Saturday, November 13, 2010

Kungen hade nästan negerbarn?

Den fd Army of Lovers sångerskan Camilla Henemark antyder i Expressen att hon och kungen hade ett förhållande. Expressen kör den storyn trots att Camilla inte säger annat än att hon och kungen var lekkamrater ett par gånger.

De som läst den nya boken om kungen säger att den inte innehåller något annat än gammal skåpmat om att kungen med vänner festat med strippor.

Samtidigt så undviker kungen ämnet i en pressträff, men han erkänner indirekt att han haft någon slags affärer eftersom han säger att han pratat ut med familjen om det hela.

Frågan är alltså hur kungen kan ha "lekt med" en 30 år yngre sångerska som hon säger och vad kungen har dåligt samvete för?

Hade kungen tänkt skaffa familj med Camilla Henemark som har afrikansk bakgrund? Blev Adam Tensta deras barn? Eller är det bara skitprat som Expressen och den nya boken antyder för att sälja extra exemplar? Det lutar mot skitprat, men vilka affärer har kungen isåfall erkänt for familjen han haft? exp


1 comment:

  1. Adam Tensta I, vår nästa kung? En negerkung i sin sanna betydelse. LOL! Eller gäller det inte bastarder? Kanske vi borde ändra grundlagen så att även kungliga negerbarn kan bli negerkungar i fortsättningen? Vi lever ju trots allt i det mångkulturella lyckoriket, så varför inte?

    ReplyDelete