Thursday, December 16, 2010

Vad planerar jultomtarna?

Det beror på vilken religion de har. Dessa muslimska "jultomtar" planerade massmord på västerlänningar, dels pga av lustiga teckningar. De greps i Irak.

Vi tvingas nog vänja oss vid att drabbas av muslimsk terror, deras hotelser och aggressioner avtar inte, tvärtom. Ska vi passa på att tacka Fredrik Reinfeldt för hans "kloka och förutseende" politik att importera nära 400 000 muslimer till Sverige på bara 4 år?

En ledande forskare säger att regeringen inte tagit terrorn på allvar. SR

3 comments:

 1. Reinfeldt kommer att avgå, troligen genom misstroendevotum. Hans omognad och oförmåga att leda blir alltmer flagrant - arrogant och von oben-attityd när det går honom emot, svävande och otydlig i kritiska situationer. Frågan är bara hur lång tid det tar att få bort honom.

  ReplyDelete
 2. Jag hoppas innerligt att du har rätt. Bort, bort och kommer aldrig igen. Frågan är bara vem som kommer att efterträda Sveriges sämste statsminister sedan Thorbjörn Fälldin. Kanske blir det Bildt, något jag inte är alltför förtjust i, då han precis som barbaren är Bilderbergare. Enda skillnaden med honom vid styret blir att han kommer inte slinta med tungan lika mycket som sin föregångare.

  ReplyDelete
 3. Ja, Reinfeldt måste bara bort, värre kan vi inte ha det. Om det kommer smälla en gång till
  på våra gator och civila dör (hoppas inte), då har han förbrukat sin tid. Bildt in? Pest eller kolera - då fördrar jag i så fall kolera. Han är inte så labil. Trots hans "vet bäst" uppförande är bättre än Reindfeldts arrogans.

  ReplyDelete