Thursday, November 11, 2010

SD vägrar godkänna den nya grundlagen.

SD tänker rösta emot den nya grundlagen. Den röstades igenom av en enig riksdag före valet. Om den röstas igenom en gång till med ett mellanliggande val så blir det en styrande lag som vi tvingas följa i all framtid.

Grundlagen har stora och kostsamma samhällsomvälvande förändringar. Det är delvis en uppdatering för att anpassa Sverige till den nya samhällsyn som riksdagspartierna har på Sverige i världen.

Dels så grundlagsbefäster man alla folks lika rättigheter i Sverige. Dvs alla turister, invandrare, asylfall och andra får samma rättigheter som en svensk medan skyldigheterna och kostnaderna stannar hos svenskarna.

Turister och asylfall, alla ska ha rätt att få bevara alla sina kulturella särdrag och den nya grundlagen kräver att svenska skattebetalare bekostar samtliga kulturella åtgärder som krävs för att de ska kunna känna sig som i hemlandet.

Orsaken till att turister är inkluderade beror troligen på ett misstag i de som skrev grundlagen. Man skiljer inte på olika slags utlänningar i Sverige, man vill inkludera alla kategorier av invandrare men då slinker alla med. Även turister och illegala, utvisningsdömda invandrare, och utvisingsdömda mördare får samma rättigheter som svenskar.

Formellt så kräver den nya grundlagen att vi fortsätter som nu att förse samtliga invandrade nationaliteter med deras religiösa lokaler, bönehus och moskeer och särskilda skolor och hemspråksundervisning. Vi har 200 olika nationaliteter och hundratals olika kuturer i Sverige, de allihop ska få allt de vill ha och allt de kräver. Det blir inskrivet i grundlagen. Troligen vill Moderaterna och regeringen skriva in sånt i grundlagen så att en eventuell ny regering inte ska kunna ta bort de kostnadsposterna. Det är rimligt att anta att om tex SD skulle få ett stort framtida inflytande så skulle de begränsa våra rättigheter och användadet av våra skattekronor till Sverige och svenskar.

Ovanstående är bara en liten fraktion av alla nya rättigheter som delas ut till samtliga andra nationaliteter. En till märklig detalj är att de andra nationaliteterna som får fullständiga svenska rättigheter inte ens behöver befinna sig i Sverige.

Man ger alltså alla folk i hela världen våra rättigheter, förmodligen ett tankefel hos de som totade ihop vår nya grundlag.

Sist blev det varken debatt, uppror eller ens liten artikel om grundlagen innan den röstades igenom. En politiker gnällde lite men han ignorerades. Det svenska folket kommer att för evigt förpassas till sekundär betydelse med den nya grundlagen. Givetvis finns det ingen kostnadsberäkning med, trots att allt måste kosta oräkerliga miljarder kronor varje år. Ingen verkar ha läst den ens.

Upproret ekar tomt i det tysta och inte så glädjerika sköna Sverige.

Tystnaden kanske beror på att två miljoner svenskar är sjukskrivna eller förtidspensionerade, två miljoner läser bara skvallerbloggar, två miljoner är utomlands på semester eller förbereder sin utflyttning, resten läser nyheter på sina hemspråk, ingen vet vad som håller på att hända men lagen berör alla.

Regeringen vill att riksdagen röstar igenom den nya grundlagen blixsnabbt efter valet så ingen hinner få reda på innehållet. De vill skapa ett nytt Sverige redan den 24 November 2010. dn svd SDS, SVD, GP, CO, EKP, Is, IiS, JiM, IF, TT, VF, KE, KB, RS, SDS

11 comments:

 1. Tack för denna klargörande text. Den borde vara obligatorisk läsning för alla svenskar.

  ReplyDelete
 2. Texten måste vara kontroversiell eftersom DN tog bort vår bloglänk. Man får tydligen inte kritiera den nya grundlagen i landet där allt som är livsfarligt måste tystas ned. Det är skrämmande.

  ReplyDelete
 3. Den 24 november är alltså m a o vår nations slutgiltiga dödsdag! Sverige fosterland, Vila i Frid!

  ReplyDelete
 4. Det är denna mening...OBS EN MENING...i propostionen som fått SD att "gå i taket".

  "Samiska folkets och etniska, språkliga och religiösa minoriteters möjligheter att behålla och utveckla ett eget kultur- och samfundsliv
  ska främjas."

  Men med sitt vanliga dribbel med sanningen kan nazidräggen i SD inte ens läsa en HEL mening.

  "Svensk" (sen 1700-talet) av judisk härkomst med jiddish som andra språk som nu får ett grundlagsskydd.
  Shalom alechem

  ReplyDelete
 5. Cyberjuden, kan inte du läsa en hel mening heller? Missade du stycket som kom efter "Samiska folkets"?

  Verkar inte så eftersom du inser att det även ger judar ett "grundlagsskydd" att inte heller assimilera sig. Tror du dock det kommer hjälpa er något när muslimerna kör igång pogromer och kristallnätter? Det finns en anledning att arabvärlden är "judenfrei" och den är samma som att Malmö snart också är det. En ledtråd:
  Det är inte SDare som driver bort judar, vare sig i arabvärlden eller Malmö.

  Som jude borde du verkligen se över vilka du bör betrakta som dina vänner, om så bara av överlevnadsskäl. För om du tror muslimer vill dig något väl.. tänk om. De hatar dig och vill utrota dig. Dig och ALLA judar.

  "The Last Hour would not come unless the Muslims will fight against the Jews and the Muslims would kill them until the Jews would hide themselves behind a stone or a tree and a stone or a tree would say: Muslim, or the servant of Allah, there is a Jew behind me; come and kill him; but the tree Gharqad would not say, for it is the tree of the Jews."
  -Sahih Muslim

  ReplyDelete
 6. PS. Menar du att de judiska bröderna Ekeroth skulle vara nazister? Intressant!

  ReplyDelete
 7. Sverige har valt att vara ett sekulariserat samhälle och skilde därför på kyrkan och staten. Skall vi nu skriva in i grundlagen att utvecklingen av religiösa minoriteter skall främjas, varför och av vem. Vi har religionsfrihet i Sverige, om inte detta räcker så finns det uppenbart en dold agenda.
  Om en religiös minoritet också visar sig vara en politisk kraft, skall dessa också då omfattas av denna lagstiftning. Vad händer i så fall med religionen islam som tydligt visar att den inte bara är en religion utan även en politisk kraft med en detaljstyrning av samhället, även på det juridiska planet.

  ReplyDelete
 8. Artikelns författare skriver: "Man ger alltså alla folk i hela världen våra rättigheter." Vad menar du/han med det? Skulle hela världens innevånare, ca 6,8 miljarder människor få våra rättigheter? Eller menas här alla folkgrupper?Oberoende var dom befinner sig? Det verkar ju jättekonstigt! Vad grundar du/han det på?
  Mvh C.

  ReplyDelete
 9. *****En till märklig detalj är att de andra nationaliteterna som får fullständiga svenska rättigheter inte ens behöver befinna sig i Sverige. ************

  Tja, den dumme svensken ... Vilka idiotier har inte Sverige skaffat sig. Sanslöst. Är glad att jag bor utomlands, man vill inte vara schwensck

  ReplyDelete
 10. VARFÖR?? Vill de bara förstöra landet så mkt de kan innan SD får majoritet?

  ReplyDelete
 11. Vafan har detta redan hänt?

  ReplyDelete