Thursday, December 29, 2011

Vi är inkapabla att döma livsfarliga galningar.

De tre muslimer som planerade att mörda tecknaren Lars Vilks släpptes idag i väntan på domen.

Att de släpptes antyder att domen troligen blir friande. Flera maskerade muslimer var närvarande i rätten den sista dagen.

De tre, två somalier och en irakier som var beväpnade med stora knivar och en mordplan kan snart gå fria och troligen inte ens utvisas från Sverige. Om det sker så är Sverige inkapabla att döma livsfarliga galningar, det är ett livsfarlig steg emot ytterligare en kollaps av rättsväsendet.

Två av de tre är redan tidigare dömda för flera andra våldsbrott, trots det har de inte utvisats. En av dem är ungdomsledare i en moske. Det ger oss en insikt om hur de unga muslimerna här kommer att bete sig och vad de lär sig.

Knivmordet skulle ske under en konstutställning.  

Nyheten om att de tre släppts cirkulerar i världens media idag och snart får vi reda på om våra egna domstolar gör Sverige till ett ännu farligare land att bo i.

Samtidigt fortsätter regeringen att ta in runt 100.000 flyktingar och anknytningsfall varje år, inte en enda person får kriminell bakgrundskontroll eller identitetsverifikation. Regeringen kan inte förklara varför potentiella mördare slipper identifiera sig eller få en enkel brottskoll, en åtgärd som skulle rädda åtskilliga liv i Sverige.


dn svd exp exp ab svd svd svd svd dn svd svd

Rekordbeslag av 46.5 KG kokain från Balkan. dn dn

Mordoffer hittades i bil i Stockholmsghetto. dn

"Civilisationen vilar på skör grund", professor varnar om det ökande våldet och mångkulturen. "Mångkultur och integration är varandras motsatser".  dn

4 comments:

 1. Har du mer bevis än vad åklagaren kunde få fram? Då kan jag lika säga att Lars Vilks är en typiskt svensk bonnrasist som bonnrasister gärna försvarar om du säger att dessa muslimer är terrorister - bara för att de är muslimer. Lika mycket bevis lägger vi fram för vårt mål.

  ReplyDelete
 2. Det är inte olagligt att vara rasist.
  Att mörda folk eller planera det är det.

  För mig är det självklart att dom är skyldiga.
  Dom ville bara "prata" med Vilks samtidigt som dom uttryckligen hatar honom och har kniv i fickan. Det brukar vara standard när mobbare och mördare drar sina ursäkter. "Jag skulle bara..."

  /Danne

  ReplyDelete
 3. Sluta rösta på alal sveriges partier så har dom tur kanske dom får 100 röster och inser att folket är missnöjda. Och för den delen, lägg ej röst på SD för alal partier är svammelpottor!

  ReplyDelete
 4. @/Danne - Det är det som konstiga när det kommer till detta mål. Folk verkat ha mer bevis än vad självaste åklagaren kunde lägga fram. Och folk brukar då beskylla mig för förtal när jag kallar Vilks för bonnrasist. Vad är inte detta isf; om inte att just förtala dessa som de anser det vara självklart att de är skyldiga. När sveriges lag har sagt att så inte är fallet. Vad mer har ni att tillägga? Var ni också på plats? Eller har ni sammangfattat vissa saker tack vare era åsikter och tittat på de avsnitt i artiklar som uppfyller just endast era åsikter. Allt som talat emot det har ni kastat i sophögen och säger "det är bara PK-propaganda".

  ReplyDelete