Saturday, January 28, 2012

KD fick inte tala om Sveriges rekord i våldtäkter.

KD politikern Mats Odell avslöjade en väl dold sanning om Sverige: "Unga tjejer våldtas på löpande band".

Han sade det i en radiointervju i P1 idag.  Programledaren hoppade högt och försökte genast rädda ansvariga politiker.  Han frågade Odell vad han menade med "på löpande band".   När media kontaktar Odell senare ångrar han formuleringen.

Media kontaktade lögnarna på BRÅ som genast försökte röja sanningen om våldtäkterna ur vägen. Klara Hradilova-Selin på BRÅ, som ljuger friskt oavsett vilken typ av brottslighet det gäller,  håller inte med om beskrivningen trots att hon borde veta att Sverige ligger 2:a i världen i våldtäkter. Antalet våldtäkter har gått upp markant varje år i samma takt som massinvandringen har gett oss fler livsfarliga flyktingar.

Hradilova-Selin erkänner att våldtäkterna är många trots att hon i föregående mening sagt att det inte stämmer.  Hon är med andra ord helt förvirrad och vet inte vad hon pratar om. Hon skyller bl.a. på att en lagändring gjort att fler sexbrott blir anmälda. Men det stämmer inte.  Som vi kan se i tabell nummer 2 nedan så har våldtäkterna ökat kraftigt även utan lagändringen.


Statistiken är sammanställd av Affes Blog och siffrorna som Hradilova-Selin inte vill kännas vid har hämtats från BRÅ.

I Norge har man undersökt vem som ligger bakom våldtäkterna.

Antalet våldtäkter följer antalet asylfall.  


Där döljer men inte viktiga fakta om brottsligheten som man gör i Sverige. Därför kan man i Norge helt öppet avslöja att nästan alla våldtäkter görs av flyktingar. Ett sådant avslöjande i Sverige skulle genast mötas av anklagelser om rasism och hets mot våldtäktsmän odyl, de som försvarar flyktingpolitiken skulle genast göra allt för att dölja sanningen.  svd  dn dn svd svd ab svd svd


Relaterat: Färdtjänstförare våldtar handikappde flickor. Avpixlat.info
Odell (kd) : Jag kan bli partiledare. ab ab

1 comment:

  1. Synd att Juholt lyckades ta bort pressen från KD, Kd förtjänar mer uppmärksamhet!

    ReplyDelete