Saturday, January 7, 2012

Mördad kriminell invandrare hyllas i Malmö.

Den mördade Ardiwan Diaa Samir hedrades i en demonstration i Malmö. Samir var en kriminell farlig person som man kan läsa mer om här och här. 

I demonstrationen hittades en vän och granne till den mördades familj, hon sade:


"– Jag har fyra barn. Varje gång de går ut tänker jag på om de ska komma tillbaka eller inte. Hur kan barn, 17-åringar, tillåtas springa runt med vapen? Det är alldeles för låga straff i Sverige."


Vad hon kanske inte visste var att även den mördade själv var en farlig kriminell person som hjälpt till att göra Malmö till en gangsterstad.  


Det största problemet är våra politiker som importerar djupt kriminella invaindrare utan minsta bakgrundskontroll och utan att flyktingarna tvingas identitifiera sig. Grunden i ett civiliserat fredligt samhälle är att kunna veta vad för slags folk som finns här och att säkerställa tryggheten på gatorna.  Nuförtiden vet ingen någonting, på gatorna råder fullständigt kaos och nästan alla är rädda. 


Utvisade kriminella invandrare har inte utvisats och kan begå flera grova brott i Sverige, här finns nyheten. ArbetarbladetVårt rättssystem har havererat. Stora gäng med kriminella kan göra vad de vill, de har kontrollen över gatorna i förorter och städer som numera kan klassas som ghetton. De kan förstöra utryckningsfordon, skrika hotelser mot tjänstemän, vara beväpnade, de kan detonera bomber under polisbilar, de kan delta i vilda upplopp utan minsta konsekvenser. De lyckas till och med driva ut stora polisstyrkor från förorter vilket borde vara omöjligt i en modern civilisation. Det händer regelbundet i Stockholmghettot Rinkeby, senast under nyåret.  sds exp

No comments:

Post a Comment