Saturday, December 31, 2011

Kringå TV censuren i Sverige, se Foxnews m.fl. kanaler online.

Fox News är USA:s största nyhetskanal och distribueras sedan 2001 via satellit till i stort sett hela jordklotet. I Sverige är Fox News dock i dagsläget inte tillgänglig via någon operatör överhuvudtaget, trots att de skulle ha möjlighet att distribuera kanalen fritt.


Foxnews är en oberoende och en objektiv kanal som inte drar sig för att kritisera och granska politiker och etablissemanget. Politiska nyheter i andra kanaler ar för det mesta ensidigt och ofta rena idolreportage om Obama och andra demokrater.


De andra kanalerna, NBC, ABC, CBS, CNN och definitivt  MSNBC hamnar under benämningen Obama News Network pga av sin ensidighet.


Läs mer om var man kan hitta nyhetskanaler som vanligvis inte är "tillåtna" i Sverige. FriaTider. 

5 comments:

 1. Fox News objektiva?
  HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaa...

  Nej.

  /Danne

  ReplyDelete
  Replies
  1. enligt en ledande politisk forskare, som gjort en studie om just medie-objektivitet. fann att fox news var mer objektiv än de flesta andra kanaler

   http://www.timgroseclose.com/

   Delete
 2. Det krävs kunskap innan man uttalar sig, bara okunniga som aldrig sett det han talar om är fördomsfulla, Danne.

  ReplyDelete
 3. Tittar på Fox News på min kabelkanal här i potatisens och tomatens hemland Peru varje kväll. Ett fritt land. Sverige är en jävla dikatur!!!! Usch, usch!

  ReplyDelete
 4. FOX NEWS är världens bästa kanal...
  Tyvärr bor jag i ett kommunistland (sverige), där det är förbjudet att titta på Fox News...

  ReplyDelete