Thursday, December 30, 2010

Pakistan dömer illegala invandrare till fängelse, Sverige utvisar ingen.

Polisen grep en omtänksam och snäll svensk snattare idag, det intrycket får man om man läser DN.

Varför skiver DN att han var svensk, har det betydelse? Det är min första undran.

När man läser vidare skriver DN att fem civilklädda poliser var med vid gripandet, det kanske var ett allvarligare brott.

Halvvägs in i artikeln skiver DN att det var en terrormisstänkt. Terrormisstänkta personer i Sverige har aldrig hittills varit svenskar så rubriken i DN är sannorlikt som vanligt en bluff för att vilseleda läsarna.

Mot slutet i artikeln kommer det fram att det handlar om en muslimsk jihadist som tagit sig in illegalt i Pakistan och var för extrem för den muslimska staten. I andra tidningar kommer sanningen fram, det var inte en svensk, det var en tunisier.

Det misstänkte terroristen har studerat vid en moske i Järfälla. Järfälla ligger ett stenkast från mosketäta och upploppsvana Tensta - Rinkeby där lokal Stcokholmspolitiker lovar radikla muslimer att bygga fler moskeer åt dem.

En granne och vän i Järfälla beskriver den livsfarliga terroristen som bodde på Frihetsvägen:

"han skiljer sig inte från oss andra, han är inte extrem, jag är förvånad att han anklagas för ett sånt brott".

Media och muslimer är ett stort problem i Sverige. Media fördummar folk, de förvirrar folk så vi inte begriper vad som händer och så vi inte inser vilka problem som flyktingpolitiken fört med sig.

Om ett u-land som Pakistan inser att farliga terrorister måste spärras in och sedan utvisas varför klarar inte svenska myndigheter att tänka fram samma självklara syn? Vad gör SÄPO, vad vet de? Är svenska beslutsfattare helt omedvetna om allt?

Det kanske är dags för politikerna att vakna? dn dn dn svd exp

2 comments:

  1. Jag skrev också ett inlägg om dagens "svenska" terrorister... http://enannandelavsmedby.blogspot.com/2010/12/svenska-terrorister-inte-speciellt.html

    ReplyDelete
  2. Ja, det är ju mycket märkligt då vi har blivit itutade att vi inte finns. Bara när någon har begått brott så finns det svenskar. Så vad händer egenntligen mellan alla dessa brott? Upplöses svensken i små molekyler för att samlas ihop igen oh bli svensk när det är dags att begå ett nytt brott?

    ReplyDelete