Tuesday, November 22, 2011

Reinfeldt kan inte ta saklig kritik.

Som vanligt använder han termer som inte existerar för att förklara sig, med andra ord kan han inte förklara sig.

"Främlingsfientlig" är inte ett ord, men om vi som Reinfeldt låtsas att ordet finns så är han själv "främlingsfientlig" av flera skäl. Han har inga främlingar boende i sitt hem, han pratar inte med främlingar, han isolerar sig från främlingar, han vågar inte ta en debatt med dem, han vill inte veta vad som händer med alla främlingar i våra brinnande ghetton, han har en papperslapp i fickan med antalet främlingar som röstade på SD, han hatar dem, han hatar främlingar trots att han inte känner dem eller vet någonting om dem.

Reinfeldt har främlingsfobi.

Baserat på Reinfeldts agerande så symboliserar han mer än någon annan splittring, hat och åsiktsförtryck. Bara en okunnig skrämd byfåne avfärdar en politisk världssyn med ord som "främlingsfientlig", syftet är att slippa debatt om verkliga problem.

Allvarligt talat, vem förutom Reinfeldt går omkring med en lapp där han skrivit ned antalet personer som valde ett parti som han inte är överens med?  Hans hat är irrationellt, slå upp fobi Herr Reinfeldt. Läs om vad de bakomliggande orsakerna till hans hat kan vara.
 svd dn dn dn svd svd svd svd svd svd svd svd svd dn dn dn dn dn exp

2 comments: