Friday, November 5, 2010

Invandringen har misslyckats fatalt, politikerna låtsas som ingenting.

Asylpolitiken har till 99 % misslyckats. Inga riktiga flyktingar kommer till Sverige, över 95 % av dem är falska flyktingar. Det vet de flesta vi det här laget även beslutsfattarna efterom deras egna regeringsrapporter avslöjar det. Men det berör inte våra beslutsfattare, alla ska bo i Sverige och försörjas i all evighet.

Arbetskraftsinvandringen har misslyckats. Alla slags orimliga kandidater som gatukök och kafeer säljer arbetstillstånd till lycksökare som desperat vill komma till Sverige. Ett arbetstillstånd kostar från 30 000 kronor och upp. Småföretagare som själva kanske kommit som flyktingar eller köpt sitt uppehållstillstånd säljer arbetstillstånd till sina kebabstånd utan att ens erbjuda arbete.

Det finns ingen som kollar om det är riktiga jobb det handlar om. När ett arbetstillstånd ska förnyas efter två år kanske man ställer frågor, då räcker det med att någon intygar att man har jobb.

Gränspolisen i Stockholm säger att arbetskraftsinvaindringen mest är stora bedrägerier, det handlar mest om en skojar- och traffickingbranch.

Invandrare utnyttjas till att jobba dygnet runt för nästan ingenting eftersom de kan få permananet uppehållstillstånd efter några år som slavarbetare i Sverige. Desperata människor gör vad som helst för att få uppehållstillstånd den livstidsförsörjningen som hör till bidragssverige.

Ett exempel på arbetsbluffen är ett gatukök med tre anställda. Därifrån skickades tio ansökningar för nya invandrarjobb. De tio som väntade i utlandet skulle skala och hacka grönsaker. Men chefen som arrenderar gatuköket visste ingenting om ansökningarna när han tillfrågades.

Det råder altså en stor klyfta av okunskap om detta bland våra beslutsfattare som håller högtravande tal om hur "vi måste öka arbetskraftinvandringen". Vet de ens en bråkdel av hur det egentligen går till?

Frågan är hur stor den "riktiga" arbetskraftsinvandringen är jämfört med den falska. Hur omfattande är fifflet med arbetstillstånd som pågår överallt underground?

Hur vanligt är slaveriet och varför hänvisar politikerna till detta som misslyckats till 99 % som exempel på hur Sverige lyckats med invandringen? Senast idag sade Tobias Billström att "systemet är i grunden bra". dn dn

No comments:

Post a Comment