Saturday, September 11, 2010

Arabiska terrorister lägger sig i vår valkampanj.

Arabiska terrorister har lärt sig hur en svensk valkapanj går till.

Våld, hot, angrepp på politiker-, partier-, valmöten-, offentliga debatter. Bråk och stök, så har vänsterextremisterna agerat under många år. Varken polis, åklagare eller andra myndigheter har gjort mycket åt det hotet mot vår demokrati och yttrandefriheten. Politikerna ljuger och säger att vi är ett fritt och öppet land. Fritt fram för våldet, ja men det har gjort Sverige till ett slutet land där man inte törs yttra sig.

Nu är de inhemska extremisterna från Afa/Antifa/Expo/SSU mfl förenade med farliga invandrare som kanske har vana från hemlandet att politik är samma sak som terror. I arabländerna är politik förenat med kidnappningar, mord, hot, terrorism, bombningar odyl. Den typen av mellanöstern-kampanj har nått Sverige.

Arabisktalande terrorister bröt sig in hos en SD politiker i Malmö och kanske försökte mörda honom. Enligt uppgift så överlevde han mordförsöket men innan araberna försvann med alla värdesaker så förnedrade de offret med sin signatur, ett inskuret hakkors.

Det påminner om hur andra araber försökte men misslyckades bränna ner Lars Vilks hem, de visste inte om han var hemma eller inte men det var ett mordförsök. Lars Vilks blev även utsatt för ett annat mordförsök när han höll ett föredrag i Uppsala. Plötsligt angreps han av en stor grupp mordiska araber som lyckades misshandla Vilks och stoppa föredraget trots stor polisnärvaro.

Andra politiker har angripits med våld och hot, inte bara SD, även FP och KD och Moderater.

Malmös myndigheter och ledning, speciellt Ilmar Reepaul är ansvarig för det ökande hatet i staden. Han allierade sig med våldsvänstern när han demonstrerade tillsammans med dem, han ville visa var han står politikskt. Han såg till att judehatet fick näring, dels när han vägrade tillåta polisen skydda Israels tennismatch i Malmö och dels när han beordrar polisen att vara passiv när våldvänstern förstör Malmö och när judar och politiker hotas av muslimer och extremister. Polisen beordrades ta av sig hjälmarna och passivt se på när extemisterna slog sönder centrum efter att tillsammans med Reepalu demonstrerat den dagen.

Så långt har Socialdemokraterna vridit sig, många av dem de är allierade med extremism av alla slag.

Mordförsöket på SD politikern är inte slutet på vänstervåldet och invandrarvåldet eftersom våldsgrupperna sponsras av ledande politiker och de får stora bidrag därifrån. Våldsvänstern i Malmö fick 2 miljoner kronor av Reepalu, det gjorde att de kunde slå sönder staden mer effektivt.
Det politiska våldet är ett bevis på att de nuvande politikerna måste fråntas makten, andra kloka politiker som inte vill sponsra våldet måste ta över förvaltningen av våra skattemedel.

Vänstern måste bort. Naiva borgarpartier som även de ger bort våra skattemedel till tusen grupper, många våldsponsorer som de inte vet något om måste stoppas.

Vi måste återfå yttrandefriheten. Vi måste kunna tala fritt på gator och torg utan att riskera våld, hot, avsked eller uthängning i media som extremist bara för att vi ogillar våld, extremism och en farlig politisk inriktning.

Demokratin är inte automatisk, den måste tillåtas och skyddas aktiva medel när den är hotad som nu. Men de ansvariga gör ingenting för att skydda yttrandefriheten. Tvärtom, enlig våra politiker så skall opposition stoppas med alla medel. När våldsgrupperna har samma mål så låter man dem agera nästan ohindrat, det är inte demokrati.

När extremister angriper valarbetare så måste polisen kunna ingripa utan att bromsas av politiska konkurrenter.

Dansk folkepartis ledare Pia Kjaersgaard klagar på att vi inte har yttrandefrihet i Sverige. Media och politiker, säger hon som gäst hos Sverigedemokraterna, är de som stoppar alla försök till debatt. Det stämmer, en vecka kvar till valet och inget riksdagsparti vågar ta en debatt med Sverigedemokraterna trots sina löften.

De är livrädda eftersom de varken har argument eller svar på några frågor. De är oärliga, de hemlighåller allt som är viktigt just nu, allt ska tystas ned, om sanningen kom ut kan SD få oerhört mycket större stöd.

Vi fick leta länge, ingen tidning hade resultatet av den senaste valundersökningen. Den visar att SD ökar kraftigt till 6.4 %. Vi har bara kunnat hitta den i fri media, PI. Media försöker som vanligt dölja sanningen och hålla folk ounniga.

Partierna svettas just nu och hoppas att ingen tar upp invandringspolitiken, det skulle vara förödande för alla riksdagspartier, de hoppas att media fortsätter sin mörkläggning och totala tystnad om asylpolitik, invandrarvåldet, hundratusentals ickeflyktingar som vi betalar evig hjalp till som "flyktingar" och allt annat som är viktigt. svd svd svd svd dn dn dn dn dn ab ab dn fria tider

No comments:

Post a Comment