Saturday, November 6, 2010

KGB spionen Jan Guillou ogillar spioner?

Varför bryr man sig överhuvudtaget om vad en avdankad revolutionär och Saddam Hussein hyllande Sovjetspion tycker?

J G borde glömmas bort men innan dess borde han helst straffas för landsförräderi och spioneri.

I landet lagom straffas nästan ingen, knappt någonsin blir det konsekvenser när något allvarligt händer.

Nu argumenterar J G på samma sätt som jihadisterna i Al Qaida. Väst bedriver ett korståg mot dem, "ett heligt krig" menar Al Qaida och Jan Guillou. Man kan knapppast vänta sig att jihadister står på vår sida i kriget mot terror. Lille Jan deltog själv i terrorkriget i palestinska jihadist grupper som ville mörda israeler i yngre dagar.

JG hotar USA med svensk domstol, han säger att vi ska ställa spioner till svars. I hans hat för USA och väst så har han drabbats av hybris, han tror sig vara regeringschef i Sverige. Han glömmer att han är en avslöjad KGB spion, en patetisk amatör och landsförrädare som tjänat stora pengar på att spionera mot USA och Sverige och skriva en hyllningbok till Saddam Hussein. När kommer domen mot J G? När slipper vi se hans namn och foto i mediala idolreportage? svd dn dn dn svd

9 comments:

 1. Vad drömde du sedan?

  ReplyDelete
 2. Mästarspionen med svarta bältet i fräckhet är framme igen. På hans begravningssten borde det stå: och jag som hade så mycket kvar att säga i massmedia, vem skall göra det nu? Stieg Larsson?

  ReplyDelete
 3. Patetiska lilla fascistsvin...

  ReplyDelete
 4. JG var inte så aningslös. Det var genom KGB som han fick tipset om IB-affären. Oavsett vad man tycker om JG så måste man ju tillstå att det är synnerligen olämpligt att spionera. Där har han rätt.

  ReplyDelete
 5. JG är en avdankad mediehora.
  Vem bryr sig om hans åsikt.

  Att VPK tog emot pengar från Sovjet räknar jag som mer landsförräderi än att USA:s ambassad skriver upp folks reg.nummer.

  ReplyDelete
 6. anonym (Jan G?) 9:08 Intetsägande enradare är lika meingslösa som Jan G.

  anonym 10:25. Det stämmer. Men han borde vara den siste att få mediautrymmme med sin bakgrund som farlig extremist.

  ReplyDelete
 7. Som svensk-Amerikan som flyger ofta mellan Sverige och USA anser jag USA gör helt rätt att kolla upp potentiella terrorister oavsett deras medborgarskap.

  Who is Jan Guillou anyway?

  ReplyDelete
 8. Jan G har uppenbart några skruvar som sitter löst, hur kan man vara såååååååå fräck att man i hans situation - KGB spion/informatör och ostraffad landsförrädare - kräver att polis ska ingripa mot andra spioner.... snacka om att kasta sten när man sitter i glashus. Vilka är det som verkligen GILLAR honom?

  ReplyDelete
 9. Guillou känner troligen inte det gamla talesättet, oftast är det bättre att håla käften och låta andra tro att man är en idiot, än att öppna käften och undanröja allt tvivel.
  Dessutom tycker jag att SÄPO bör omedelbart offentliggöra arkiven med STASI medarbetare som de fick av USA. Det skulle vara ännu större bomb.

  / free bird

  ReplyDelete