Friday, December 31, 2010

De som begår massmord för en tecknings skull måste utvisas.

De muslimer som vill begå massmord pga teckningar hör inte hemma i Europa.

Tyvärr är det ett kontroversielllt påstående eftersom de flesta politiker och media inte vågar säga det som är uppenbart och självklart.

Den som säger det självklara får makthavarna emot sig. Några exempel på det är följande:

Aftonbladets politiska tyckare Oisin Cantwell tycker att terrordåden är "strunt", han tycker massmord saknar betydelse, men varför tycker han det? Det finns ingen logik i det som politiker och journalister gör. De får jobbet om de har "rätt" politiska åsikter, Oisin har säkert "rätt" politiska åsikter, hur skulle han annars få inflytande på Aftonbladet och tidigare på Sveriges Radio och Sundsvalls Tidning? För journalister ska sanningen förtryckas speciellt om sanningen kan ge invandrare och muslimer dåligt rykte. Därför är terror "strunt" för Aftonbladet.

Nästa exempel är att alla riksdagspolitiker först vägrade gå med på Sverigedemokraternas förslag att ha en Riksdagsdebatt om politiskt våld och extremism. Alla partier sade först nej till SDs förslag om en debatt. De ville inte ens ha en debatt, det vara bara ett par månader sedan.

Till årsskiftet träder den nya grundlagen i kraft. Bara SD var emot den. Den ger alla nationaliteter samma rättigheter som Svenskarna. Inget annat land har gett bort sitt land och sina rättigheter till andra nationaliteter i en grundlag. Här förbjöds all debatt, media gjorde självcensur om ämnet, inga artiklar skrevs. Allt inträffade bakom låsta dörrar i Riksdagen, samma riksdagsman som inte ville ha en debatt om det politiska våldet och terror röstade för den nya grundlagen.

Det fick mycket mer att säga men grundproblemet är att knappt någon vågar säga ifrån i Sverige, knappt någon har modet att säga det självklara. Det är nästan straffbart att vara emot terror och muslimsk fundamentalism. Regeringen och politikerna bygger hundratals moskeer överallt ofta med hjälp av kristna grupper och svenska kyrkan. Inte ens kriminella invandrare utvisas, invandrare farliga eller inte är politikernas nya prioritet men ingen vet varför. (Bilden; Jag vet ingenting, träffade dem på Tivoli dn )

Regeringen har tagit steg som försvårar yttrandefriheten i Sverige. De kräver betalt om SÄPO ska skydda talare. Lars Vilks, SD politiker och andra som hotas av farliga invandrare under valkampanjer och tal måste nu betala för skydd av SÄPO. Har de inte råd så måste riskera att mördas eller tiga och Sverige förlorar den sista biten av yttrandefriheten.

Politikerna har därmed skapat ett samhälle där oppositionen slås ned med våld. Inte av regeringsmaktens stormtrupper men av gatuvåldets stormtrupper som får fullt skydd av regeringsmakten. Var det ytterligare ett skäl att vara "tolerant" mot gatuvåldet och farliga invandrare? De stoppar ju andra partier som hotar makthavarna.


Innan det blir helt förbjudet så måste sanningen fram: livsfarliga invandrare måste utvisas, muslimer hör inte hemmas i väst, de måste återvända hem. De måste skickas hem innan deras antal är så stort att de med våld eller i fria val kan framtvinga ett slut på våra självklara friheter. Det måste ske innan det inte finns någon återvändo till demokrati och yttrandefrihet. svd svd svd svd svd dn dn dn ab ab ab ab ab ab svd svd svd svd svd svd dn dn ab svd svd svd svd svd dn

6 comments:

 1. TÄNK PÅ att... ”Al-taqiyya” beskriver hur man som muslim inför de otrogna (dvs alla oss andra) både får och ska ljuga och vilseleda om det är till gagn för islam eller en själv. Detta arabiska ord/uttryck beskriver den debatteknik som ledande muslimska företrädare och deras svenska apologeter använder i debatten runt islam och invandringspolitiken.

  Därför måste vi väl fråga oss vad uttalanden från sådana som exempelvis *Benaouda, *Aldebe, *Kielan, *Waberi, *Kaplan, Hjärpe, m fl vad dessa egentligen är värda med hänsyn till ”al-taqiyya”! Ni måste precis som andra media OCH POLITIKERNA som ännu inte insett fakta, förstå att för islamister som här nämnts (stjärnmärkta) finns ingen moderniserad version av Koranen - och framförallt ingen Sverigeanpassad version. Att fortsatt vägra se sanningen beträffande islam kommer ställa till ett ännu större helvete än det som redan väntar beslutsfattare och myndighetspersoner för att rädda kvar landet som en folkvald demokrati!

  ReplyDelete
 2. 2011 kommer qtt bli ett ännu större helvete för oss pursvenskar tack vare landsförrädarnas grundlagsändringar. Nu kommer den politiska åsiktsförföljelsen bli lagstadgad. Förvänta er att bloggar kommer att släckas ned, bloggare och kommentatorer åtalas och fängslas. Förmodligen kommer man driva igenom restriktioner mot den nuvarande friheten på internet tills internet blir ännu en politiskt korrekt zon.

  ReplyDelete
 3. Det gär inte att släcka ner Internet som "politiskt korrekt" zon. Det går ingenstans och det går inte i Sverige. Bloggar bör gå över till krypterade säkra sidor (https) och bloggare bör börja använda SVN-tunnlar som bör ligga utanför Sverige för att inte kunna spåras och därmed bli måltavlor för terrorister och myndigheter. Motståndskampen för ett fritt Sverige har börjat.

  ReplyDelete
 4. @ddayperspective

  Du har helt fel! Jag har även sett dig kommentera andra bloggar med samma falska påstående.

  Al-taqiyya handlar om att dölja att man är muslim (medan man fortfarande är troende i hjärtat) om man annars skulle sätta sig själv i fara. Det är alltså endast applicerbart om ens liv eller hälsa är i fara och det handlar enbart om att utåt dölja att man är muslim. Inga andra lögner tillåts överhuvudtaget inom islam. Det bör också tilläggas att al-taqiyya är något som förekommer bland shiamuslimer medan sveriges muslimer nästan uteslutande är sunnimuslimer.

  Så om vi tar hänsyn till al-taqiyya, som du så klokt vill göra, så är dina "stjärnmärkta" personer helt trovärdiga. Däremot ser vi nu att du lämnar ut falsk information. Så med hänsyn till det måste vi ifrågasätta din trovärdighet.

  Jag undrar bara, är du så usel på att hitta korrekt information eller ljuger du medvetet för att smutskasta muslimer?

  ReplyDelete
 5. Föregående talare gör definitivt skäl för sitt namn... LOL!!

  ReplyDelete
 6. Sverige går mot inbördeskrig.

  ReplyDelete