Friday, September 17, 2010

Sveriges viktigaste nyhetskällor är

Dessa fria mediasidor tar upp allt som vi vill veta om Sverige. Nästan allt som skrivs där förtrycks och tigs ihjäl av stora media så att väljarna ska hållas okunniga om vår verklighet.

http://politisktinkorrekt.info/
http://natverkmotpk.blogspot.com/
http://www.friatider.se/
http://frianyheter.wordpress.com/

Dessa sidor fanns inte vid förra valet. Därför hade vänsterextemister full kontroll över all media. De fortsätter än idag att filtrera bort samtliga obekväma nyheter. De sätter ihop hetsartiklar med hat och smustkastning mot Sverigedemokraterna. Stunta i vinklad statskontrollerad media, ta nyheterna direkt från verkligheten istället. svd dn sds

5 comments:

 1. Citat: Därför hade vänsterextemister full kontroll över all media.

  Här är något som inte stämmer. De borgerliga partierna behärskar ca 95 % av alla tidningar i Sverige. Hur kan då vänsterextemister ha full kontroll över media?

  ReplyDelete
 2. jag gillar www.motvärnet.nu , det var så jag hittade t.ex hit.

  ReplyDelete
 3. Det är just därför flygbladskampanjen (korta.nu/flygblad) har hänvisat till just dessa sidor, för att sprida information till det sovande och/eller vilseförda folket om var de kan läsa ocensurerade nyheter.

  OBS! Fria Nyheter har även den kortare adressen frianyheter.nu.

  Vi som hittat till dessa sidor har ett stort ansvar att sprida informationen om deras existens vidare. Ett oerhört stort ansvar!

  ReplyDelete
 4. anonym 10:22

  Vilka tidningar syftar du på. Det finns några småtidinngar som har anknytning till borgerliga partier, men de är inte betydande och de har ändå vänsterredaktörer som skribenter, därför är inte ägandet helt avgörande.

  Presstödet tvingar dessutom alla medverkande media att hålla sig inom vissa ramar som socialisterna satte upp när de skapade presstödet.

  Granska ramarna och jämför med Lilla Saltsjöbadsavtalet, det handlar om samma sak. Det blev grunden till statlig och vänsterkontroll över media, den lagstadgades.

  ReplyDelete