Wednesday, September 15, 2010

SD har 7.5 % nu, till valdagen kan det bli 12 %.

Om SDs rekordstora ökning fortsätter fram till valdagen så visar trenden att partiet kan hamna på 12 % eller mer. Nu är SD Sveriges tredje största parti med ett starkt ökande momentum. Ett oerhört resultat trots att SD ofta undervärderas i väljarundersökningar och att samtliga media och politiker bedriver en hetskampanj mot dem.

Med sådana siffror tycker jag vi ska dra fram trumfkortet och börja stödrösta på Sverigdemokraterna. De som förut tvekat har inget att oro sig över, välj det enda parti som vågar prata om vårt kaos. Det som lockar mest är att SD politiker är de enda som talar om sanningen, de har sunt förnuft, något som inget annat parti har. De andra partierna håller tyst, blockerar väljarfrågor på alla sina hemsidor och gömmer sig bakom media som skyddar dem när man tar upp viktiga saker.

Det är nästan ofattbart att Alliansen i dagens debatt inte ens tog upp vårt rekord i grova våldsbrott, under rubriken lag och ordning pratade de bara om nedladdning och kvinnomissshandel inom familjen. Det visar hur verklighetsfrämmande partierna är.

Vi vet ännu inte vad den regelbundet återkommande valbomben innehåller. Den brukar dyka upp några dagar innan varje val. Det brukar vara något slags förtal och misstänkliggöranden mot icke-socialistiska politiker eller partier. SSU, några journalister eller andra extremister brukar ligga bakom en förtalskampanj. Avsikten med en sent lagd förtalskampanj är att det inte finns tid att bemöta lögner i tid innan valet. Det burkar ge några extra valpoäng, i förra valet misslyckades det.

Enlig beräkningarna brukar valbomben dyka upp 1-3 dagar innan valet. Några ledande sossar befinner sig i USA, det blir nog ingen valbombplanering för Göran Persson och Bodström. De kanske har gett upp socialismen och blivit kapitalister, opportuna som de verkar vara. svd dn svd svd svd dn dn dn svd dn dn dn ab exp svd svd svd dn
Övrigt:
Tidningarnas chefredaktörer försöker göra om demokratin så valresultatet tillintetgörs. En bekräftelse på att chefredaktörer är antidemokrater. dn

Alliansen vill minska klyftorna som i socialistsamhällen. Som på Kuba där alla är 100 % jämlika och lika fattiga. Är det bra eller bara ett tecken på att borgarna egentligen är socialdemokrater? svd

Förvirrad "statsvetare" säger att stödet för SD inte beror på deras politik. Henrik Oscarsson har som uppgift att göra undersöknigar, han ser dagligen det ökande stödet för SD men han vet inte varför. Han vilseleder folk och har därför ingen trovärdighet, sparka ut idioten. dn


DN försöker desperat motarbeta SD. Vill hitta citat bland medlemmar som kan ses otrevliga. dn

En personlig obervation av sossarnas stora annonser online. Ser inte de 4 ut som ett gäng gangsters som vill ta över landet? Det ser lite sovjetiskt ut. Personkult med byfånar som idoler.

"Vi kan inte vänta", jaha, men ska ni inte presentera en plan först, en politik som tar upp alla viktiga problem?

8 comments:

 1. Vilka är ni som ligger bakom denna blog?

  ReplyDelete
 2. "Det som lockar mest är att SD politiker är de enda som talar om sanningen"

  Är det därför de gör uttalanden byggda på totalt missvisande statistik som tar ca 2 dagar att rasera? Precis som alla andra ser de vad de vill se. Jag är själv ganska invandringsskeptisk, men att tro att SD är de enda som talar sanning är minst sagt naivt.

  //Apan

  ReplyDelete
 3. Nog det inte blir 12%, inte den här gången, men jag gissar på 9-10% och därmed Sveriges 3:-e största parti. Egentligen en del var klart från början, Alliansen vinner, det som återstår är om de får majoritet och om M blir större än S. Att SD kommer in i riksdagen var också ganska klart, trots heltsjakt från massmedia och PK-nomenklaturen. Det som återstår är om de blir vågmästare och de blir 3:e största parti.
  Men annars stort grattis.

  / free bird

  ReplyDelete
 4. Anonym, 10:51 Vi är ett liten antal invandrare som ogillar åsiktsförtrycket. Vi vill att alla partier ska få delta i debatt och yttra sig. Vi vill att alla frågor tas upp till debatt, det händer inte här, Sverige är därmed nästan unik bland demokratierna.

  Apan, vilket annat parti tar upp alla negativa konsekvenser med massinvandringen, är de andra partierna öppna och ärliga i de frågorna? Nej.

  ReplyDelete
 5. Det är lätt att vara Sverigedemokrat. Det är bara att hålla sig till sanningen samt bära skottsäker väst!

  ReplyDelete
 6. Sent ska idioterna vakna den 19/9 är det försent för PK-eliten
  och deras mob.

  ReplyDelete
 7. För oss invandrare som jobbar, inte är kriminella och tycker Sverige är ett bra land, även om det är kallt och mörkt på vintern, viss jag kommer alltid att heja på mitt hemlands landslag i forboll, så är SD bästa alternativet. Sverige tar in alldeles förmåga invandrare som det inte finns några jobb till, sedan blir kvinnorna sittande i en förort och tittar på arabisk TV, männen rökar och dricker thé på cafét medans ungarna är ute och kastar sten och bränner bilar. Det är inte bra för någon, svenskarna blir förbannade på alla utlänningar och det drabbar även vi invandrare som gör rätt för oss. SD har min röst 2010.

  ReplyDelete
 8. Får man fråga från vilka typer av länder ni invandrare som röstade på SD kommer? (Misstänker att det inte finns någon sådan valundersökning - hade annars varit intressant att ta del av)
  Själv kommer jag från ett EU-land.
  Apropå "valbomben" så hade ni så rätt. Det kom ju en sådan i form av exempel på "utförsäkrade" sjuka människor. Nästan så man börjar undra om en s-sympatiserande tjänsteman tagit beslutet med flit, då det inte alls var en logisk följd av regeringens nya regler.
  Men vips så gick opinionssiffrorna för S upp i valspurten och på valdagen. Snacka om ohederligt...

  ReplyDelete