Sunday, January 1, 2012

Pensionerna stals av politikerna, vart gick pengarna?

Grattis till ett nytt år med massor av nya avgifter och skatter.

Året inleds med ännu värre nyheter, nu ska alla tvingas jobba i flera år till eftersom politikerna spenderat de inbetalda pensionspengarna.

                           

Var det någon som trodde att pensionspengarna var öronmärkta till varje skattebetalare?

Det stämmer inte. Pengarna går in i en stor pott och därifrån betalar man ut till olika (viktiga och oviktiga) ändamål, om man har råd, tills pengarna tar slut. Sedan höjs skatten, trots vårt världens högsta skatter.  Om inte det går så slutar man betala ut pengarna. Nu ska pensionerna bort och vi tvingas betala in samma skatter en gång till om vi vill ha pension.

Nn märker politikerna att de slösat bort pensionspengarna som skulle betalas ut till pensionärerna under fleras år. Pengarna finns inte kvar. Så man måste fråga sig vilket ändamål var viktigare än pensionerna?

Alla stora organisationen kan beräkna utgifter, inkomster och budgetera.  Varför har inte politikerna lyckats addera och subtrahera?

Är enkel matematik för komplicerat för dem?

Nej jag är säker på att politikerna kan fundamental matematik, så problemet måste ligga på annat håll.

Problemet är att politikerna hemlighåller gigantiska kostnader som nu smyger sig fram i tysthet och utan redovisning.

Politikerna tog bort försvaret nästan helt eftersom pengarna redan spenderats på annat.  Nu kan kan man inte längre ta bort och eliminera andra stora samhällssektorer.  Men politikerna gör det ändå.  Nu ska pensionerna tas bort och de som betalt in till pensionssystemet ar lurade, pengarna gick till annat. Pengarna gick till flyktinginvandringen och nu måste vi ännu en gång betala in samma ihopjobbade pensionspengar som vi redan betalt in i form av skatter.

Vi är grundlurade av politikerna, de har bedragit oss och försnillat pengar som vi trodde vi hade rätt att få till pensionen.

 Det påminner om den valslogan som vi hörde i förra valet.

PENSIONSBROMS ELLER INVANDRINGSBROMS?

Den slogan som nu är mer aktuell än någonsin. Den förbjöds i stora media och i statlig media. Media allierade sig med politikerna, de bedragare som lurade oss på pensionerna. De försökte hålla det valet, pension eller massinvandring,  hemligt.  Ingen får tala om det, det har media och politikerna bestämt.

Det enda vi kan lita på är att vi inte kan lita på politiker.  svd DN SvD Aftonbladet TV 4 SVT Sydsvenskan GP dn

Reinfeldt säger i nyårsartikeln i SVD att stora utmaningar väntar oss, men han hemlighåller detaljer om  vad vi kan vänta oss. Eliminerade pensioner, är det bara en av de stora utmaningarna? SVD 
Print Friendly


1 comment: