Monday, December 27, 2010

FN mörklägger den Kosovo-Albanska regeringens organhandel.

The Committee on Legal Affairs of the Parliamentary Assembly of the Council of Europe (PACE) kräver internationella undersökningar om bevisen för att den högsta ledningen i Kosovo är ansvarig för att folk försvunnit, troligen mördats och fått sina organ stulna och sålda. Organhandeln ska ha förekommit under kriget och fortsatt efter krigets slut då fredsbevarande FN trupper fanns närvarande i Kosovo.

(Bilden visar organtrafikens riktning och knutpunkter.)

Den norska FN chefen Jessen-Petersen ska ha mörkat uppgifterna som började sippra ut över ett år sedan. Om uppgifterna stämmer så är det ytterligar en gång som höga FN chefer agerar i motsats till FNs mandat med korrupta band till de som FN är till för att bevaka. svd dn metro sds

EUs Committee on Legal Affairs and Human Rights Dick Marty's rapport i pdf format.


5 comments:

 1. Detta är ren idiotisk propaganda från turkoslavernas (läs: serberna) sida. Detta har redan undersökts och det har visat sig vara enbart lögner från turkoslavernas sida. Ett sätt för dem att slå ifrån sig dem hemskheter dem själva orsakat.

  Men å andra sidan inte undra på att sådana som du kan snappa upp nyheten och göra det till sitt. Det finns inte en chans att detta skulle ha skett. FN och Haag tribunalen har redan undersökt dem här lögnerna och fastställt att det inte finns någon sanning i detta. Men skulle inte bli förvånad om sådana som du går på detta. Ni är värre än talibanerna

  ReplyDelete
 2. Med tanke på saker jag sett UCK företa sig så är organhandel inte något som skulle få mig att höja på ögonbrynen.
  Kan man avrätta fångar med motorsåg så kan man nog sno en njure eller två...

  ReplyDelete
 3. Anonymous, det är rena rama skitsnacket. Avrätta fångar med motorsåg? Tillåt mig skratta. UCK hade knappt med vapen och så ska dem ha ägnat sig åt organhandel. Åt helvete med den här turkoslaviska propagandan. Idioti. Dick Marty är köpt och det vet alla som är insatta i Balkan.

  ReplyDelete
 4. UCK hade massor med vapen inklusive stridsvagnar och bepansrade fordon. De bedrev ett regelrätt krig medan media beskrev dem som bönder.

  ReplyDelete
 5. Kosovo albaner har mördat och skapat ett etniskt rent kosovo. De fick vapen från bla Iran och de smugglade in massor av vapen innan konflikten började titta på programmet Stolen kosovo så får ni se sanningen om Kosovos sk befrielse arme...
  Så kom inte med en massa prat om att ni är oskyldiga befrielse rebeller utan många av dessa sk rebeller är mördare och inget annat!!!

  ReplyDelete