Sunday, December 12, 2010

Var Wikileaks bombmannens avtryckare? Regeringen, polisen och SÄPO ljuger.

En försvarsanställd ska enligt SVD ha känt till de planerade terrordåden i Stockholm flera timmar innan de inträffade.

Vi vet att myndigheterna inte vidtog några åtgärder för att skydda julshopparna.

Vi vet att TT kunde ha varnat media som kunde varnat folk om terrordåden. TT fick reda på de planerade dåden av terroristerna själva innan de inträffade. Men TT och media valde att inte varna någon om att de snart riskerade att mördas.

Varför ville man inte varna oss om en nära förestående terrorhandling som kunde har lett till hundratals dödsoffer på Stockholms gator?

Varför försöker man inte ens gör något från myndigheternas sida och varför förnekar man kännedom om saken?

Vems sida står TT och myndigheterna på?

I CNN sade en analytiker att Sverige kommer att tvingas ta en noggrann titt på sin invandring av muslimer men att de svenska myndigheterna är mycket ovilliga att erkänna en koppling mellan invandring av muslimer och hotbilden landet står inför. Det verkar vara så att politikerna hellre tiger om ett förestående terrordåd hellre än att peka ut flyktingar i Sverige som misstänkta terrorister?

Den enda slutsats man kan dra är att ledningen i våra myndigheter, SÄPO, Polisen och politikerna är inkompetenta. De har ingen handlingsplan, de är helt okunniga om vilka myndigheter som känner till vad, vilka i den egna myndigheten känner till vad, vad man borde göra och hur man ska agera inåt och utåt.

Ytterst är det Regeringen och statsministern som misslyckats. Reinfeldt måste förklara vad de visste innan dåden inträffade, vem som skulle gjort vad, var man brister och vad man planerar göra åt saken.

Regeringen måste beskriva hur de ser hotbilden och hur de ser hotbilden påverka den framtida massinvandringen som de satsat hela sitt förtroendekapital på.

Jag har inte sett någon utom CNN koppla dåden till Wikileaks ännu. Men det är sannorlikt att Julian Assanges vänner vars enda hot just nu är en potentiell våldtäktsdom i Sverige kan vara delaktiga i eller har inspirerat till terrordåden. De har hittills reagerat med massiva hackerattacker mot alla som hotar Wikileaks. Paypal, VISA, Amazon mfl. har utsatts. De har hotat att de som försöker stoppa Wikileaks kommer att drabbas av allvarliga konsekvenser. Julian Assange själv drar sig inte för att lägga ut namn på personer och personuppgifter på personer som sannorlikt kommer att mördas av Taliban mfl pga att de avslöjats. Han nekades uppehållstillstånd i Sverige.

De som hyllar Wikileaks är för det mesta de som är fientliga till väst dvs Taliban, Al Qaida och vänstern.

SÄPO säger sig tro att det var en ensam terrorist trots att TT fick ett meddelande samtidigt som terroristen måste ha varit på väg till platsen.

Vi kan inte räkna med att SÄPO och regeringen kan koordinera en kaffekokare ens efter alla skandaler inklusive detta potentiella massmord.

Vem återstår då att bedriva vår säkerhetspolitik? Svaret är "ingen". Ingen bedriver en säkerhetspolitik i Sverige. Vår regering är inkompetent och handläggare agerar utan ledarskap. De som hotar Sverige kan fortsätta utan att nämnvärt riskera ingrepp från Kommisarie Clossou, den rosa pantern, Fredrik Reinfeldt och hans systrar eftersom de hjälper radikaler att islamiseras mer med bidrag till deras moskeer. svd svd dn dn dn ab dn ab ab dn dn ab ab ab ab svd svd ab

16 comments:

 1. Du är inte lite sjuk i huvudet om du på allvar tror att wikileaks skulle liga bakom något sådant - men jag är övertygad om att du skriver just det enbart för att få lite uppmärksamhet.

  ReplyDelete
 2. Håller med vad gäller wikileaks. Deras mål är att avväpna västvärlden, speciellt USA.

  ReplyDelete
 3. Om polisen får 10 000 varningar och 1 av dem resulterar i något. Ska man ändå gå ut och varna varje gång? Var går gränsen? Har man fel för ofta så är det till slut ingen varning som tas på allvar.

  ReplyDelete
 4. Vilket kvalficerat svammel. Taimour Abdulwahab sände in sitt testamente 10 minuter innan men angav ingen plats. Hur skulle då polisen ha kunnat varna? Visst finns det en koppling mellan islamism och vänstern/nazismen men till
  Wikileak:s - knappast. Att de avslöjar just USA beror på att alltför många där får ta del av hemliga handlingar.

  ReplyDelete
 5. Inte alla muslimer år terorister !
  Men ALLA terorister år muslimer!!!!!!!!!!!!
  Punkt slut med diskusioner.
  Alla ska bort!!!!!
  Snabt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ReplyDelete
 6. Vilket struntprat! Om det nu var någon som var bombmannens "avtryckare" så var det kanske du? Du som tillsammans med dina motbjudande rasistkompisar i SD gör allt vad du kan för att dela upp människor i vi och dem, där ni betraktar alla som kommer från fel land som sämre människor.

  Skärp dig din knäppgök! Sluta skriv sådan här imbecill dynga.

  Hälsar

  grannen snett över gatan

  ReplyDelete
 7. Sverige har världens högsta skatter, samtidigt
  som vi har världens generösaste invandrarpolitik och ulandsbistånd. Inga politiker oavsett parti har under de senaste 50 åren månat om svenska folket, det är invandrare, gärna kriminella, analfabeter, halta och lytta som tilldrar sig deras intresse. Och det värsta av allt Svensson har
  accepterat detta, och sitter hemma vid köksbordet och gnäller. Fy fa´n vilket folk.
  Ryssar, rumäner, portugiser, östtyskar har lyckats krossa sina politiska ledare, men i Sverige har det politiska förtrycket gjort svensken handlingsförlamad. DET ÄR DAGS ATT STORMA RIKSDAGHUS OCH REGERINGSKANSLI.

  ReplyDelete
 8. Du skriver mycket väl och dina antaganden kan säkert stämma.

  ReplyDelete
 9. Läste uk media guardian mm så han är utbildad i UK och har bara bilen reg i sv. De säger att han har anknytning till UK som hela händelsen. Sedan inga ryska medier säger ett ord om det och detta betyder mysko - det betyder att det är false flag komplott - och om FM redan var informerad och FM är neocons infiltrerad o i princip ledes av de på samma sätt som “sv” SÄPO - det är manövr att koppla bort uppmärksamhet från andra viktiga händelser - punkt slut

  ReplyDelete
 10. Det är mycket konstigt att han valde lugnaste hörnet av gatan och själv var inte i bilen utan utanför bilen – det stämmer inte. Om han ville spränga sig själv då skulle han sitta inne i bilen. Det kan bli mistankar att en labil kille var utnyttjad och sprängd av andra som instruerade o använde han – sprängd då de ville ta bort vitne.

  Troligt att den unge mannen varit primitiv och därför passade för ngns mål att bli utnytjad och eliminerad som vittne. De tidigare s k terrordåden som i Londons tunnelbana var arrangerade av Mossad, även flygplanskapningar visade sig var genomförda av iklädda i muslimska kläder israeler med israelisk pass till o med. Kan vara att ngn försöker skapa mera hat och ännu mera samhällsåtstramningar åt visst håll. Killen kan varit lurad till att när han trycker på knappen som var plaserad på magen så sprängs bara bilen som han trodde bli manifestation för missnöje och de som organiserade detta inte meddelade han att knappen okså spränger han själv i mågen till döds. Sedan om man skulle välja större aktion så kunde han välja annat plats - för att tänka logiskt så det stämmer inte helt i bilden – killen var utnytjad och eliminerad.

  Även s.k. gruppen Abu Nidal som opererade under 80 talet med div sprängattentat var samlad av arabiska judar o några primitiva dummisar och ledes direkt av Mossad, lika som så kallad Al-Quida där även Bush’ affärskompanjon som var använd som bulvan virtuell figur för virtuellt false verksamhet o som förknippades o länkades till alla misnöjda rörelser i okuperade o krig omfattade länder o som hade ingen samband med varandra – rent virtuellt verksamhet med tom internet sidan som obehindrad talade till i global media brus under CIA beskydd.

  ReplyDelete
 11. Ovanstående kommentar bekräftar att det finns gott om bruna och röda och gröna judehatare i Sverige som inte blev vaccinerat mot nazismen genom tysk ockupation under andra världskriget.

  ReplyDelete
 12. Det allra mesta som ni skriver är rena spekulationer och inte mycket förankrat i verkligheten.

  Wikileaks avslöjande av dokument är något helt annat, som inte ens självmordskillen själv ens refererar till. Läste ni artikeln så handlar det om Lars Vilks och hans målningar av profeten Muhammed, Sveriges militära närvaro i Afganistan och givetvis den allmänna ganska negativa attityden gentemot hundratals miljoner muslimer enbart pga ett betydligt mindre antal terrorister som utnyttjar religionen för egna ändamål. Givetvis bör alla normalt funtade människor inse att det leder inte till något gott att prata illa om varandra eller försvara ondskefulla handlingar oavsett vem som utför dem.

  ReplyDelete
 13. Om du tror att detta har med Wikileaks att göra så har du inte förstått vad terrorism handlar om. Hade killen stöttat Wikileaks hade han naturligvis talat om det. Terrorism handlar inte om att döda så många som möjligt. Det handlar om att föra fram ett budskap. Därför kontaktar t.ex. ETA (som f.ö. inte är muslimer trots kommentaren av någon ovan)alltid spanska regeringen i förväg för att ingen oskyldig ska behöva komma till skada. Så gjorde ju tydligen även den här killen. Det gör inte såna här dåd mindre tragiska och fel men det är viktigt att veta vad man talar om.

  ReplyDelete
 14. anledningen till att han gick in på en bakgata var att hans västladdning initialt fallerade och att han ville komma till en avskärmad plats för att försöka fixa den men , under dessa "lagnings" försök så lyckades han detonera en av laddningarna av misstag...
  ren spekulation från min sida

  ReplyDelete
 15. Wikileaks har bevisat att de struntat i om exponerade personer mördas av Taliban. De har utfärdat hot mot alla som kan tänkas stoppa Wikileaks och Sverige är det enda hotet just nu med våldtäktsfallet.

  Det är inte så långsökt att någon i Assanges grupp utnyttjat en korkad muslim att bära med sig bomber som kanske någon annan detonerat med fjärrkontroll utan att offret var informerad. Målet nås, terror drabbar landet och mydigheterna kanske veknar i fallet mot Assange. Det är ren spekulation, men det är inte helt orimligt.

  ReplyDelete
 16. Till Anonymous...
  Man blir äcklad av att hädelsen används till "Var beredd! Skydda ditt liv & din familj! Få gratis offert livförsäkring vid http://budurl.com/insuranceadvisor"; http://www.youtube.com/watch?v=NTgLVIlvykY !!!

  ReplyDelete