Saturday, December 3, 2011

Politiker lägger ned skolor med västerländsk utbildning så muslimska friskolor kan ta över.

Flera skolor i våra ghetton ska läggas ned anser vara folkvalda politiker.  De vill bereda plats för muslimska friskolor istället för att fortsätta med västerländsk utbildning i våra invandrartäta förorter.

Trots en mycket stor ökning av barn och unga i de barnrika förorterna där invandrare och muslimer bor så läggs flera skolor ned.

En skola bränns ned varje dag i Sverige.  
Bredbyskolan i Rinkeby läggs ned trots en kostsam totalrenovering.  Den läggs egentligen inte ned. Rektorn säger att skolan tappat ett stort antal elever till en muslimsk friskola, han antar att Bredbyskolarn blir en muslims skola när renoveringen är klar.

Politikerna lägger även ned Bussenhusskolan i Tensta och Akallaskolan. En rad andra skolor runt Stockholm kan läggas ned nu när muslimer snart är i majoritet i många av Stockholms förorter och behovet av svensk utbildning försvinner.

Dessutom väntas antalet unga i skolåldern växa med ytterligare 27'000 de närmaste åren pga av den snabbt växande muslimska befolkningen.  Behovet av ett stort antal nya skolor runt huvudstaden kommer att öka i samma takt som demografin förändras. Antalet svenskar minskar varje år och antalet invandrare/flyktingar från u-länderna ökar kraftigt varje år.

Inom en generation kommer kanske samtliga skolor i Sverige vara muslimska och västliga värderingen kanske bara kan hittas i ett fåtal privata skolor dit endast höginkomsttagare har råd att skicka sina barn.

Det framtida befolkningsskiftet beror helt på hur det svenska folket röstar. Partierna avgör om svenskar har en framtid här eller inte, just nu ser det inte särskilt ljust ut. svd dn

1 comment:

  1. Ja, det är alldeles tydligt att ankdammen sverige förvandlas alltmer till ett litet USA... Alliansens vänner vill ju ha det så. Först inför man "valfrihet" till att välja skola, med följden att skolbarn bor i förorten men åker till skolor i staden för att de närmaste skolorna blir så dåliga. Sedan får det till följd att skolorna i förorten får lägga ner. På så vis har barnens trygghet urholkats- man är tvungen att åka långt för att gå i skolan och har inga kompisar där man bor eftersom klasskompisarna bor utspridda lite här och där. Sen kan fria aktörer i förorterna öppna friskolor som bättre passar in i "profilen" och bli det som löser bristen på lokala skolor. Om alla barn fick välja skulle de med all säkerhet ha valt att gå i skola nära hemmet och att alla skolor var lika bra, att ha kompisar i närheten där de bor och att slippa åka tunnelbana eller buss varje dag. Riktig valfrihet är att slippa välja mellan pest och kolera.

    ReplyDelete