Thursday, December 30, 2010

Reinfeldt krävde frisläppande av terrorister.

Reinfeldt-regeringen agerade kraftfullt för att Pakistan skulle släppa de terrorister som rest dit från Sverige som greps där 2009. Det var ett stort misstag. Mehdi Ghezali greps först som en Al Qaida terrorist och spärrades in på Gitmo, efter att han släpptes åkte han genast till Pakistan for att ansluta sig till Al Qaida igen men greps. Han och Munir Awad fortsattte sina terroristaktiviteter efter att Reinfeldtregeringen fått dem frisläppta.

Det som Polis i Pakistan och i Sverige försöker göra, att spärra in och undersöka farliga individer omintetgörs av naiva, korkade politiker som är besatta av en enda tanke. De tycker att det inte finns några farliga eller kriminella invandrare, vi ska tycka synd om dem allihop oavsett om de bevisligen sysslar med terror eller inte. Därför utvisas knappt några utlänningar från Sverige, inte ens utvisningsdömda skickas hem. De ska allihop få möjlighet att stanna kvar i Sverige och söka asyl på nytt eller arbetstillstånd, eller bägge, så landet kan fördärvas.

Media bedriver som vanligt en desinformationskampanj. Alla araber som misstänks för terrorism kallas i varje artikel för "svenskar". Oavsett om de är utlänningar eller utlänningar som fått svenskt medborgarskap så kallas de systematisk för svenskar.

Just nu finns det massor med misstänkta "svenskar" som enligt polisen försöker begå massmord i Sverige eller i övriga Europa. Men ingen är egentligen svensk, alla är muslimer. Många är djupt kriminella, men ingen har kommit på iden att utvisa dem från Sverige. Nej de ska belönas när de begår brott. Inte ens våldtäkt mot barn har gjort att kriminella invandrare utvisas i Reinfeldts ghetto-Sverige.

Jag är beredd att sätta en slant på att ingen av de misstänkta terroristerna kommer att utvisas från Sverige om de döms i en domstol. De är ju Sveriges nya överklass, asylsökande araber, terrorister eller inte spelar ingen roll för Reinfeldt och de andra. Regeringen har t.o.m. satsat på en instruktionsfilm för barn som visar barnsex mellan en afrikansk pojke och en svensk fjortonåring så barn "kan lära sig mer om sex" enligt SVT. Man visar till och med könsorganen på barnen. Så besatta är våra beslutsfattare av att indoktrinera våra barn att de är beredda att begå kriminella handlingar och visa barnsex i statlig TV. Vad hittar de på härnäst? Jag satsar ytterligare en slant på att ingen ansvarig pedofil på SVT eller i regeringen kommer att dömas för barnsexsbrott.

När det finns folk som Aftonbladets Oisin Cantwell (och som många politiker) som med alla medel ursäktar allt som muslimska massmördare gör och planerar så finns det alltid orsak att oroa sig.

Fakta hittar man bara i fri media, läs PI om alla intressanta detaljer som AB och de andra döljer. svd svd svd svd svd dn dn dn ab ab ab ab ab ab svd svd svd svd svd svd dn dn ab

9 comments:

 1. "Men ingen är egentligen svensk, alla är muslimer"
  Blandar inte ihop äpplen och päron nu? Menar A är en nationalitet, B är benämning på person som aktivt hänger sig till religionen islam. Så känns dumt att ställa dem i paritet. Är man muslim kan man inte vara svensk... är man svensk kan man inte vara muslim? Jag fattat dig rätt?

  Kan man vara svensk och ateist? Kan man vara svensk och jude? Kan man vara svensk och kristen? Kan man vara svensk och Buddhist? Är claes malmberg svensk? Eller är han bara buddhist?

  Kom igen bättre än så här kan du väl!

  ReplyDelete
 2. Pierre

  Att man lyckats tillskansa sig ett svenskt pass betyder inte att man automatiskt blir svensk.

  de här människorna kommer aldrig bli svenska hur många pass och bidrag du ger dem.

  ReplyDelete
 3. Tack vare Reinfeldt och andra prominenta politiker, har "svensk" blivit en benämning att förakta och befrukta ute i världen. En "svensk" betyder nuförtiden allt ifrån Hasse o Tage till extrema muslimska terrorister. Vilken av de två vill vi gammalsvenskar bli förknippade med?: Hasse o Tage eller självmordsbombare? Gemene man vet svaret, men vet Fredde?

  ReplyDelete
 4. Pierre
  Det går utmärkt att vara svensk och kristen, ateist, buddist och även jude. Alla dessa trosinriktningar har accepterat och anpassat sig till den europeiska kristna traditionen. Visst, judarna har behållit sin särart, men det ligger inte i deras tro att påtvinga den på andra. Buddister lever i fred med alla sina grannar varhelst i världen de befinner sig. Ateister kan bli ett problem i framtiden, men de är en väldigt heterogen grupp som inte har en stark röst i debatten än. Men muslimer är en helt annan femma. I deras grundläggande indoktrinering ingår att det är deras plikt att införa islamisk lag och ordning i hela världen. Den europeiska floskeln om alla människors lika värde är obekant för dem: otrogna, dvs icke muslimer, är inte värda mer än getterna eller fåren de knullar ute i hagen i brist på annat. Det är muslimernas plikt att införa sharia i hela världen, att återupprätta kalifatitet och antingen få de otrogna att konvertera till islam, eller döda de.

  ReplyDelete
 5. pierre jag är buddist och SD politiker
  och gift hör och häpna med en thailänska

  ReplyDelete
 6. Kanske dags att tänka över vad man säger och hur det uppfattas då?
  kan bjuda på er det ni bjuder andra i ett beskt vi mot dom.

  Är ni på riktigt eller sverigedemokrater... inte så långt ifrån "Men ingen är egentligen svensk, alla är muslimer"

  Rätt intressant att det är bara jag som kommenterar utan att vara anonym... Tre av er har i alla fall benämnt mig med mitt riktiga förnamn. Själva ger ni bara Ku Klux Klan känsla med eran anonymitet. Är det rädsla, litenhet och osäkerhet som gör er anonyma och fientliga?

  //Pierre

  ReplyDelete
 7. fast på senare tid har media blivit bättre, nu står det faktist "svenska medborgare" och i många fall var dom är födda.. tycker det delas ut medborgarskap för lätt, han fick sitt efter 3år, 10 år är mer rimligt. men samtidigt blir man aldrig accepterad som medborgare i det här landet om man inte haft förfäder som bott här i minst 5 generationer, så det är sak samma..

  ReplyDelete
 8. Landsförrädaren Schweinpelz är livsfarlig och måste avsättas till varje pris. Hans regering måste också bort och vi har inte tid att vänta till 2014 för då finns inte Sverige längre.

  ReplyDelete
 9. Reinfeldt försöker köpa sig och sin familj fri lejd med våra skattepengar! Vad ska vi kalla sånt om inte folkförräderi?

  ReplyDelete