Friday, December 17, 2010

Muslimer och politiker skrämda, var invandringen helt onödig?

Politiker som är ansvariga för den stora massinvandringen som omvälvt Sverige är rädda. Men inte för terrorbombarna. Sådant vill de inte ens diskutera i Riksdagen när SD föreslog det.

Nej, politkerna är rädda att avslöjas. Den stora massinvandringen har för många svenskar redan avslöjats som en stor meningslös bluff. Den har förstört mer än den har hjälpt Sverige och allt fler blir medvetna om det.

Ingen vet hur muslimer egentligen tänker. De få som förkastar terror, är de representativa för en större grupp som är tysta? Hur kan en muslim som kom till Sverige som 11-åring radikaliseras så mycket på så kort tid i Sverige? Hur kan de ha så mycket tid att studera islam och lära sig att terror är den enda vägen att ta? Vem finansierar deras fritid? Vad i Sverige gör en muslim radikal? Är det vårt normala beteende som gör att muslimer vill ta till terror? Vi skojar och ironiserat ofta, det är vårt sätt att umgås. Att visa Muhammed som rondellgris är humor för oss och ingen muslim ska klaga om vi gör det. De som visar hatiska anlag som svar på humor har inget i Europa att göra. Därför har det varit viktigt att först lära sig lite och studera de kulturer som vi tillåtit komma till Sverige, men det gjorde man aldrig.

Nu står vi inför fullbordat faktum. Våra politiker har tagit in 700 000 muslimer och ytterligare 1.5 miljoner invandrare på relativt kort tid utan att vi haft jobb eller bostad till de flesta, De pressas in i Sverige i något som verkar vara ren desperation från politikernas sida. De vill ha in så många som möjligt utan att någon tänkt på konsekvenserna. Alla partier har medverkat till det därför har det inte gjort någon skillnad vem man röstat på tills SD dök upp.

Vad gör vi nu om vi inser att man gjort ett fatalt misstag, hur korrigerar man man något sådant. Måste vi vänja oss vid att massmord sker på våra gator i jultid? Ja tydligen, politikerna vill inte ens diskutera saken och rikspolischefens sade att han med anledning av terrorbombarna ska granska "högerextremister" och skydda muslimer, mannen måste var helt tom i huvudet men typisk för våra beslutsfattare. svd svd svd dn dn dn svd dn svd svd

9 comments:

 1. Break all the mosques in Sweden. Sweden is well and alive and will remain well and alive without the fucking Mosques and the satanic "sverigedemocraterna"!!!

  ReplyDelete
 2. Hmmm... so the mosques ought to be "broken" and the anti-mosq-party "Sverigedemocraterna" is "satanic". I'm not quite following your logic here. Could you rephrase for me?

  Pappan

  ReplyDelete
 3. ?? Det var väl i England han kom i kontakt med radikalister och inte lilla Tranås?

  "Ingen vet hur muslimer tänker". Tja, ingen vet hur du tänker heller ;-)

  ReplyDelete
 4. Klart de är rädda för att avslöjas. Det handlar ju om dolda motiv (pengar, politisk makt) och om det då står klart att de förrått sitt eget folk här i Sverige skulle de i en annan tid ha varit mogna för galgen!

  ReplyDelete
 5. @ Anonymous said...

  ?? Det var väl i England han kom i kontakt med radikalister och inte lilla Tranås?"

  Var du där??

  ReplyDelete
 6. Ja, Fredrik Reinfeldt, den arrogante statsminister som kommer i historien med godkännande av politiskt våld mot SD, gömmer sig nu. Han gömmer sig för att han är rädd för att folket ställer honom till svars. Därför kämpar han och andra landsförrädare i riksdag mot en debatt som SD har föreslagit. Jag hoppas verkligen att han sover dåligt på nätterna och svettas av rädsla. Han förtjänar det och mer än så.

  ReplyDelete
 7. 1. WikiLeaks avslöjar att FRA-information blivit "utsåld" till USA av regeringen (Beatrice Ask?).
  Beatrice Ask riskerar att avgå.

  2. För att smutskasta Julian Assange anmäler man honom för våldtäkt av 2 kvinnor varav en av kvinnorna har kontakter inom CIA (Anna Ardin).
  Läs mer här; http://www.samtycke.nu/2010/09/falle...m-och-om-igen/
  OffT; Är Julian Assange själv anställd av CIA? Finns spekulationer om det.

  3. En självmordsbombare smäller i luften för första gången i svensk historia bara några veckor efter WikiLeaks FRA läcka. En slump? Ingen blir skadad mer än BM (slump?) som avlider i en gränd till Drottninggatan.
  SÄPOpoliser klädda som målare/snickare är på plats redan innan smällen men hävdar att dom inte kände till nån attack (källa: Ronny Svensson, TV4). Någon inom MUST ska ha skickat ett varningssms till bekant med budskapet; "Undvik Drottninggatan idag, det kan hända mycket där"

  BMs id kort hittas på brottsplatsen ändå vet inte SÄPO timmar efter dådet vem BM är...
  Bild på Taimour Abdulwahab Al-Abdaly's id på brottsplatsen; http://www.corruptio.se/polisen-id-k...web-normal.jpg

  Carl Bildt twittrar om att ett terroristdåd skett i Sverige innan det är bekräftat.
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8266134.ab

  7 FBI bombtekniker frågar om SÄPO behöver experthjälp och kommer till Sverige för att röja bevis?

  4. 2010-12-15 kl 00:33 lades ett nyhetsinlägg ut på aftonbladet om en ny lag som kan träda ikraft 2010-12-23!
  http://www.aftonbladet.se/nyheter/article8280834.ab
  http://www.riksdagen.se/webbnav/?nid...bet=2010/11:46

  ReplyDelete
 8. Terrorister stödjer sig bland annat på dessa Koranverser 009.111, 003.169, 004.074, 004.095 och 002.191, 047.004, 008.012, 005.051.
  Och läs även följande Translation of Sahih Muslim Book 041, Number 6985 där Profeten själv säger att det är oundvikligt att muslimerna måste döda alla judar innan "sista timmen". Jag hoppas verkligen att media inte låter sig luras av Imamernas desperata desinformation, utan istället tar chansen att avslöja Islams hemskheter.

  ReplyDelete
 9. Irakiern har varit en terrorist i det tysta de senaste fyra åren och åkt till arabländer flera gånger med jihad som syfte enligt nya avslöjanden. Han verkar inte haft någon inkomst eller jobb. En terrorist som begår massmord mot skattebetalarna som finansierade hans existens, en patetisk individ.
  http://www.svd.se/nyheter/inrikes/helig-krigare-i-fyra-ar_5817357.svd

  ReplyDelete