Tuesday, December 14, 2010

Tidernas största och farligaste bedrägeri avslöjas av....en modebloggare.

Det är beviset på hur riksmedia har misslyckats med sin huvuduppgift. Deras hela existens är hotad av....modebloggare.

Ett gigantiskt bedrägeri med skattemedel har avslöjats i södra Sverige, det handlar om 1000-tals miljoner kronor, flera miljarder som kan ha gått till de värsta massmördarna. Al Qaida sägs vara mottagare av pengarna.

En snabbtitt i riksmedia visar att ingen av de stora tidningarna har den nyheten.

Jag hittade nyheten först hos modebloggaren Parliamentprincess som hänvisade till en Göteborgstidning. svd dn

Det handlar alltså om det största bedrägeriet i Sveriges historia.

Samtidigt är risken att de värsta massmördarna i välden kan ha arrangerat allt från utlandet. Naiva västerlänningar är tydligen de mest lättlurade människorna på jorden. I västeuropa flyter det omkring ett oändliga kapital som av politikerna designerats för invandrare, deras vård och deras kulturella behov.

Svenska skattebetalare kan alltså ha finansierat åtskilliga år av ny terror världen över med dessa miljarder kronor. Vi "gav" dem miljarder, de "tackar" oss med massmord på gatorna. Om bomben kostade 200 kr att tillverka, hur många massmord räcker Sveriges bidrag på 10 miljarder kronor till?

Av någon konstig orsak så verkar det oftast som att terrorister oftast angriper länder som bidragit, omedvetet eller inte, med pengar eller utrusting till dem.

Det finns inte ord för att beskiva hur det känns, det är en ofattbar nyhet, en makalöst pinsam nyhet för alla i Sverige, särskilt våra myndigheten som normalt sett granskar varenda öre som betalas ut till svenskar.

Det är tidernas värsta skandal och bara en modebloggare har nyheten på riksnivå vilket är en mediaskandal av likvärdiga proportioner.

Att media inte ens kritisera myndigheter eller politiker är igen bevis på att de misslyckas med sin huvuduppgift som är att granska. En tonårig modebloggartjej slår riksmedia igen i det avseendet. Det är Paulina känd som Paow, som vågar mer än media, hon kritiserar Regeringen. En fjortis vågar mer än media, Go Paow. Är hoppet om Sveriges räddning, de unga tjejerna? Är fjortisarna klokare än Reinfeldt? Ja, många av dem är klokare än våra politiker?

Senaste nytt är att alla riksdagspartier utom ett sade NEJ till att ha en Riksdagsdebatt om extremistvåldet. Varför vill alla partier utom Sverigedemokraterna tiga om potentiella massmord som nästan garanterat kommer att lyckas förr eller senare? Varför vara tyst om det största hotet mot folk på våra gator? gp svd svd

5 comments:

 1. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 2. Har du gjort ett scoop nu? Hade ingen tidning den nyheten? Kanske för att detta är en gammal nyhet? Kanske för att fusket med assistansersättningen togs upp i både SVT och DN för cirka en månad sen?

  Nyheten handlar dessutom om vad som händer när man låter privata vinstintressen okontrollerat ge sig in i vård och omsorg, och inte om någon invandrarkonspiration. Sen att skittidningen Expressen hittat något rykte om Al-Qaida gör saken knappast till "tidernas största skandal".

  ReplyDelete
 3. Nyheten är att bedrägeriet kan vara tusen gånger större än man tidigare trodde och att Al Qaida kan vara de som tagit hand om pengarna.

  panem, du passar på 1930-talet då fanns dina kamrater med samma ideer, att utrota folk för så lite som att man "vågar" rapportera sanningen.

  Du blir rapporterad till myndigheterna för ditt mordhot och blockas. DIn hemadress är spårad via Ip numret.

  ReplyDelete
 4. Tusen gånger större? Det talades om tio miljarder när jag läste om saken. Du menar alltså att Al-Qaida kan ha stulit tio tusen miljarder från Sverige? Ta det som en retorisk fråga...

  ReplyDelete
 5. "Nyheten är att bedrägeriet kan vara tusen gånger större än man tidigare trodde och att Al Qaida kan vara de som tagit hand om pengarna. "

  lite väl många 'kan' i den meningen. Kristus 'kan' återkomma imorgon, Tunisien 'kan komma att' sätta en man på månen innan decenniet är slut. Om Scoop handlar om vad som 'kan' vara fallet så är det inte så förvånande hur mycket nyheter ni kan generera av just ingenting.

  ReplyDelete