Friday, September 10, 2010

Ingen reagerar om människor bränns till döds av muslimer, men en bok,

Om en koran bränns så blir det förstasidesrubriker i stora media. Media och politiker kallar det hemskt och förkastligt.

Men samma media och samma politiker regerar inte när levande människor bränns till döds av muslimer.

Beror det på att muslimer anses efterblivna och primitiva av media och att man därför inte har några krav om medmänsklighet och humanism på dem som man har på oss?

Hur kan en pappersbrand framkalla sådana reaktioner i pressen när bestialiska religiösa mord inte ens märks i media.

Pastorn Terry Jones i Florida som planerar koranbränningen sägs ha fått telefonsamtal från Robert Gates, försvarsminister i Obama administrationen som uppmanat honom att inte göra det.

Terry Jones ska ha nått en överenskommelse med Ground Zero Imamens fru om att moskebygget ska flytta, därför ställde Jones in koranbranden. Men Imamen Feisal Rauf sager att han inte känner till någon överenskommelse, han säger att han inte vill göra någon bytesaffär. svd dn ab ab svd dn

Kampanjen "Internationella Koranbrännar Dagen" har en Facebook sida med över 15 000 medlemmar. Tusentals orter vänta delta i koranbränningen och filmer kommer att sättas upp på youtube. Facebook.

Kristna brändes levande av muslimer i Pakistan. Guardian.

9-11 Do MORE than NEVER FORGET-STOP ISLAM, Facebooksida, har hittar man bilder på afrikaner som slaktats av muslimer. Inte för känsliga personer.

Muslimer bränner okända personer levande, video, INTE FÖR KÄNSLIGA PERSONER.
http://www.youtube.com/watch?v=kPrgKMp5Ljk

Hur muslimer och deras vänner (CNN, OBAMA) argumenterar när de konfronteras med oräknerliga exempel på att islam är en våldskultur. Thereligionofpeace.com

2 comments:

  1. bygg om moskeerna till offentliga toaletter, koranen som toapapper

    ReplyDelete
  2. problemet med ditt resonemang är väl möjligen att "vi" i bemärkelsen västvärlden har bränt tio, om inte hundrafalt fler av "dem" än de av "oss".
    irak har sett hundratusentals civila offer enligt fn, i vissa beräkningar över en halv miljon, i israel går det mer än tio civila döda palestinier på varje död civil israel.

    ReplyDelete