Wednesday, November 30, 2011

DN samarbetar med extremvänstern som vill se Sverige gå under i blod och lidande.

Utan att skämmas och utan att förklara varför så erkänner DN rakt upp och ned att de samarbetar med extremvänsterns illa polerade fasad Expo.

Resultatet blev ytterligare en artikel med samma gamla uttjatade hat och misstänkliggöranden av alla som inte håller med dem.

Alla som är intresserade av flyktingpolitiken vet vid det här laget att Expo försöker kräla ur vänstergyttjan för att sprida sitt hat med de gamla vanliga sociopatiska metoderna. Lögner och det vanliga tjatet om främlingfientlighet, rasism, extremism är de mest använda termerna.

Som vanligt finns det ingenting som förklarar Expos existens eller vad de "främlingsfientliga" som de så ursinnigt hatar egentligen tycker.

Med det är så  extremisterna arbetar, de tiger om alla relevanta fakta, de vägrar debattera och de ljuger om allt som har betydelse.  Expo kan inte ljuga bort sin egen kriminella, rasistiska och våldsbenägna bakgrund.  Om Expo får som de vill så blir det som Expos grundare önskade sig, han ville att "den vita västvärlden går under i blod och lidande."  

Det är inte svårt att gissa att Expos grundare kom ifrån extremvänsterns våldsrevolutionärer och att de även grundade AFA som den inofficiella systergruppen för de som vill ta till våld. Beväpnade och maskerade visar de ibland upp sig som på bilden. 
Expos grundare Tobias Hubinette sade bl.a. följade:

"Jag började helt enkelt attackera och mer eller mindre misshandla personer som betedde sig rasistiskt i min närhet. Det kunde röra sig om allt från fullfjädrade skinheads, till barn i skolåldern eller äldre herrar och damer. "

Källa: Svartvitt, nr. 1/1996.


Att känna eller t.o.m. tycka att den vita rasen är underlägsen på alla upptänkliga plan är naturligt med tanke på dess historia och nuvarande handlingar. Låt den vita rasens västerland gå under i blod och lidande. Leve det mångkulturella, rasblandade och klasslösa ekologiska samhället! Leve anarkin!
  • Källa: Creol, nr. 1/1996


Till detta kan fogas ett citat ur tidskriften "Fri Information", nr 3/97:
"...den autonoma (vänster)brottsligheten i Uppsala län sjönk från 15 anmälningar till en enda mellan 1994 och 1995. Det visade sig bero på att EXPO-"journalisten" Tobias Hübinette flyttade från Uppsala till Stockholm."


Det är svårt att föreställa sig att ledande media samarbetar med den typen av grupper. Media själva är uppenbarligen lika förblindade av samma slags sociopatiska hat så de ignorerar det faktum att de förlorar all trovärdighet när de sjunker så lågt.

Mer om Expo här och här.

Läs om norska Expo som dömdes återbetala alla bidrag de fick, 10 miljoner kr.

Läs om hur Fredrik Reinfeldt fick främlingsfobi. dn

1 comment:

  1. Vi får dessutom aldrig glömma att TH är en hittills odömd mördare. Misstänkt för ett mord på en skinhead utanför Fryshuset på 90-talet. Får känslan av att man inte vill lösa detta mord. TH har helt enkelt för bra kontakter och kopplingar till höga potentater. Detta är inget mindre än en ren skandal. Med tanke på TH's klart psykopatiska drag är det högst sannolikt att han är skyldig. Att ens våldspsykopater som honom får gå fria är en annan skandal bara det.

    ReplyDelete