Monday, December 12, 2011

Demokrati och yttrandefrihet är farligt anser extremister som vill utrota en viss ras.

Extremister anser att demokrati är en komplott skiver DNs Björn Wiman.

Extremister vill inte ha yttrandefrihet, mötesfrihet eller demokrati. Det blir enklare om de slipper ta hänsyn till en minoritet eller för den delen en majoritet. Diktatur och åsiktsförtryck är enklare. Statsmakten slipper kritik. Om åsiktsmotståndare inte kan uttrycka sig så blir alla offentliga åsikter desamma, allt blir likriktat.  Så fungerar det i bananrepubliker och diktaturer.

Extremister hatar yttrandefriheten, de vill stoppa privata bloggar och hemsidor som vågar rikta kritik mot makthavarna.

Ett land som har statligt dominerande media där alla åsikter alltid stämmer överens med makthavarnas, ett sådant land har åsiktskontroll.

Oavsett om man kallar åsiktsförtryckarna nazister eller kulturmarxister så är de lika illa så långt man förtrycker andras åsikter och fri debatt.

De som vill utrota folkslag slipper kritik i svensk media, ofta får de omotiverad positiv press.  
Den enda opposition vi har idag är privata bloggar och hemsidor. I övriga är all media helt likriktad och skriver samma saker. De skyddar makthavarnas och hetsar mot de få som vågar kritisera makthavarnas politik.

Oftast beror det på att media ägs eller finansieras av staten.  I andra länder är medias uppgift att granska och kritisera makthavare. Det sker inte i Sverige eftersom staten har nästan full kontroll över media.  De slipper kritik i Sverige och har sluppit kritik i åtskilliga år.

Därför  är svensk media desperat och gör att för att förtrycka minsta pip från kritiska bloggare.

Om media fick reda på att en politisk extremist grupp skapades av extremister och rasister som dömts för våldsbrott och hetsar för våld och blodig konflikt mot en viss ras, hur skulle media reagera. Hur borde media reagera?

I Sverige så har media allierat sig med en extremistgrupp vars grundare sade:

Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. Leve det mångkulturella, rasblandade och klasslösa ekologiska samhället! Leve anarkin!
 • Källa: Creol, nr. 1/1996

Det sade Tobias Hubinette som grundade Expo och Afa.

Idag är media tolerant mot rashetsare och farliga extremister. De samarbetar med dem. DN erkänner öppet att de ska bedriva intimt redaktionellt samarbete med de i Expo. Expressen har samarbetat med dem länge.  Skulle media samarbeta med en grupp som vill avliva någon annan ras, eller är det bara OK att samarbete med de som vill utrota den vita rasen?

Det beror på att media har samma mål som extremisterna. De vill stoppa yttrandefriheten och fortsätta med åsiktsförtryck. Därför försöker DN med hjälp av lögner och smutskastning förtala fri media som t.ex. hemsidan Avpixlat som avslöjar sanningen om den omfattande brottsligheten. Medias enda vapnet är lögner eftersom media precis som extremisterna i Expo klarar inte en fri debatt. De är livrädda att avslöjas.

Att media inte ens är rädda för att visa upp sig så uppenbart åsiktsförtryckande är underligt.  Vem som helst kan se att de uppenbart ljuger och hetsar mot oliktänkande. Den enda förklaringen till att de vågar vara så öppna om sitt åsiktsförtryck är att ingen annan media kommer att granska dem eller avslöja dem.  De har ju samma syn och åsikter.

Läs mer om hur DN samarbetar med extremister.

Läs om medias totala samsyn med politikerna.

Läs hur DN hetsar mot Avpixlat som snart växt ikapp DN bara för att de avslöjar sanningar som DN inte vågar skriva om.  DN är rädda för konkurrens, snart vill de fängsla Avpixlat.  Javisst ja, det har de redan sagt. DN skrev om Avpixlat "en ansvarig utgivare skulle sitta i fängelse hela tiden".  Så skulle det gå med yttrandefriheten om DN och extremistvännerna i Expo fick bestämma.  DN

Media skulle aldrig någonsin skriva följande mening:
"Läs och bedöm själva om Avpixlat talar om sanningen eller inte, här finns hemsidan." Fråga er själva varför media inte vill låta läsarna göra sin egen bedömning.  Är sanningen för farlig?

3 comments:

 1. I Sverige ägen Bonnierconcernen ca 90% av all media, t.o.m. TT. Något att tänka på... Redan på 70-talet insåg man hur skadligt det kan vara med för stor ägarkoncentration inom median, därav tog man initiativ till en "Lex Bonnier", vilken sedermera kom att "rinna ut i sanden". När det "osar katt" gäller som alltid, follow the money!

  Kom ihåg att rösta blågult!

  ReplyDelete
 2. Tror inte mediacensuren har med ägaren att göra, snarare med de politiska journalisterna som tillåts bestämma hur artiklarna utformas mm. Jag kan ju ha fel, en hemlig inspelning av deras konferens skulle vara intressant att lyssna på.

  ReplyDelete
 3. Svensk media är inget annat än en kartellbildning. Hade man istället sålt skruvar på den fria marknaden hade man blivit fälld av konkurrensverket. Nu säljer man information, information som även gynnar regimen och det spelar ingen som helst roll om den är röd eller blå. Tyvärr är inte Sverige ensam om detta, utan den politiska korrektheten har slagit ned med full kraft i hela västvärlden, tyvärr verkar svenskarna och sverige var dem som drabbats allra hårdast.

  ReplyDelete