagen kan vi säkert få reda på hur mycker Allinsen och Sosseregeringerna har lagt ned i kapital på att få landet förstört.

Det parlamentariska kaos vi kan hamna i beror enbart på att Moderater och Sossar säger att de inte vill respektera valutgången. De har sagt att de vägrar samarbeta med SD om så krävs. De anvander hot och utpressning och förstör hellre vår ekonomi och valuta än att samarbeta med ett parti som folkviljan valt.

Det är ju det klaraste besked de kan ge. Ingen svensk vill välja S eller M om de vill stoppa demokratin och på köpet hota med kaos som de själva blir ansvariga för.

SD vill samarbeta och de vill skära ned dramatisk på vår största kostnadspost till förmån för vår välfärd, så enkelt är det och det är inte svårt att förstå.

Om vi kan spara en del av de minst 200 - 300 miljarder kronor om året som de slösar bort så kan vi återfå servicen och välfärden som monterats ned.

Om man kan spara in en stor del av den kostnaden så är det en ofantlig besparing, så hur förklarar Borg att en besparing blir en kostnad? Om Borg tror att det inte handlar om 200 - 300 miljarder, tala om hur mycket det är isåfall?

Han slipper förklara sig eftersom han och Moderaterna tycker att väljarna är så urblåsta så vi inte behöver få reda på sanningen. Faktum är naturligtvis att Borg ljuger och är medveten om det.

Han tycker att "vi ska lita på dem".

Hur ska man lita på en regering som inte med ett enda ord förklarat hur mycket deras masssinvandringspolitik kostar? Spelar pengar ingen roll?

Varför har hela Alliansens kampanj handlat om de 20 miljarder de vill omfördela när kanske 300 miljarder kronor om året x 4 år slösas bort. Kanske 1 200 miljarder kronor under en valperiod slösas bort på ett onödigt flyktingprojekt som ingen svensk vill ha. Varför kan ingen redovisa det för oss, varför har skattebetalarna omyndigförklarats?

Sossarna har samma problem, inga kostnader redovisas. Politker är den enda yrkeskategorin där de slipper konsekvenser för bedrägligt beteende.

Väljarna är upptagna med att jobba häcken av sig för att klara skatterna, hyra och omkostnader. De har inte tid att sätta sig in i hur politikerna lurar folket.

I framtiden finns det ännu mindre tid över till att lära sig och läsa om hur vi lurats eftersom alla partier säger att vi "måste jobba till 69 års ålder för att klara välfärden".
De vill höja pensionåldern eftersom pengarna har tagit slut. Varför klarar inte en klok person som Borg att helst på lättfattlig svenska förklara varför pengana har tagit slut när vi betalar världens hösta skatter?

Varför är 20 miljarderna viktiga att granska i minsta detalj om man inte ens redovisar de 1 200 miljarder som den onödigt massinvandringen kostar? Borg eller någon annan beslutsfattare borde tala om för väljarna innan valet varför ni med alla medel döljer en debatt om den kostnaden och konsekvenerna som den socialt destruktiva asylpolitiken fört med sig.

Varför vågar ni inte prata om det och varför säger era Moderata kommunpolitiker att det inte kostar något. Hur kan man lita på er när ni bara svarar med en pinsam kompakt tystnad?

Har ni ingen repekt för väljarna och demokratin? svd dn dn dn dn dn dn

Komik:
Om ni vill läsa en komisk knasartikel skriven av en stolle, läs "För SDare är Zlatan inte svensk".

Stollen Gellert Tamas skriver att SD är det enda parti som saknar "integrationspolitiskt program". En sådan idioti skulle aldrig bli en artikel eller ens betald annons om det inte var val. Stollar och extremister fyller upp tidningsspalterna med sitt hat och sina lögner nu mer än någonsin. Majoriten av alla valartiklar har nu negativt vinklade lögner om SD. Trots det får SD 7.1 % idag. Skolvalen ger dem 20- 47 % eftersom de yngre ännu inte hjärntvättats av media. dn

3 comments:

  1. "Majoriten av alla valartiklar har nu negativt vinklade lögner om SD. Trots det får SD 7.1 % idag." - Det vore ju MYCKET märkligt om 7%-igt stöd skulle ge upphov till en majoritet av valartiklar som stöder SDs vinklade lögner...

    ReplyDelete
  2. Moderaterna och SD tillsammans in i riksdagen! Det är den bästa politiken!

    ReplyDelete