Monday, December 13, 2010

Bomben sprängdes för tidigt av misstag.

FriaTider är först att rapporterna nyheten att bombaren gjorde något slags misstag och orsakade att bomben sprängdes för tidigt. Därför var det bara han själv som dog. FT rapporter även att bombaren belönades med svenskt medborgarskap 1992. Därefter verkar det som om han haft gått om tid att planera terror eftersom han inte verkar ha jobbat. Var det socialbidrag som finansierade bombaren?

Om samtliga bomber med rycksäcken sprängts mitt i promenadstråket på Drottninggatan där allt borde sprängts så kan ett par hundra människor sprängs i småbitar.

De som var i närheten av detonationen på videon kan tacka Gud att de inte dog och att muslimen misslyckades med sitt massmord.

Tyvärr verkar inte SÄPO eller politikerna ha fattat något av vad som händer i Sverige. De står handfallna med mer PK prat som en förklaring. AB svd svd dn dn dn ab dn ab ab dn dn ab ab ab absvd svd ab svd svd svd svd ab svd dn


Värdera händelserna, myndigheternas bristande agerande, myndigheternas förvirrade och motsägelsefulla utspel. Allt kommer från vår högsta ledning.


11 comments:

 1. Haha du verkar ju sakna all form av logisk förmåga. Ta din kristna fundamentalism och pys från mitt land om du inte trivs. Jag vill inte ha idioter som du här.

  ReplyDelete
 2. vad händer om ett svenskt barn ritar av jultomten på dagis i ett invandrartätt område ?Han har ju också skägg och kan misstolkas som en avbildning?Vad händer då med detta dagis?verkar vara en skrämmande religion där man lever kvar på 1200-talet.Måste vara bättre att utbilda ingenjörer och ekonomer så att levnadsstandaren och utbildningsnivån för den stora massan i mellanöstern och afrika kan höjas.religion ska väl vara att vara snäll mot sin nästa, inte att spränga oskyldiga i luften.I koranen står det att självmord ger enkelbiljett till helvetet, men khomeini skrev till en bilaga 1979 att han talat personligen med allah och att det nu var ok, bara man tog med sig otrogna hundar som oss västerlänningar i döden.Märkligt för oss svenskar att förstå.

  ReplyDelete
 3. www.foxnews.com/us/2010/10/20/al-qaeda-terror-leader-dined-pentagon-months/

  www.prisonplanet.com/al-qaeda-mastermind-invited-to-pentagon-after-911.html

  www.infowars.com/clueless-patsy-set-up-by-fbi-in-christmas-tree-bombing-plot/

  www.infowars.com/bombshell-evidence-clearly-indicates-staged-attack-on-detroit-flight/

  http://tarpley.net/2010/02/11/state-department-admits-detroit-christmas-bomber-was-deliberately-allowed-to-keep-us-entry-visa-board-his-flight/#more-1240

  ReplyDelete
 4. Till panem et circenses

  Det är snarare du som ska försvinna ditt missfoster. Var i inlägget antyder han om kristen fundamentalism?

  Vaddå ditt land? Alla är inte ateist-vänster-muslimkramare som du så HÅLL KÄFT, miffo!

  Hellre kristen fundamentalist än muslim-ateist-kommunistfundamentalist som du, ditt äckel!

  ReplyDelete
 5. berno : Han är sverigedemokrat.

  Ska vi jämföra släktträd? Jag är garanterad mer svensk än dig.

  Ni ska fan inte komma och tala om för mig vad svensk kultur är!

  ReplyDelete
 6. Nytt förslag som kan vara svårt att få genom demokratiskt: Har någon under IQ 130 så får personen fly iväg till något annat land. Är så trött på att omges med alla dessa idioter!

  ReplyDelete
 7. Islam räknar nu år 1432 (inte 1200-tal)

  Så nu vet ni de alla snaggade begåvningar med mer hår än hjärna.

  ReplyDelete
 8. Är mest nyfiken på om han levt på svensk socialhjälp under tiden i England.

  ReplyDelete
 9. Alla som vill veta mer om islamistisk fundamentalism bör läsa boken:

  "The Closing of the Muslim Mind: How Intellectual Suicide Created the Modern Islamist" (2010) av Robert R. Reilly.

  http://www.amazon.com/Closing-Muslim-Mind-Intellectual-Islamist/dp/1933859911/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1290292256&sr=8-1

  (finns även på adlibris och bokus)

  Eller se en videoföreläsning med författaren. Efter föreläsningen som är på 40-45 minuter är det en öppen frågestund.

  http://www.heritage.org/events/2010/05/the-closing-of-the-muslim-mind-how-intellectual-suicide-created-the-modern-islamist-crisis

  Mer om författaren:

  Robert R. Reilly är en Senior Fellow vid American Foreign Policy och han har skrivit flera artiklar för Wall Street Journal, Washington Post, Readers Digest, och National Review, bland många andra publikationer. Som före detta chef för Voice of America, har han undervisat vid National Defense University och tjänstgjort i Vita huset och för försvarsministern. Reilly är också styrelseledamot i Middle East Media Research Institute och han bor nära Washington DC.

  ReplyDelete
 10. res åter till polen som födelseland eller israel ditt nationel land - missfoster

  ReplyDelete
 11. pec verkar dock själv ha IQ-toalettborste. Sp bara stick frpn MITT land ditt kräk!

  ReplyDelete