Saturday, December 17, 2011

Oprovocerat våld, skottlossning och mord i Ludvika. Vem ligger bakom våldet?

En småbarnsfar mördades på öppen gata i Ludvika efter en julfest. De hade just lämnat julfesten på Grand vid 23.30 tiden och knappt hunnit promenera 100 meter innan han med ett par kamrater anfölls av en större grupp afrikaner.  Den besinningslösa attacken slutade med mord. Ingen har hittills gripits.
Snart är mord vanligare än olyckor, ska vi inte byta ut skyltarna snart.

Media vägar hjälpa polisen sprida signalementet på de som misstänks för mordet. Polisen har lämnat ut visa uppgifter men de stora tidningarna döljer informationen så vi inte kan få reda på några detaljer.  dn svd exp dd ab exp svt svt dn dn dn

Samma dag vid 13-tiden sköts en annan person på öppen gata, även det i Ludvika, en misstänkt har gripits. ab

Läs mer i Avpixlat, nyhetssidan där man inte censurerar sanningen.

6 comments:

 1. Enligt Dalarnas Tidningar var det 3 - 5 mörkhyade män som misshandlade och dödade.

  Är själv uppväxt i Dalarna. När jag var liten låste man inte dörren, brottsighet existerade inte. Nu skjuter man och slår ihjäl i parti och minut.

  Vi vet ju alla varför detta sker - och vilka som gör det. Men ingen vågar protestera. Då rycker ju Belinda Olsson och alla andra journalister ut och skriker att "alla invandrare slår inte ihjäl folk". Visst är det så. Alla handgranater exploderar inte, men man ger ändå inte bort handgranater till sina vänner. VAd är det för fel på Sverige? Hur långe ska vi stoppa våra huvuden i sanden?

  ReplyDelete
 2. Det kommer inte att hända någonting, absolut ingenting!
  Ett enormt hov av invandrarkramare kommer genast att skynda till hjälp, alltså inte till brottsoffren utan till förövarna.
  Vi har advokater(lätt förtjänta arvoden), tolkar(ännu mer lätt förtjänta arvoden), SVT, TV4, kvällspressen, övriga "gammel - media", "Göran Greider(Dala Demokraten), SvD, Barometern, "Nya M", Fp, C, KD, S, Mp, V..... och många, många fler.

  ReplyDelete
 3. Trist när negrer och hottentotter dräper! Men man ska komma ihåg att dessa människor ofta är outbildare (obildbara) analfabeter som inte nödvändigtvis inser sambandet handling - konsekvens.

  ReplyDelete
 4. Anonymous 3.50 PM: Desto större anledning att inte ta hit dem från början.

  ReplyDelete
 5. Expressen har redan börjat med försvaret av invandrarna som sparkade ihjäl småbarnspappan!

  Under tiden redaktionen diskuterar hur man ska hitta förmildrande omständigheter för de stackars gärningsmännen, så visar man en bild på en invandrare med en blond tjej och barnvagn.

  Spyan ligger och lurar efter en sån äckligt manipulerande propaganda. - http://www.expressen.se/nyheter/1.2655030/manga-upprorda-i-ludvika-efter-dygnets-valdsdad

  Mikka

  ReplyDelete
 6. Men vad är det då som ligger bakom detta tro. Min erfarenhet från Dalarna och masarna är då inte särskilt god den heller. När de dricker kan de gå omkring med knuten näve i fickan och morra och svära mystiskt på sin dalmodialekt. De ger ofta ett farligt intryck när de fått några glas och inte fan är det de som var bäst i skolan precis. Finns där en katt bland hermelinerna från Stockholm eller Malmö tycker de oftast det är en utomjording bland dem. Försöker man då vara trevlig eller flirta lite med någon kulla får man vara beredd på stryk utanför. Jag känner inte de här killarna som blev överfallna där en slogs ihjäl och hela skiten är fruktansvärt tragiskt, men jag har ändå lite svårt att inbilla mig att några mörkhyade killar utan anledning hoppar på så som det sagts. Kanske har bägaren runnit över för dem vid den här tidpunkten, för jag kan inte tro att det är lätt att bo i dessa bondhålor till städer för dem utan att få utstå rasistiska tillmälen precis. Att vara tunnelseende här förklarar inte saken ur olika perspektiv.

  ReplyDelete