Tuesday, November 8, 2011

Obama gillar inte de "förbannade judarna".

Obamas misstag var att vara ärlig och talet fastnade på band.

Sarkozy och Obama att pratade efter en konferens om Judarna/Israelerna. Ingen av dem visste att samtalet bandades.

Sakrozy: Jag tål inte Nethanyahu, han är en lögnare.

Obama: Du kanske inte tål dem, jag har att göra med judar varje dag.

Obama har samma ideoligi när det gäller Israel som svenska politiker. På en mängd olika sätt ger de direkt stöd till Hamas och andra muslimska terrorgrupper i andra länder och i våra inhemska muslimska ghetton.

Ilmar Reepalu (s) har på egen hand nästan helt lyckats driva ut judarna från Malmö med hjälp av sina muslimska gatuterrorjugend och SSU.  dn Under Alliansregeringen ger SIDA bidrag till hatartiklar. 700.000 kronor gavs till en extremistgrupp i utbyte mot en antijudisk propaganda skift.  svd  dn

Hemma i USA försöker Obama samla in kampanjbidrag från judiska grupper, det går inte alls lika bra som som det gick till förra valet. Allt fler tecken tyder på att Obama är en muslimsk marxist även om de flesta inte känner till det mycket om honom, inte ens att han får muslimska böner skickade tills sin Blackberry varje vecka.


svd dn exp exp dn

22 comments:

 1. Men Nethanyau är ju inte en enkel person och det har väl ingenting att göra med att Obama skulle ogilla judar eller stötta Hamas (vilket jag absolut inte har tolkat hans politik som).

  Sen att du kallar honom muslimsk marxist är ju så mycket dumheter att det inte ens är värt att bemöta. Det enda det säger är ju att du har inte riktigt koll på vad som är verklighet eller har någon förkärlek för extrem republikansk retorik.

  ReplyDelete
 2. – Jag tål inte att se honom längre. Han är en lögnare.

  – Ni kanske inte tål honom, men tänk på att jag har att göra med HONOM varje dag.

  Så har de andra nyhetskällorna rapporterat, alltså en negativ inställning till en människa och inte en grupp.

  ReplyDelete
 3. Ni kanske inte tål honom, men tänk på att jag har att göra med honom varje dag, var väl vad han sa och inte "Du kanske inte tål dem, jag har att göra med judar varje dag," det gäller att hålla reda på tangenterna när man skriver för du ljuger väl inte medvetet

  ReplyDelete
 4. Så du klarar inte att tolka hans uttalande, isåfall fortsätter du att hålla dig själv i okunnighet. Han uttalande behöver ju inte förklaras tydligare än hans egna ord. Alla i hans familj var marxister, farföräldrar, morföräldrar, vad får dig att tro att han inte "smittades"? Några hundra miljoner dollar till Hamas från Obama regeringen är bara en av många pusselbitar som man måste känna till innan man uttalar sig.

  ReplyDelete
 5. Two indvandrare. Du verkar ha nyligen gått i svensk skola. Du har ju 0-koll överhuvudtaget. Marx var jude och mängder av marxister genom historien har varit judar. En person som är marxist och vars förfäder varit det har inget mot judar a´priori. Detta oavsett Obama som inte är vare sig muslim eller marxist. En svårförenlig mix för övrigt.

  ReplyDelete
 6. Blogginnnehavaren uppmanas härmed, vänligt men bestämt, att lägga ned verksamheten då den stinker.

  ReplyDelete
 7. Det är du som automatiskt ser jude som Nethanyahus främsta egenskap och därför gör den "översättningen" i huvudet. Många andra ser honom som en stollig nationalistisk fanatisk högerpolitiker. Vem han är släkt med har inte det minsta med saken att göra.

  ReplyDelete
 8. Erik, enligt din logik så är marxister jude-vänliga. Jag håller inte med, Jan Guillou är ett bra exempel på marxist som hatar judar, Jag känner inte till en enda marxist som är judevän.

  F. ö. så arbetar Obama med judar dagligen men knappt någonsin med Netanyahu, därför pratade Obama om "dem" inte om "honom". Sanningen kanske stinker, men det betyder inte att den ska sopas under mattan.

  ReplyDelete
 9. Dumheter och nonsens! Du förvränger vad han Obama sa för att det ska passa din hatpropaganda.

  ReplyDelete
 10. Får mig att tänka på Jack Johnson - Good people.

  Inte mycket kärlek och glädje från skribenterna till den här bloggen och det är beklagligt. Politiskt intresserade som inte är sakliga och som vinklar händelser för att ge kraft åt sina fattiga åsikter.

  ReplyDelete
 11. "HONOM", inte "judar". Herregud, snacka om att bara se det man vill se!

  ReplyDelete
 12. Dom sa bara sanningen, han är en krigsgalen lögnare och terrorist.

  ReplyDelete
 13. Klä av dig, gå in i skogen och klättra upp för ett träd för du är dum som en apa.

  ReplyDelete
 14. Obamas kommentar var privat men visade av vad hans hjärta är fullt. Den underströk endast hans sympatier. Hans tidigare beteenden har etablerat att det inte endast är en personlig antipati mot Netanyahu utan mot hans roll som representant för Israel och det judiska folket.

  ReplyDelete
 15. Tack alla ni som försöker få rättsida på det hela....
  Jag som jude skäms för den israeliska regeringen och dess politik. Varför ska en folkgrupp likställas med en politikers handlingar. Tänk om alla svenskar skulle likställas med Bert Karlsson, under hans tid som politiker. Detsamma gäller, amerikaner, iranier, japaner, tyskar, araber, etc...

  ReplyDelete
 16. Så den faktiska substansen räcker inte, utan du måste tillvita dina meningsmotståndare saker de faktiskt inte har sagt? Inte bra.

  ReplyDelete
 17. Isreal är ett skit land som sprider terror våld och problem i världen hade sätt mkt bättre fredligare utan det här skit landet...iran har funnits där i 8000 år...snart när iranier har atombomben så kommer ja vara nära till israel kust med min båt och njuta av bombskenet förvandlar israel till ett jävla parkering...ne skoja men seriöst nu ,men sionister är faktiskt ett skit folk väldigt snålla,giriga egoister tyvärr är det så...

  ReplyDelete
 18. Du hör vad du vill höra. Håll dig till sanningen eller håll käften.

  ReplyDelete
 19. Lika bra att du håller din jävla käft stängd, israel är ett jävla terrorstat... bara idioter som saknar kunskap och logik håller med vad israel gör tack vare israel har vi en hel den flyktingar från mellanöstern .. för dig är kanske israel en jävla heligko inte för mig,israels vapen är ett hot för hela männskligheten, israel är ingen jävla demokrati som du påstår utan en teokrati som styrs av sjuka psykopater ... som sakt ett skit folk.

  ReplyDelete
 20. Till er alla som skriver illa om Israel. Snälla, blanda inte landet med de styrande. Ja, regeringen är en apartheid regering. De för statsterrorism. Med folket som bor där då? Varför ska de lida för deras politikers skull? Detsamma gäller Iran. Skapa inte hat, utan se möjligheterna. Etablera kontakt med folk i oavsett vart de bör eller kommer ifrån. På detta sätt stoppar vi dessa vidriga artiklar. Och du som har skrivit artikeln, skäms på dig!

  ReplyDelete
 21. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
 22. Entweder Broder - Die Deutschland-Safari! - Krieg und Frieden (Teil 3-1)
  Henryk Modest Broder (born Henryk Marcin Broder on 20 August 1946) is a Polish born German journalist and author.
  http://www.youtube.com/watch?v=hONve5TZgas&feature=related

  http://en.wikipedia.org/wiki/Henryk_Broder

  ReplyDelete