Sunday, September 12, 2010

SD har nu över 7 %, snart tredje största partiet, nära 10 %.

Men den undersökningen kan ni inte hitta i statlig media, bara fri media rapporterar sanningen.

Nästan 30 % väljer Sossarna och över 30 % väljer Moderaterna.

Vänsterns ledande media SvD och SVT klagar på Tyskland mest populära parti. Partiet som leds av Thilo Sarrazin hävdar att utbildingsnivån sjunker pga av den massiva muslimska invandringen från muslimska länder.

Massinvandringen är den största frågan i de flesta europeiska länder, men i Sverige tystar man ned allt om den saken. Därför är SD det enda partiet som vågar ta upp saken och de enda som är ärliga och villiga att ta debatt. svd svd svd svd svd dn dn dn dn ab dn dn

Övrigt,
Centern åker ur riksdagen nu klar trend. exp
Korna ska in säger ko-mannen G. Persson, exp

DN vill öka massinvandringen, men de förklarar inte varför. DN

4 comments:

 1. Eftersom det blir svårt att argumentera mot SD i sak kommer man antagligen att se över möjligheten att förbjuda partiet. "Rasism är inte demokrati"

  ReplyDelete
 2. Det är samma problem i hela Europa. Det är inte rasism att förstå att det är allvarliga problem att få starkt troende muslimer att leva tillsammans med måttligt troende kristna. Mångkultur kanske fungerar men inte mångreligion.

  ReplyDelete
 3. Om man givit de Svenska Mammorna och de Svenska barnfamiljerna förutsättningar för att skaffa flera barn, så hade aldrig det här massinvandrings problemet uppkommit.
  Att försöka reparera missen i barnafödandet med massinvandring skapar bara kulturkrockar, religionstvister och bråk.
  Stärk våra barnfamiljer och blivande barnfamiljer istället för att kasta pengarna i sjön!

  ReplyDelete
 4. Kan jag få en förklaring till varför kommentarmöjligheten till den här artikeln inte är tillåten? Kanske rör det sig om ett tema som inte är av intresse för SvD-läsare?

  ReplyDelete