Tuesday, September 28, 2010

Två unga försvann i helgen, en hittades mördad.

Ett stort antal våldtäkter, skottlossningar, bränder och mord har hänt i området där den mördade Elin Krantz hittades. Brotten är många och grova, ägarna till en kiosk i närheten rånmördades, en man mördades vid en bankomat i närheten. Folk är rädda och vill flytta därifrån.

Kroppen hittades sargad på Hisingen inte långt från hennes sist kända hållplats. Hon klev av spårvagnen vid Gropegårdsgatan för att promenera hem, men på vägen kidnappades och mördades Elin.

Liket hittades i tät vegetation.

Enligt vittnesmål antastades hon och hennes kamrat på spårvagnen av en man som ska ha kastats av, han klev på igen och ska ha gått av spårvagnen samtidigt som Elin.

Elins mobil användes efter det men en kamrat som fick samtalen svarade inte så samtalen spelades in. På inspelningarna kan man höra en eller flera röster med utländsk brytning.


Gå med i Facebookgruppen till stöd för Elin Krantz.

En 22-årig man ska ha gripits enligt HD. svd P I dn gp gp hd gp exp ab gp

Mer i Fria Tider.

3 comments:

 1. Troligen en invandrare för det hördes en man med brytning i Elins telefon, innan mordet skedde
  men myndigheterna mörkar

  ReplyDelete
 2. Så får du inte skriva det är inte pk.Man ska inte informera om fakta,det är fel.Bara ull och skum,mjukt och varmt.Inga invandrare begår brott,svensken driver dessa människor till mord och våld men sin rika uppsyn och sitt rasistiska sätt.

  ReplyDelete
 3. Ytligare ett offer för svenskfientligheten

  På sannolika skäl för mord

  Ephrem Tadele Yohannes, född 1987-12-19 och mantalsskriven på Temperaturgatan i Göteborg. Ephrem invandrade 2009-09-25 från Virginia USA, efter ha ingått äktenskap med en etiopisk kvinna, född 1984. Han har två småbarn.

  Enligt utdrag från belastningsregistret ej tidigare straffad i Sverige. Däremot är han dömd i USA för rattfylleri, smitningsolycka med personskador, falska uppgifter mm 2007 till sammanlagt 13 månader 11 dagars fängelse. Han avtjänade dock inte hela strafftiden.

  Protestera mot svenskfientligheten i Salem

  http://politisktinkorrekt.info/2010/10/01/mordet-pa-elin-misstankt-begard-haktad/#more-60338
  http://mafialady.blogg.se/2010/september/nan-som-kommer-ihag-jenny-och-linda-som-grupp.html

  hur mycket rassistiskt invandrarvåld ska svenska kvinnor utstå

  Det värsta med det här är att Elin själv tydligen gillade olika. Det står i en kommentar som någon skrivit på Politiskt Inkorrekt (PI) hon och alla hennes kompisar hade "Vi gillar Olika" på sin Facebook... Hennes kompisar har efter mordet på Elin tagit bort det nu från sina användare. Det var tyvärr mest troligt det som blev hennes död. Hon var inte på sin vakt och kände inte till hur verkligheten ser ut på grund av våra politikers och medias lögner och mörkläggande. Resultatet av det är att ännu en ung kvinna blev våldtagen och mördad. Det står även i en kommentar och står nu på PI att hon ringde upp första manliga bekant som hon hade i telefonlistan i sin mobil och han hörde då flera röster med utländsk brytning. Det lät som de var från Nordafrika och Albanien.Elin skrek NEJ! och sedan blev det tyst.. Jag frågar mig. Är det inte dags att Svenskarna vaknar och ser vad som händer? SD som är det enda partiet som vill göra något åt detta stängs ute från demokratin och politiken genom att sossarna och moderaterna gör gemensam sak i invandringsfrågan. Massinvandringen måste fortsätta till varje pris. Jag förstår dock inte hur det ska fungera i praktiken.

  Read more: http://galaxybloggen.blogspot.com/2010/09/hon-gillade-olika.html#ixzz11I6IdlZ5

  Read more: http://galaxybloggen.blogspot.com/2010/09/hon-gillade-olika.html#ixzz11I5Yj08z

  Under tiden som du läser den här signaturen blir din syster våldtagen, din mormor nedslagen & rånad medans din lillebror lär sig att injicera heroin.. Välkommen till mångkulturens Sverige!

  När ska vi öppet få diskutera mångkulturens pris? D v s de 1000-tals svenskar som varje år våldtas, mördas, rånas, misshandlas, knivhuggs får sina bostäder skändade vid inbrott osv av männniskor med utländsk bakgrund.
  Nä, vi ska bilda Facebookgrupper, hålla varandra i hand och med ljus vandra i stilla protestmarscher mot våldet sjungande "We shall overcome". Då förstår nog de här männen att de har fel när de våldtar o mördar?! Och riksdagsmännen andas belåtet ut o slipper ta i problemen ytterligare en tid.!
  Trött på förljugen media?

  Läs i stället sanningen om mångkulturen.

  www.politisktinkorrekt.info
  www.www.friatider.se
  www.nationell.nu
  http://frianyheter.wordpress.com/
  www.info14.com
  http://radioislam.org/islam/svenska/svensk.htm

  ReplyDelete