Wednesday, December 29, 2010

Reinfeldts svar på terrorn, "vi måste öppna våra gränser".

Ett antal somalier som planerade massmordsattacker i Danmark har gripits. De skulle angripa Danska tidningar, troligen efter att de publicerat Muuhammedteckningarna.

Terroristexperten Magnus Norell sade,

"Det var väldigt nära en allvarlig attack. Däremot är händelsen inte på något sätt ovanlig, det är så här islamitisk extremism ser ut."

Ett stort antal muslimska terrorgrupper agerar överallt i Europa, vi vet inte hur många som är okända. Några exempel på kända fall:

12 somaliska terrorister greps i Rotterdam misstänkta för att ha omedelbara planer på massmordsattacker. Nyhetslänk. France24

12 muslimska terrorister greps i Frankrike. AlJazeera

149 muslimska terrorister i 19 celler greps i Saudi Arabien. Länk.

12 muslimska terrorister misstänkta för "mycket stora attentat" greps av Scotland Yard i England. LATimes

11 muslimska terrorister greps i Amsterdam. De hade Chechniska, Marockanska och Belgiska pass. EpochTimes

Det blir allt vanligare att invandrade muslimer planerar massmord på oss. Vi vet inte hur många gånger de försökt och misslyckats utan att media skrivit om det. Palestiniern som sprängde sig i Sockholm är en av få kända massmordsförsök i Sverige. Hans grupp hänvisade bl.a. till Lars Vilks teckningar som orsak till att de ville utföra massmordet.

Det som motiverar deras dåd är alltså banala saker som teckningar, sånt som vi ser som humor. Ingen annan slags terrorupp har någonsin sagt sig motiverats till terror av en teckning, bara muslimer gör det.

Det pinsamma är att man från Regeringens sida inte oroar sig över de osäkrade granater som många muslimer är. Reinfeldt fortsätter att insistera på att vi ska ha ett "öppet Sverige" oavsett hur farliga många flyktingar är. Politikerna delar ut svenskt medborgarskap som kaffebröd trots att flyktingar kastar sina identitetspapper och aldrig kunnat identifieras.

Svenskarna måste vara det naivaste folket i världen. Här kan högvakten få sitt vapen snattat, inget annat land har så dålig säkerhet kring en statschefs arbetsplats.

Palestinierns kumpaner har inte gripits ännu, de kan närsomhelst kan lyckas med ett eller många massmord.

SÄPO visste ingenting om bombaren innan han sprängde sig. Rikspolischefen uttryckte oro över att muslimer kan känna sig utsatta för misstankar om terror och ville undersöka högerextremister efter attentatet. Myndigheterna och politikerna ger oss ett förvirrat intryck. De agerar på rakt motsatta sätt mot vad man hoppas.

De är livsfarligt inkompetenta. Frågan är vem som är farligast, tidernas mest inkompetenta Statsminister, Fredrik Reinfeldt eller massmordsbombaren?

Journalisten Christoph Caldwell, Financial Times har konstaterat att:
”demografin står på muslimernas sida. Deras barnafödande är svindlande. Dessutom plundrar de välfärdssystemen i Europa.”

Om vi dessutom beaktar all terror som islam för med sig så framstår islam som det största hotet mot västvärlden. Ett första steg som måste tas att vi slutar betala flyktingar för att komma hit, låt dem försörja sig själva. Om de tvingas arbeta som vi andra så har de varken tid eller råd att syssla med terror och hjärntvätt i moskeer och islamistskolor. Och varför ska skattebetalarna bekosta deras moskeer och jihadskolor? svd svd svd svd svd svd dn dn dn ab ab ab ab ab ab exp

Övrigt.
Fyra av de fem gripna bodde i Sverige, tre var medborgare och de är även misstänkta i andra terrorförberedelser, den femte är asylsökande i Dammark. Bilen de använde var hyrd i Kista. svd dn

Skyddet för politikerna kostar en kvarts miljard om året. dn

10 comments:

 1. Med den inställningen hos Reinfeldt om att Sverige måste öppna sina gränser blir han naturligtvis populär hos terrorister in spe och gratisätare som det verksam som vill ta livet av både demokratin och människorna i den och VAD GÖR DET HONOM TILL? Som pursvensk hör jag hur opinionssiffrorna rasar i Sverige...

  ReplyDelete
 2. Den nya socialdemokraten (likväl hans företrädare) får många röster från de nya "svenskarna".
  Att de en vacker dag lyckas spränga några i luften är av mindre betydelse.
  Under tiden ska skattebetalarna i Sverige betala för Reinfeldt ,regeringskansliet med pudeln Bildt och andra tjuvar. Muslimerna får sin beskärda del också. Amen

  ReplyDelete
 3. Jag instämmer, Fredrik Reinfeldt är den största landsförrädare så långt i tiden jag kan minnas. Han bidrar till landets välfärdsplundring, svenskarnas självförtroendes död samt demokratins och yttrandefrihets slut.

  Enl. senaste Grundlagsändring sätts militärern mot folket, i fall det skulle komma på tal. Fiffigt att garderar sig mot folkets vrede.

  ReplyDelete
 4. Vi her i Norden skal ikke la oss skremme av disse fanatikerjævlene. Det er våre områder, det er vi som har råderetten her i nord. Muslimer som ikke vil innrette seg etter våre lover og regler, må se og pelle seg der de kommer i fra. Både Svenske SD og Norske FRP har dessverre ikke fått muligheten til å si noe, men blitt skviset til siden av de rødgrønne partiene. Både FRP og SD har hatt rett hele tiden, men de rødgrønne ville ikke høre. Nå begynner sanden å renne ut, på tide at de rødgrønne våkner. Røyk ut fanatikerjævlene, bort med dem, lenge leve ytringsfriheten !!

  ReplyDelete
 5. Upplysande artikel i Expressen: "USA kritiserar Sverige för att inte ta hoten på allvar" - http://www.expressen.se/nyheter/1.2272264/usa-kritiserar-sverige-for-att-inte-ta-hoten-pa-allvar

  Jag har absolut ingenting att anföra MOT kritikerna. Det börjar dra ihop sig till fem i tolv för regering, riksdag och media att komma ut ur garderoben och visa OM de tycker om landet Sverige och demokratin!

  ReplyDelete
 6. Det viktigaste är att vi inte låter rasisterna påverka svensk politik med krav på en mer restriktiv flyktingpolitik. Idag är Sverige ett bättre och tryggare land än tidigare. Det är trams det som bloggar och tidningar skriver att vi har problem i våra förorter. Dessa mord, bränder och misshandel hade skett ändå. Jag tycker personligen att en ökning med skatten med 10% borde vara rimlig för att kunna ta emot ännu fler flyktingar. Där finns många bostadsområden som skulle kunna byggas om till flerfamiljshus och där grannarna kan hjälpa till med utbildning, språk och integration

  ReplyDelete
 7. Den nya våg av terrorism som sköljer över Europa är oroväckande. Jag förstår inte hur man kan undgå att inte reagera på att en del av denna terrorism är religiöst motiverad och riktad mot civila mål. Än värre är att målet för islamisterna är att vi ska ändra vårt sätt att leva så att de ska känna sig välkomna och kunna diktera villkoren i samhället. Religion och dylika irrläror ska enligt mig inte ha maktpolitiskt inflytande i en modern stat - det räckte med spanska inkvisitionen och häxprocesserna. Vi ska inte behöva offra vår västerländska, öppna, jämlika livsstil bara för att välkomna en del av våra nya invandrare som insisterar på att just deras sedvänjor ska vara allenarådande.

  I samband med den upplevda osäkerheten i samhället så förs ibland den s.k. Malmöskytten, eller Lasermannnen 2, fram som ett slags motpol till den invandrardominerade terrorn mot civila. Det finns dock några grundläggande skillnader som är värda att tänka på. Den s.k. Malmöskytten verkar förvisso ha haft civila som mål men det som skiljer honom från de fundamentalistiska islamisterna är att islamisterna förefaller mer strukturerade och målmedvetna vad det gäller sina attacker. Medan Malmöskytten föreföll skjuta slumpvisa invandrare och på så sätt fick begränsad publicitet/effekt så riktar islamisterna in sig på högprofilmål där även ett delvis misslyckat försök för fram budskapet (vilket förefaller vara det viktiga). More bang for the buck så att säga. Dessutom så har de extrema islamisterna påfallande ofta haft som mål att utföra just massmord på civila (bomberna mot Londons lokaltrafik, bomberna mot pendeltågen i Madrid, Hotelmassakern i Mumbai, terrorbomberna på Bali, flygplanskrascherna i USA etc. etc.). Det jag undrar över är när vi ser de första tecken på normförskjutning hos expertkommentatorerna i media. När kommer det en s.k. expertkommentator som klassar terroristerna som ”frihetskämpar” eller ”separatister som kämpar för en islamistisk stat” el. dyl.? När normaliseras och legitimeras det religiöst motiverade våldet mot civila? Det är dags för européerna att på allvar börja reflektera över samhällsutvecklingen...

  ReplyDelete
 8. Sign "vakna" sover uppenbart... Har han inte fattat att Sverige idag massimporterar obildade analfabeter från mellanästern och Afrika som har piskats lydiga detta farliga politiska system som hotar både demokrati och välfärd som lanseras som "religionen" islam? Är det till att ha lilla knoppen under armen i din slummer?

  ReplyDelete
 9. Vakna är en idiot. Jag är gammal nog att minnas det gamla Sverige och dessa företeelser fanns helt enkelt inte på 60- och 70-talet. Det gamla Sverige kommer inte tillbaka hävdade Måna Muslim. Vi ska bevisa för henne att det kommer den visst göra.

  ReplyDelete
 10. Det skall erkännas att jag skrev mitt inlägg med ironi. Jag har en teori om att det är lättare att bli publicerad i socialistiska bloggar om man överdriver deras egen syn.
  Klippte till med att även lägga in det på en del andra bloggar och även denna. 8-)

  ReplyDelete