Monday, December 5, 2011

Media livrädda för privatblogg som tar över läsarna.

DN skriver om Avpixlat:

"En ansvarig utgivare skulle sitta i fängelse hela tiden."

Orsaken privata hemsidor som Axpixlat börjat vinna stora massor läsare och börjar konkurrera med media är att de privata bloggarna och hemsidorna avslöjar hela sanningen.

Stora media tiger om de viktigaste fakta kring brottslighet och andra viktiga frågor.

Avpixlat är en hemsida med mycket stor läskrets.  Hemsidan avslöjar detaljer om brott som de stora media tiger om, därav namnet Avpixlat.

Stora media har som regel censur när det gäller brottslingar. Som exempel skriver de om ett brott och säger att polisen söker en misstänkt som finns på bild. Men media pixelerar alltid bilden och utelämnar signalementet om den misstänkte är invandrare. Men om den misstänkte är svensk så visar media nästan alltid bild, signalement och namn.

Media döljer alltid misstänktas identitet om de är invandrare, men nästan aldrig om de är svenskar. media vill ge intrycket att nästan bara svenskar är kriminella och att invandrare aldrig är kriminella. Man vill ge en falsk bild av verkligheten. Varför man gör så är en obesvarad fråga, varför vilseda allmänheten om invandrarbrottsligheten?

Media är nu nervösa över att sanningssägande hemsidor som Avpixlat fått mycket stora läsarskaror och snart börjar konkurrera med stora media i antalet läsare.  Avpixlat är redan större än mindre ortstidningar på nätet.

Media är mest nervösa över att förlora sitt monopol på opinionsbildning. Media avslöjas av Avpixlat som lögnare och avslöjas bedriva en systematisk verklighetsförfalskning. Medias stora oro är  att avslöjas som lögnare, förlora läsarnas förtroende och därmed försvinna.

DN skiver idag om Avpixlat att deras ansvariga utgivare borde sitta i fängelse. DN är livrädda. De tar till och med till "extremist" stämpeln och kallar Avpixlat "extremhöger".

Men sånt gör man i diktaturer. De som avslöjar pinsamma sanningar spärras in i fänglese i bananrepubliker och diktaturer, och nu vill DN att myndigheterna "tar itu" med de Avpixlat och fria media. De vill förbjuda "extremisterna" som avslöjar sanningen. Eftersom media har en total samsyn med politikerna och samarbetar med dem så kanske de får som de vill.

Här skriver Axpixlat ett exempel på hur media bedriver klappjakt på fri media och hur politikerna agerar mot fri media på media's order.

Läs hur media samarbetar med och hjälper extremister som vill se blodig revolution.

Media har sjunkit till en ny bottennivå. DN DN DN 

4 comments:

 1. Undrar om inte journalisterna är rädda att få rejält med stryk någon dag? Hela dagarna sitter de och skriver svenskfientlig smörja och lögner, istället för att kritiskt, sakligt och förutsättningslöst granska och rapportera om myndigheter och aktuella händelser.

  ReplyDelete
 2. Axel von Fersen fick löpa gatlopp för 200 år sedan. Något som ledde till hans för tidiga död. Kanske detta öde även drabbar Jan Helin och Thomas Mattsson en dag.

  ReplyDelete
 3. Kan inte alla PK-journalister åka ner till Etiopien för hjälpa Schibye & Persson med att införa Sharia ?

  ReplyDelete
 4. Det är mycket bra att vi äntligen brutit media monopolet och slagit igenom på riktigt. Antingen tvingas gammelmedia skriva vettiga saker för att det inte ska bli pinsamt att ljuga eller så fortsätter du ljuga och blir ett skämt.

  Problemet är dock att avpixlat ljuger och förvränger väldigt mycket dem med. Friatider är Sverige bästa nättidning.

  ReplyDelete