Tuesday, January 17, 2012

Den svarta rasen viktigast för de framtida socialdemokraterna.

Framtidens socialdemokratiska politiker vill helst ha svarta invandrare i ledanda politiska positioner.

SSU ledaren Gabriel Wikström säger det rent ut.


"Inga vita människor till ledande poster inom socialdemokratin" säger han rent ut i klartext. 
En icke-önskvärd vit typ av person enligt han själv.Gabriel, SSU. 


Det kan vara förklaringen till deras invandringspolitik eftersom partiet precis som den borgerliga Alliansen vill ha en gigantisk folkomflyttning, Alla sju riksdagspartier, S, V, MP, M, Fp, KD, och C vill ta hit hundratusentals svarta och araber, så många som möjligt från alla uländer. Det har hittills varit en politik som drivit ut vår största och viktigast tillgång.

Skattebetalande svenskar har drivits ut i en mängd som motsvarar den stora massutvandringen av svenskar kring sekelskiftet.Undrar hur media kommer att ta upp den rasliga prioriteten som SSU vill ha?  Är inte media emot rasism? Eller är rashat mot vita helt i sin ordning? Media borde reagera på det sensationella uttalandet, det är en stor nyhet som påminner om 1930-talets rasism.

On SSU försöker locka till sig väljare så gör de ett blandat jobb. Svenskar har säkert redan lämnat socialdemokraterna. Allt de har kvar är svarta och andra invandrare, så varför inte tala i klartext. De vita svenskarna är värdelösa, bort med dem, och in med framtidens svarta svenskar. Nästan alla politiker säger ungefär liknande saker. Centerpartiets förra ledade sade ofta att svenskar är passe' och invandrare bär upp välfärden i Sverige. Centerns nya partiledare menar samma sak, hon vill ha 30 miljoner afrikaner och andra, helst inga svenskar. Så går mantrat inom alla partier utom i SD.  
SSU vill helst ha hit afrikansk politik, den är överlägsen. 

Varför inte en afrikan som statsminister, enligt SSU? Men det finns redan länder fulla med afrikaner, i Afrika, varför kan inte SSU ledaren bosätta sig där. Han kan åtminstonde kunna lära sig hur en afrikanskt land fungerar, vi vill gärna ha en förklaring på SSU varför anser afrikansk politik är överlägsen vår?Varför är rasdiskriminering så viktig för Juholts parti?
svd dn dn svd svd exp exp svd ab ab svd dn

5 comments:

 1. tja om de nu vill ha svarta ledare så borde de (Gabriel) avgå och lämna över sin plats till någon svart person. kompetens är tydligen inget kriterium ens i dagsläget i valen av ledare. detta kommer ju naturligtvis inte ske att folk ger upp sin räkmacka in i politiken för en simpel alibi-neger utan det är hela tiden andra som ska ersättas. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Bra skrivet. Den förste som borde flytta på sig är Gabriel själv. Jag tänder ett ljus så ordnar det sig.

   Delete
 2. citat:- Vi behöver fler unga, kvinnor och personer med invandrarbakgrund på ledande poster i partiet, säger Gabriel Wikström, ordförande för SSU - Socialdemokraternas ungdomsförbund."
  Kunskap o erfarenhet är inget urvalskriterium för
  en snorunge som masat sig genom svenska skolan

  ReplyDelete
 3. Men då måste Gabriel själv avgå då, han är ju vit!

  ReplyDelete
 4. Tja, vi har ju redan en 1/32:dels nogger som stadsmi nister, varför skulle vi int ha en 1/1. Wabiri tex...

  ReplyDelete